NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Julegaveguide: De ultimate lydgavene for 2023

Trenger du hjelp med å finne en julegave til musikkelskeren? Det finnes så mange muligheter på markedet at det kan være vanskelig å vite hva som kommer til å imponere venner og familie, når du handler gaver. Enten du er usikker på hva du skal gi eller du følger ønskelisten til en du er glad i, har Bose det du trenger. Denne julegaveguiden er fullpakket med teknologi du bare MÅ ha til jul.

To kvinner på et kjøkken etter et julebord, som hører på musikk fra en Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth-høyttaler

Mer enn et sikkert kort

Du ser kanskje på julehandlelisten med forvirring fordi du ikke vet hva du skal kjøpe til barnet ditt, partneren din eller foreldrene, søsknene eller vennene dine. Du trenger noe som er gjennomtenkt, har «wow-faktor» og som gir valuta for pengene – alt på en gang. Med disse gavetipsene kan du ikke ta feil.

Til bypendleren

Disse øreproppene er en praktisk gave for nesten alle på listen. Bose QuietComfort Ultra-ørepropper passer perfekt for samtaler over videokonferanse, når du skal på joggetur eller for å stenge ute kaoset på pendlertoget. Disse nye og oppgraderte støydempende øreproppene inkluderer nå Bose sin revolusjonerende versjon av romlig lyd-teknologi.

Med 3D-lyd som tilpasses enhver øreform tar de deg med til lydens kjerne – enten det gjelder musikk, filmer eller TV. Denne unike versjonen av romlig lyd simulerer hvordan ørene naturlig hører lyd, og innlemmer distanse, retning og hodebevegelser. Den kan også gi hyperrealistisk lyd ved å etterligne instrumenter, stemmer eller følelser.

Disse stilige øreproppene bygger på alt det de klassiske Bose QuietComfort ørepropper II har å by på, med CustomTune-teknologi for persontilpasset lyd og støydemping, opptil seks timers batterilevetid og opptil 18 timer med ekstra batteri ved hjelp av etuiet.

Et par som ligger på et stuegulv, mannen har på seg Bose QuietComfort Ultra-hodetelefoner og kvinnen har på seg Bose QuietComfort Ultra-ørepropper
Bose QuietComfort Ultra hodetelefoner

Bose QuietComfort Ultra hodetelefoner
Les mer

Bose QuietComfort Ultra ørepropper

Bose QuietComfort Ultra ørepropper
Les mer

Til den nåværende og fremtidige musikkprodusenten

Bose er kjent for sine hodetelefoner med hodebøyle, og nå er den ikoniske stilen oppgradert med romlig lyd, slik at du får en uovertruffen oppslukende opplevelse, uansett hvor du er. Det betyr at du kan lytte til musikk slik artisten hadde tenkt.

Ved å gi bort hodetelefoner, som Bose QuietComfort Ultra-hodetelefoner, til jul, gir du den du er glad i aktiv støydemping som er den beste i sitt slag, og fantastisk romlig lyd-teknologi med hodesporing – alt i ett par ultrakomfortable hodetelefoner.

Du kan også justere støyreduksjonen med ActiveSense-teknologi med stille- og bevisstmoduser, for å tilpasse nøyaktig hvor mye av verden som slippes inn eller holdes ute. De spiller i opptil 24 timer per lading, noe som gjør dem til en enda mer verdifull og langvarig gave.

En person som bruker Bose QuietComfort Ultra-hodetelefoner
Bose QuietComfort Ultra hodetelefoner

Bose QuietComfort Ultra hodetelefoner
Les mer

Til den som ser på ALT

Bose Ultra smartlydplanke er den ideelle gaven for popkultur-entusiasten på listen. Selv om gavemottakeren allerede har den elegante Bose smartlydplanke 900, har denne nyeste versjonen enda flere egenskaper de vil sette pris på. Denne stemmeaktiverte lydplanken har nye funksjoner som Atmos-dekoding og TrueSpace kombinert med intelligent volumutjevning ved innholdsbytte. Den er Boses beste lydplanke og er det ultimate tilskuddet til ethvert hjemmekino- og stereoanlegg.

Det nye med denne lydplanken er at den skrur leken opp et hakk ved hjelp av maskinlæringsdrevet tale- og surround-lyd. Den omfatter også alle funksjonene fra den opprinnelige lydplanken, inkludert ni høyttalere som løfter innholdet til en 360-graders opplevelse, og muligheten for 3D-lyd ved å dele lydene opp og plassere dem på bestemte steder i rommet. Den kan også brukes uten hender, via Bose Music-appen og med Google-assistenten og Alexa, noe som gjør den til den ultimate gaven for tek-entusiasten.

