NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Forstå open-ear-lydteknologi

Kvinne som bruker Bose Ultra åpne ørepropper

Har du noen gang vært så oppslukt av musikken at å sette den på pause for å ha en samtale eller ta hensyn til omgivelsene fullstendig ødelegger stemningen? I så fall kan åpne hodetelefoner være det du leter etter. Open-ear-lyd lar deg være bevisst på miljøet rundt deg uten å gå på akkord med rytmen.

Denne typen ørepropper har historisk sett hatt noen få mangler, inkludert skuffende lyd og klumpete, ubehagelige design. Nye Bose Ultra åpne ørepropper er imidlertid fremtiden for open-ear-teknologi, takket være deres nye og forbedrede dype og rike lyd, ekstremt komfortable form, romlig lydteknologi med hodesporing, og, viktigst av alt, full åpenhet.

Her er alt du trenger å vite om open-ear-teknologi for å forstå hvordan de nye åpne øreproppene fra Bose er fremtiden for bærbar teknologi.

Hva er åpne hodetelefoner?

De fleste av dagens mest populære trådløse ørepropper har et in-ear-design, noe som betyr at de sitter ganske dypt inne i øret og bruker silikontupper for å tette øregangen, holde musikk inne og annen støy ute.

Åpne ørepropper er forskjellige. Som navnet antyder, sitter ikke åpne hodetelefoner inni øret, og de blokkerer ikke øregangen. I stedet plasseres disse øreproppene på utsiden av øret, vanligvis viklet eller hektet rundt kantene på øret for stabilitet. Dette gir det beste fra to verdener: Øret forblir helt åpent for alt som skjer rundt deg mens du fortsatt opplever utmerket lydkvalitet.

Du lurer kanskje på hvordan åpne ørepropper kan levere lyd inn i ørene dine hvis de ikke sitter i øregangen. Det er to måter dette gjøres på: beinlednings- og luftledningsteknologi.

  • Beinledning: Tro det eller ei, hodetelefoner som bruker beinledning omgår faktisk øregangen og trommehinnen fullstendig. I stedet overfører denne teknologien lyd som vibrasjoner, direkte inn i hodet ditt. Vibrasjonene går gjennom bein og inn i det indre øret, der du «hører» dem som lyd. Hovedfordelen med slike hodetelefoner er at de overhodet ikke blokkerer øret – du vil høre alt som skjer rundt deg. Derfor er det et populært produkt for joggere eller syklister. Den største ulempen med beinledning er imidlertid at lydkvaliteten ofte lider, da vibrasjonene som produseres, ikke kan overføre subtile nyanser i musikk og annen lyd. Videre må høyttalerne sitte tett mot hodet for maksimal effektivitet, noe som noen synes er ubehagelig.
  • Luftledning: Luftledning er en mer tradisjonell metode for lydoverføring. Enkelt sagt så er det lyd som går inn i ørene; på samme måte som du hører det meste! Bose Ultra åpne ørepropper vikler seg rundt utsiden av øret, en kort avstand fra øregangen, og bruker luftledning. Dette skaper mer raffinert lyd enn beinledning, og Boses patenterte OpenAudio-teknologi gir en effektfull lytteopplevelse.
Kvinne som bruker Bose Ultra åpne ørepropper

Fordelene med åpne hodetelefoner

Selv om noen liker det tettsittende designet til in-ear-hodetelefoner, som hjelper til med å blokkere ekstern støy, er det kanskje ikke praktisk for alle situasjoner. Den vanligste klagen man finner med in-ear-hodetelefoner er at de kan være ubehagelige, spesielt ved bruk over lengre perioder, enten du jobber eller multitasker rundt i huset. Bose Ultra ørepropper er designet med utrolig komfort, slik at du kan bruke dem så lenge du vil.

Og takket være OpenAudio-teknologi vil du også være mer bevisst når folk snakker til deg, enten du er på kontoret, en kaffebar, treningsstudioet eller til og med bare hjemme. Her trenger du ikke å ta ut øreproppene for å føre en samtale. Med en behagelig passform som du kan ha på deg hele dagen.

De beste åpne øreproppene går heller ikke på akkord med lydkvaliteten. Du vil kunne høre hver eneste rytme i favorittsangen din og kommentarene til den daglige podcasten din, samtidig som miljøet forblir helt åpent for deg.

Mann som bruker Bose Ultra åpne ørepropper

Hvordan skiller Bose OpenAudio seg?

Den proprietære Bose OpenAudio-teknologien gjenoppfinner åpne ørepropper for å levere komforten og lydkvaliteten du ønsker.

OpenAudio er en innovativ metode for luftledning, og leverer rik, nyansert lyd inn i øret, samtidig som du minimerer lydlekkasje slik at du ikke går glipp av en eneste tone. Med OpenAudio-teknologi vil du oppleve et komplett lydspekter, inkludert klar dialog og dype basstoner, slik at du kan nyte alle slags musikk – fra komplekse klassiske symfonier til bassrik EDM – til sitt fulle potensial. Og selv om du kanskje opplever en forbløffende mengde med forskjellige lyder, vil ikke menneskene rundt deg høre noe.

Det er heller ikke den eneste fordelen med OpenAudio. Selv om du opplever en virkningsfull lytteopplevelse, tilbyr OpenAudio også full åpenhet for omgivelsene dine. Selv når musikken spiller, vil du kunne høre treningskompisen under en joggetur eller en kollega som stiller deg et spørsmål. Bevissthetsnivået er enda bedre enn bevisstmodus på Bose QuietComfort Ultra øreproppene, noe som gjør det til et toppvalg hvis du ønsker fullstendig bevissthet for omgivelsene dine til enhver tid.

Kvinne som holder ladeetuiet til Bose Ultra åpne ørepropper med proppene i etuiet

Ørepropper gjenskapt for bruk dagen lang

For komfort hele dagen som ikke går på akkord med lydkvaliteten. Bose leverer fremtiden for komfortable, åpne ørepropper.

I stedet for et tradisjonelt over-ear-design, har disse hodetelefonene et attraktivt fysisk utseende som forankres på plass rundt ytterkanten av øret, slik som en øremansjett. De kommer i to farger, sort eller hvit røyk, begge med iøynefallende metalliske aksenter. Ikke bare er dette designet stilig, det gir også overlegen stabilitet og maksimal komfort, noe som gjør det mulig å bruke dem hele dagen uten å oppleve tretthet.

De tilbyr 7,5 timers spilletid per lading (4,5 med oppslukende lyd på), og de har en 48-timers standby-tid, i tilfelle du vil la dem være på hele dagen mens du venter på den neste samtalen. Det bærbare ladeetuiet gir ytterligere 19,5 timers lyttetid (12,5 timer med oppslukende lyd på), og Bose SimpleSync-teknologi gjør det raskt og enkelt å pare de åpne øreproppene dine med andre kompatible Bose-høyttalere.

Kvinne som bruker Bose Ultra åpne ørepropper

Fremtiden av åpne hodetelefoner er her

Enten du alltid er på farten og trenger ørepropper for å holde tritt med livsstilen din eller du kun ønsker de mest komfortable, innovative åpne øreproppene som er tilgjengelige i dag – de nye Bose Ultra åpne øreproppene vil endre måten du nyter favorittlyden din på. Det innovative designet er revolusjonerende for sin naturlige bevissthet, og holder ørene åpne for verden rundt deg. Lydkvaliteten er imidlertid uovertruffen blant konkurrenter, og setter en ny standard for åpne hodetelefoner.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

Fordeler med Bose Ultra åpne ørepropper