NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Sju populære lydgaver å legge til i ønskelisten denne julen

Juletiden er rett rundt hjørnet, noe som betyr at det er på tide å begynne å tenke på hva du skal gi i gave til dine kjære. Samtidig kan det være lurt å begynne å lage din egen ønskeliste. Med noen få strategiske hint kan du gjøre hektisk julehandel enklere for venner og familie samtidig som du sikrer at du får akkurat det du ønsker deg.

Folk på en julefest

Hvis du er usikker på hva du skal ønske deg i år, er det en rekke flotte lydgaver du kanskje bør vurdere. Den nyeste lydteknologien er perfekt for både arbeid og underholdning, og tilbyr uovertruffen støyreduksjon, ny romlig lyd og mer. Enten du er en som liker å nyte tiden hjemme i juletiden eller være ute og reise med dine kjære, har Bose noe som kan gjøre drømmene dine til virkelighet.

7 flotte lydgaver denne julen

Usikker på hva du skal ønske deg til jul? For å finne ut hva som er de beste lydgavene til hjemmet denne julen, er følgende vanlige scenarier hvor Bose-produkter kan forbedre din hverdagslige livsstil eller spesielle begivenheter. Mer enn bare gaver – disse gavene er løsninger for hverdagen din.

1. Du ønsker de riktige øreproppene for deg

Når det kommer til ørepropper, hvem vil vel ikke ha de som spiller lyd som er skreddersydd for deg, i tillegg til et design som føles godt å ha på seg?

Våre støyreduserende ørepropper, Bose QuietComfort Ultra-ørepropper, tilbyr dagens nyeste og beste lyd- og støyreduserende teknologi samt en utrolig komfortabel passform. De kommer med tre sett øretupper og tre par stabilitetsbånd, slik at du kan mikse og matche for å passe din individuelle øreform – og sikre at proppene holder seg godt på plass under joggeturen. Disse nye øreproppene er også utstyrt med Bose oppslukende lyd som fungerer med innhold fra alle kilder, og gir en mer oppslukende lytteopplevelse, uansett hvor livet tar deg.

Dame på kjøkkenet etter en julefest, som lytter til musikk gjennom Bose QuietComfort Ultra-ørepropper
Bose QuietComfort Ultra ørepropper

Bose QuietComfort Ultra ørepropper
Les mer

2. Hvis du vil føle at du er med på showet uten å forlate hjemmet

De nye Bose QuietComfort Ultra-hodetelefonene er utstyrt med Bose oppslukende lyd. Denne romlige lyden flytter grensen for hva lytting betyr, ved å ta det du hører ut av hodet ditt og plassere det foran deg. Det høres så ekte ut at du nesten kan strekke deg ut og ta på det.

Du kan også justere støyreduksjonen med ActiveSense-teknologi med stille- og bevisstmoduser, for å tilpasse nøyaktig hvor mye av verden som slippes inn eller holdes ute. De spiller i opptil 24 timer per lading, noe som gjør dem til en enda mer verdifull og langvarig gave.

En person som bruker Bose QuietComfort Ultra-hodetelefoner
Bose QuietComfort Ultra hodetelefoner

Bose QuietComfort Ultra hodetelefoner
Les mer

3. Hvis du vil ha en realistisk filmopplevelse

Du kan gjøre filmkvelden bedre og mer oppslukende med en lydplanke med Dolby Atmos®, som Bose Ultra-smartlydplanke. Denne neste generasjons stemmeaktiverte lydplanken får det til å føles som at du sitter i en kinosal takket være Dolby Atmos-støtte, TrueSpace-teknologi og oppovervendte transdusere. Med disse siste fremskrittene leverer lydplanken bred, romslig lyd i alle rom, samt realistiske overhead-effekter for en full 360-graders lydopplevelse. Den bruker til og med maskinlæring for å forbedre dialogens forståelighet, og sikrer at du hører hvert eneste hvisk – uten å trenge undertekster.

Bose Ultra smartlydplanke
Bose Ultra smartlydplanke

Bose Ultra smartlydplanke
Les mer

4. Hvis du alltid er verten

Nå som juletiden nærmer seg med stormskritt, kan du forberede deg til å arrangere en rekke arrangementer for venner og familie, og ingen fest er komplett uten et festlig lydspor. Du kan sette stemningen for din neste sammenkomst ved hjelp av Bose bærbar smarthøyttaler, som tilbyr kraftig lyd i en overraskende kompakt form.