Bose Ultra smartlydplanke
Bose Ultra smartlydplanke

Bose Ultra smartlydplanke
Les mer

Den beste av resten

Til eventyreren i livet ditt

Det kan være vanskelig å handle julegaver til flere personer, særlig når du har lyst å finne den perfekte gaven til hver enkelt personlighet. Bose har den perfekte løsningen som garantert gjør alle fornøyde – og til en god pris også. Møt Bose SoundLink Flex Bluetooth®-høyttaler, den ultimate vanntette Bluetooth-høyttaleren som passer perfekt for eventyr.

Først og fremst leveres den i flere flotte farger, slik at du kan velge den som passer gavemottakeren best – sort, stenblå, karminrød, sypressgrønn eller hvit røyk. Denne høyttaleren gir et lydspor til livets villeste øyeblikk, da det vanntette, støvtette og livsforlengende designet tåler å bli mistet i bakken og kastet litt rundt. Denne kraftfulle høyttaleren kan ta ethvert øyeblikk til nye høyder med opptil 12 timer med batteristrøm per lading, og byr på PositionIQ-teknologi, noe som betyr at lyden optimaliseres uansett hvordan høyttaleren er plassert.

Gavemottakeren kommer til å bli overrasket over hvor mye lyd som kommer fra denne kompakte høyttaleren, og de kan nyte allsidigheten mens de underholder hjemme, går på fottur i fjellet eller tar en tur med padlebrett på innsjøen. Og du kommer til å bli fornøyd med den rimelige prislappen også.

Bose SoundLink Flex Bluetooth-høyttaler
Bose SoundLink Flex Bluetooth®-høyttaler

Bose SoundLink Flex Bluetooth®-høyttaler
Les mer

Bose SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler
Bose SoundLink Micro Bluetooth® Speaker

Bose SoundLink Micro Bluetooth® Speaker
Les mer

Til den som alltid er på farten

Er du på utkikk etter en bærbar høyttaler til din kjære som alltid er på farten? En liten Bluetooth-høyttaler, for eksempel SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler, er kanskje liten, men den leverer mye lyd – og du kommer til å bli overrasket når du hører den dundrende bassen som kommer ut av denne kompakte høyttaleren.

Den kan enkelt festes til en ryggsekk eller henges på et sykkelstyre, og du trenger ikke å bekymre deg – designet er i IP-klasse 67 og passer ethvert terreng og vær da den er vanntett, temperatursikker og støvtett. Den kan også enkelt pares med andre Bose-høyttalere og har opptil seks timer med batteristrøm. Denne gaven vil garantert imponere.

Til hjemmekino-entusiasten

Hvis den du er glad i har et hjemmekinoanlegg på ønskelisten, kan du sette sammen et hjemmekinoanlegg med Bose smartlydplanke 600, Bose bassenhet 500 og Bose surround-høyttalere, som etterligner brølet fra en konsert eller leverer buldrende 3D-surround-lyd fra kinosalen rett hjem.

Disse tre enhetene utgjør den ultimate pakken med kraftig lyd. Bassenheten leverer bass som setter himmel og jord i bevegelse, lydplanken har Dolby Atmos® og surround-høyttalerne gir full kinoaktig lyd. Finn frem popcornet og gjør dere klar for en uforglemmelig filmkveld sammen.

Bose smartlydplanke 600, Bose bassenhet 500 og Bose surround-høyttalere

Til den som underholder hjemme

Bose bærbar smarthøyttaler er et uunnværlig punkt på ønskelisten til jul fordi den har alt i ett – inkludert Wi-Fi®, Bluetooth og talekontroll. Grip fatt i den lette stroppen og ta den enkelt med deg til et annet rom, en utflukt eller et arrangement. Med Bluetooth- og WiFi-tilkoblingen kan du også aktivere håndfri bærbarhet hjemme eller på farten.

Bose-lyden du kjenner og elsker, er pakket inn i denne stilige høyttaleren med vannbestandig og slitesterkt design. Den er en flott gave til en som liker å ha det bekvemmelig, og den har opptil 12 timer med batteristrøm per lading, med mulighet for talekontroll.

Folk på fest som lytter til musikk fra en Bose bærbar smarthøyttaler
Bose bærbar smarthøyttaler

Bose bærbar smarthøyttaler
Les mer

TILKNYTTEDE PRODUKTER