NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Slik velger du den beste smarthøyttaleren

En smarthøyttaler kan forenkle livet ditt og samtidig forsterke musikken din. Her er guiden for å velge en smart hjemmehøyttaler for dine unike behov.

Slik velger du den beste smarthøyttaleren

I en verden hvor kjøleskap kan bestille melk, telefoner kan gjenkjenne ansikt og klokker kan overvåke søvnmønstre, bør høyttalere hjemme kunne gjøre mer enn bare å spille musikk – mye mer. Alt fra biler og støvsugere til dørklokker og termostater er smarte; det bør høyttalere også være. Bose har tre høyttalere og to lydplanker på markedet som er smarte. Sammen med en førsteklasses lytteopplevelse tilbyr de alle de moderne funksjonene som gjør smarthøyttalere så intelligente.

Men smarthøyttalerne er ikke bare smarte – de er også fornuftige. Følgende kjøpsveiledning hjelper deg med å velge de beste smarthøyttalerne basert på dine unike behov og livsstil.

Bose Portable Smart Speaker med vanndråper på seg på et bord utendørs

Lydkvalitet

Dersom din førsteprioritet er å underholde, bør du fokusere på lydkvalitet. Uansett om du er kjent for å arrangere noe for vennene dine eller intime middagsselskaper med familien din, så tilbyr Bose Smart Speaker 500 vegg-til-vegg-stereolyd som er laget for å fylle ethvert rom. I Bose Smart Speaker 500 er det to tilpassede drivere som peker i motsatte retninger for å få lyden til å reflektere fra veggene. Resultatet? Et utrolig bredt lydbilde som er perfekt til enhver situasjon.

Andre alternativer er Bose Home Speaker 300 og Bose Portable Smart Speaker. Begge har 360 graders imponerende Bose-lyd laget for å sende ut klar lyd i alle retninger, og de er perfekte for bass-elskere siden de har en kraftig basseffekt som garantert kommer til å imponere.

Flyttbarhet

Har du grillfest i bakhagen eller terrassefest? Kanskje liker du å dra til stranden? Eller kanskje du er en ivrig reisende som er like mye på hotell som du er hjemme? Dersom du ønsker en smarthøyttaler som du kan ta med deg hvor enn du drar, bør du prøve Bose Portable Smart Speaker. Den omfatter friheten til en Bluetooth®-høyttaler og styrken til en smarthøyttaler i ett eneste produkt. Når et eventyr står for døren, er det bare å gripe fatt i håndtaket på høyttaleren og dra hvor enn dagen fører deg – fra rom til rom eller ut i det ukjente.

Når det gjelder smartfunksjoner, er de tilgjengelige når Bose Portable Smart Speaker er koblet til Wi-Fi®. Når det ikke er noen Wi-Fi-tilkobling tilgjengelig, vil høyttaleren oppføre seg som hvilken som helst trådløs Bluetooth-høyttaler, noe som gjør den til den perfekte høyttaleren for enhver som lever et bereist liv.

Og med inntil 12 timers batterilevetid trenger du ikke å holde øye med tiden eller finne en strømkilde. Du trenger heller ikke å bekymre deg for sølt drikke eller regnskyer, siden Bose Portable Smart Speaker har en slitesterk og vannbestandig design som tåler mange av livets små uhell.

Størrelse

Størrelse er en annen viktig betraktning. Har du et romslig hjem? Et romslig sted fortjener stor lyd. Det er her Bose Smart Speaker 500 kommer inn i bildet. Eller har du liten plass? Da kan du heller vurdere Bose Home Speaker 300, som er en mer kompakt høyttaler. Den er ca. 15 cm høy og leverer kraftfull lyd, noe som gjør den perfekt for mindre rom eller plasser. Begge smarthøyttalerne har de samme smarte funksjonene, så du fritt kan velge den som har de ideelle målene til rommet ditt.

Bose Smart Speaker 500 på et bord utendørs

Kontroll

Sist, men ikke minst – kontroll. Den siste tingen du bør tenke på når du skal kjøpe smarthøyttaler, er hvordan du samhandler med den. Dersom enkel bruk er viktig for deg, så vit at alle Boses smarthøyttalere enkelt fungerer med Google Assistant og Amazon Alexa.* Med innebygde taleassistenter er du kun én talekommando unna å spille av din favorittsang eller spørre hvordan været er. I løpet av det første oppsettet av produktet kan du velge hvilken taleassistent du er mest komfortabel med å bruke. Ingen grunn til bekymring selv om hjemmet ditt er høylytt. Bose-smarthøyttalere har tilpassede mikrofoner skapt for å høre stemmen din, selv under en fest. Og for Apple-brukere integrerer Apple AirPlay 2 iOS-teknologi sømløst.

Dersom du er en visuell person, kan den beste smarthøyttaleren for hjemmet være Bose Smart Speaker 500. Den har en LCD-skjerm som viser hva som spilles av, og er også en klokke når ingenting spilles av.

For den ultimate brukervennligheten kan du også bruke Bose Music-appen til å kontrollere Bose-smarthøyttaleren med smarttelefonen din når den er innenfor rekkevidde. Når den ikke er innenfor rekkevidde, har Bose-smarthøyttalerne flere kontroller på toppen av høyttalerne. Kontrollene lar deg spille av, pause eller hoppe over låter og skru volumet opp eller ned som du ønsker. Bose Smart Speaker 500 og Bose Home Speaker 300 har også seks programmerbare forhåndsinnstillinger, så favorittene dine er kun ett tastetrykk unna.

Mann som bruker Bose Music appen på en smarttelefon

Filmatisk lyd hjemme

Takket være økningen av strømmetjenester har hjemmeunderholdningssystemet en ny lyd- og bildestandard. Dersom du er ute etter en filmaktig hjemmekinoopplevelse eller en førsteklasses musikkstrømmeopplevelse, kan den beste smarthøyttaleren for deg være en smartlydplanke, som Bose Smart Soundbar 300 eller Bose Smart Soundbar 700. Begge forvandler stuen din til en kinosal når du ønsker å se på en stor skjerm, og avgir også kraftfull lyd når du ønsker å høre på favorittmusikken din. Og begge har valgfrie bassmoduler og bakre surroundlydhøyttalere du kan legge til for å forbedre opplevelsen ytterligere. En smartlydplanke fra Bose passer for deg uansett om du ser på den nyeste populære serien, er samlet for en familiefilmkveld eller bare koser deg med favorittlåtene dine. Sjekk ut Boses kjøpsveiledning til lydplanker for å finne ut hvordan du velger det beste alternativet for deg.

*Taletjenestene (Amazon Alexa, Google Assistant) kan variere, og det kan hende at de ikke er tilgjengelige på alle språk og i alle land. Tilgjengelighet av taleassistenter til smartprodukter fra Bose.

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter for å sammenligne