Du kan bruke den til å spille dine favorittjulelåter via Bluetooth eller Wi-Fi, og siden den er trådløs, kan du flytte den fra rom til rom etter behov, og til og med ta den med utendørs. I tillegg tilbyr høyttaleren opptil 12 timers batterilevetid per lading, noe som sikrer at den kan holde ut lenger enn selv de mest entusiastiske festløvene.

Folk på fest som lytter til musikk fra en Bose bærbar smarthøyttaler
Bose bærbar smarthøyttaler

Bose bærbar smarthøyttaler
Les mer

5. Hvis du trenger et lydspor for turen

Noen ganger vil du bare nyte lyden av naturen, men på en spesielt utfordrende tur i marka eller en lang dag på sjøen kan det hende du trenger litt musikk for å holde deg motivert. En vanntett Bluetooth-høyttaler, som Bose SoundLink Flex Bluetooth-høyttaleren, er den perfekte følgesvennen for alle dine utendørsutflukter, da den er bygget med holdbarhet i tankene.

Den kompakte Bluetooth-høyttaleren tilbyr opptil 12 timers batterilevetid, og kabinettet er vanntett, støvtett og slitesterk. Du trenger ikke å bekymre deg hvis den blir utsatt for røffe forhold eller mistet i vannet – denne motstandsdyktige høyttaleren er bygget for å takle blåmerker. Det går heller ikke på akkord med lydkvaliteten. SoundLink Flex leverer klar lyd og en sterk, dyp bass som sparker fra seg i alle omgivelser.

Bose SoundLink Flex Bluetooth-høyttaler
Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker

Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker
Les mer

Bose TV-høyttaler
Bose TV-høyttaler

Bose TV-høyttaler
Les mer

6. Hvis du trenger undertekster for å forstå dialog

Selv om den nye TV-en din er slankere enn noen gang, er sjansen stor for at høyttalerne fortsatt er underveldende. Som et resultat kan lyden høres flat ut og dialog være nesten umulig å høre. Hvis du er lei av å trenge undertekster for å se favorittprogrammene dine og ikke er helt klar for å bygge din egne hjemmekino, fortjener Bose TV-høyttaler definitivt en plass på ønskelisten din.

Det er en enkel ett-trinns løsning for bedre TV-lyd, og den er mer kompakt enn en lydplanke i full størrelse. Høyttaleren tilbyr balansert, naturlig lyd og robust bass, og den har til og med en dedikert dialogmodus som hever vokalen slik at du kan høre hvert ord tydelig.

7. Hvis du vil at musikk skal fylle hjemmet

I romslige hjem med åpent konsept kan musikk gå tapt hvis høyttaleren din ikke er kraftig nok. For rik, klar lyd fra vegg til vegg, trenger du et produkt som Bose smarthøyttaler 500. Den har to tilpassede drivere som peker i motsatte retninger og hjelper til med å fylle ethvert rom med imponerende lyd, og dens innebygde taleassistenter gjør det enkelt å starte eller stoppe musikken din, endre podcast eller til og med få informasjon om været eller trafikken når du skal pendle om morgenen. I tillegg kan du streame musikk til høyttaleren fra en rekke kilder, enten du vil lytte til Apple Music, Pandora, Spotify eller andre tilgjengelige strømmetjenester.

Folk som danser på fest og Bose smarthøyttaler 500
Bose Smart Speaker 500

Bose Smart Speaker 500
Les mer

Gjør julen spesiell med toppteknologiske gaver

Enten du lager en ønskeliste til deg selv eller handler til dine kjære, kan du gjøre juletiden minneverdig med de beste teknologiske julegavene. Uansett hvilke interesser du har – lytte til musikk, trene, holde fester eller se den siste blockbusteren – kan de nyeste lydproduktene bidra til å forbedre hverdagsaktivitetene dine, og holde deg underholdt i mange år fremover. Det er virkelig en gave som aldri tar slutt.

Folk på fest som lytter til musikk fra en Bose bærbar smarthøyttaler
Bose bærbar smarthøyttaler

Bose bærbar smarthøyttaler
Les mer

TILKNYTTEDE PRODUKTER