NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Fordelene med Bose Ultra åpne ørepropper 

Mann som bruker Bose Ultra åpne ørepropper mens hans løper

Hvordan får du med deg hva som skjer rundt deg samtidig som du hører på musikk? Åpne ørepropper er løsningen for oppgaver som krever at du er bevisst tilstede, som når du jobber hjemmefra eller på kontoret, er ute på ærend, gjør lekser, trener eller passer på barn. Livet er så mye bedre når du har musikk lett tilgjengelig, og spesielt når du kan høre på høy lyd uavbrutt. Med riktige ørepropper kan åpen lyd levere en overraskende bra lydopplevelse samtidig som ørene dine holdes åpne for omgivelsene.

Hva er åpen lyd?

Åpne enheter er den perfekte løsningen for deg som vil ha det beste fra begge verdener. Denne typen lydenhet er akkurat slik den beskrives. I stedet for polstrede puter som dekker hele øret, på en tradisjonell hodetelefon, eller ørepropper som må puttes i øret og dermed tetter det igjen, holder åpne ørepropper øregangen fri for hindringer. Dette gir deg muligheten til å la deg rive med av true-crime-podkasten samtidig som du er bevisst på hva som skjer i omverdenen.

Bose Ultra åpne ørepropper kommer til å imponere deg og få deg til å lure på hvordan du i det hele tatt har klart deg uten dem. Disse øreproppene skinner med Boses patenterte OpenAudio-teknologi og en dynamisk lytteopplevelse. Øreproppenes naturlige bevissthetsegenskaper overgår bevisstmodus-funksjonen på hodetelefoner med aktiv støyreduksjon (ANC). De er dessuten tilgjengelig i to stilige farger: Sort eller hvit røyk – begge med metallisk finish. Bose Ultra åpne ørepropper leverer toppmoderne romlig lyd med hodesporing, slik at du får en fullstendig oppslukende lytteopplevelse.

Disse øreproppene er så komfortable at du aldri kommer til å ville ta dem av. Det elastiske båndet sørger for stabilitet og enestående komfort, slik at øreproppene føles som om de er en del av deg. De føles nesten ikke som ørepropper engang, siden de henger så forsiktig på øret at det nesten ikke merkes. Du kommer til å glemme at du har dem på mens du opplever krystallklar lyd med minimal lydlekkasje. Venner, familie og kollegaer kommer så vidt til å merke at du hører på favorittlåtene dine –siden du fortsatt er en del av omverdenen er disse åpne øreproppene en perfekt lydpartner for heldagsbruk.

Mann som holder etuiet til Bose Ultra åpne ørepropper med proppene inni

Hvordan fungerer åpne hodetelefoner?

Bose Ultra åpne ørepropper bruker OpenAudio. Det er patentert Bose-teknologi som spiller av lyd nært øregangene dine, slik at den blir fyldig, dyp og privat – uten at ørene tettes igjen. Hver ørepropp har et bittelite dipoltransduser-system utviklet for høy og tydelig personlig lyd som holder seg ved øret – i stedet for å spre seg til alle andre steder.

De fungerer på en annen måte enn beinledningshodetelefoner med lignende design, som sitter stramt på hodet og leverer musikk ved å sende vibrasjoner til det indre øret i stedet for via trommehinnen – noe som kan være ukomfortabelt og leverer dårligere lyd.

De beste åpen lyd-funksjonene

Nå som du forstår bedre hva OpenAudio er, kan du fortsette å lese for å lære mer om hvorfor og hvordan det kan hjelpe deg.

Kvinne som bruker Bose Ultra åpne ørepropper

1. Ingen grunn til å sette på pause

Tiden da man måtte fomle med øreproppene hver gang man støtte på en venn, er over. Med Bose Ultra åpne ørepropper er du fullstendig tilgjengelig for omverdenen. Derfor trenger du ikke å velge mellom å høre på musikk eller å få med deg hva som skjer og være tilgjengelig for omverdenen.

2. Bedre lyd hele dagen

Mange mennesker liker ikke følelsen av å ha noe i øregangene, særlig over lengre tid, og hodetelefoner med polstrede øreklokker kan være klamme og stramme rundt hodet. Bose Ultra åpne ørepropper er så komfortable at du kommer til å glemme at du har dem på.

Kvinne som bruker Bose Ultra åpne ørepropper

3. Bra for multitasking

Åpne hodetelefoner er bra for multitasking fordi du kan lytte til musikk samtidig som du fortsatt er i stand til å svare når venner og kollegaer snakker til deg. Prøv dem neste gang du spiller tennis med venner eller samarbeider på et prosjekt med en klassekamerat.

4. Holder seg rene

Åpne ørepropper sitter helt utenfor øret, slik at ørevoks ikke blir et problem hvis du vil låne bort øreproppene til en venn for å la hen høre den nye favorittsangen din.

5. Leverer fantastisk lyd

Bose Ultra åpne ørepropper går ikke på akkord med lyden. Siden åpen lyd-teknologi sender lyd direkte inn i øret, får du kraftig bass og vakker klarhet – noe du ikke får med beinledning.

Kvinne som bruker Bose Ultra åpne ørepropper

De beste stedene for bruk av åpen lyd

Det er mange scenarioer som gir åpen lyd-teknologien muligheten til å virkelig vise seg frem. Her er noen av de beste situasjonene for bruk av denne typen hodetelefoner.

1. Når du gjør husarbeid

Når du multitasker rundt omkring i huset på en travel dag kan det hende du trenger å være oppmerksom på babyskrik, en viktig leveranse eller mjauing fra en sulten katt. Åpne hodetelefoner lar deg være tilkoblet den virkelige verden samtidig som du hører fantastisk lyd fra favorittlåtene eller -podkastene dine, uten å forstyrre den sovende babyen din.

2. Når du trener

Bose Ultra åpne ørepropper festes trygt til hodet ved å hekte dem rundt øret, og er fabelaktig for løping, hopping og spretting. Når du trener ute holder de åpne hodetelefonene i tillegg ørene dine åpne for møtende trafikk, stemmer, fotgjengere og andre viktige lyder. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å bli urovekkende opptatt av musikken når du er ute.

Mann som har på seg Bose Ultra åpne ørepropper mens han trener

3. Når du blar gjennom sosiale medier

Vi har alle opplevd det. Du blar gjennom Instagram eller TikTok og plutselig begynner en høylytt video å spille og forstyrrer alle rundt deg. Har du Bose Ultra åpne ørepropper på kan du nyte lyden fra feeden i sosiale medier uten å plage familiemedlemmer eller å måtte isolere deg selv.

4. Finn flytsonen, enkelt.

Bose Ultra åpne ørepropper er laget for komfortabel bruk hele dagen, slik at du kan trykke på start på fokuspillelisten din og enkelt begynne på en lang studie- eller jobbøkt. I tillegg kan du si farvel til skvetting når noen prikker deg på skulderen for å få oppmerksomhet. Med åpen lyd kan du stenge deg inne og fokusere, men uten å begrense bevisstheten slik en del støyreduksjon gjør.

5. Bye bye, kjedsomhet

Unngå kjedsomhet mellom øyeblikkene der det skjer noe, når du vil underholdes men samtidig må være tilgjengelig – for eksempel når du står i kø, går på tur med barnevogn eller venter på at navnet ditt skal ropes opp på kafeen.

6. Naturlige telefonsamtaler, umiddelbart.

Svar på anrop håndfritt uten å måtte fomle for å finne og sette øreproppene i før anropet går til svareren – du har allerede på deg de åpne øreproppene. Og med åpne ører høres din egen stemme helt naturlig ut for deg.

Fremtiden er åpne ører

Du har kanskje aldri prøvd eller til og med hørt om åpen lyd-teknologi eller åpne hodetelefoner, men det er mange scenarioer der de foretrekkes over andre typer. Noen av de beste fordelene inkluderer sikkerhet, komfort, bevisst tilstedeværelse, renslighet og utrolig lyd. De er også flotte å bruke når du gjør husarbeid, passer på barn, trener eller jobber.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

Forstå åpen lyd-teknologi