NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Seks julegaveideer for å unne deg selv denne høytiden

Når du handler julegaver til de du er glad i, må du ikke glemme å kjøpe noe til en veldig viktig person: deg selv. Med et bredt utvalg av produkter som kan skru filmkvelden opp et hakk, gi ekstra styrke under daglige treningsøkter og fylle hjemmet med 3D-lyd, gjør Bose det enkelt å feire deg selv. Her er de beste julegaveideene fra deg til … deg selv.

Kvinne på et kjøkken etter en julefest, som lytter til musikk via Bose QuietComfort Ultra-ørepropper

1. Den perfekte kvelden for deg er en filmkveld

Ved å skjemme unne deg selv en lydplanke med Dolby Atmos®, som Bose Ultra-smartlydplanke, gir du ikke bare deg selv gaven av flott lyd – du får også samhold, kvalitetstid og avslapning i gave. Denne stemmeaktiverte lydplanken tar filmkveldene til nye høyder med Dolby Atmos- og TrueSpace-teknologi samt høyttalere som sender lyd i praktisk talt alle retninger, og skaper en helt oppslukende surround-lydopplevelse som kommer til å imponere vennene dine.

Men det er ikke alt – Bose Ultra-smartlydplanke byr på store forbedringer i dialogforståelsen, slik at du bedre forstår hva som blir sagt i den historiske dramaserien du liker så godt, uten å måtte skru opp volumet. Og med Bluetooth®-gruppering av flere Bose-produkter og forenklet Bluetooth-tilkobling uten bruk av app, er det enklere og raskere enn noen gang å konfigurere og bytte mellom musikk, filmer og TV. Du kommer garantert til å se denne stilige lydplanken på mange ønskelister i år.

Bose Ultra smartlydplanke

2. Du bruker alltid ørepropper

Det å lytte til innhold via ørepropper er en helt personlig opplevelse. Alle har ulike standarder når det gjelder lyd, lettvinthet og komfort, så du bør gi deg selv det du virkelig ønsker. Derfor er støyreduserende ørepropper, som Bose QuietComfort Ultra-ørepropper, utviklet for å tilfredsstille alle. De analyserer den unike formen til ørene dine og tilpasser lyden og støydempingen tilsvarende, slik at du alltid får en personlig tilpasset lytteopplevelse med best mulig lydkvalitet.

Disse øreproppene leverer den støydempingen og komforten i verdensklasse som Bose er kjent for, og nå kommer de også med romlig lyd som leverer en helt revolusjonerende lytteopplevelse. Det betyr at i tillegg til å skape et bredere og mer romlig lydlandskap i hodet ditt – som er så livaktig at det føles som om du kan strekke deg etter det og ta på det – gir Bose deg alltid den beste akustikken, slik at du glemmer helt at du lytter med ørepropper.

En kvinne som står i nærheten av noen trapper, og har på seg Bose QuietComfort Ultra-ørepropper

3. Du tar med deg musikk uansett hvor du skal

Hvis du er den typen som elsker å ta på deg et par hodetelefoner og fordype deg i musikken, bør du gi deg selv et par Bose QuietComfort Ultra-hodetelefoner til jul. Dette er Bose-hodetelefonene med bøyle, som du allerede kjenner og elsker, og som er forbedret med romlig lydteknologi som fungerer på alt stereoinnhold. De kommer også med hodesporing, slik at du får den mest ekte lyden rett inn i ørene.

Selv med alle disse ekstrafunksjonene fokuserer Bose QuietComfort Ultra-hodetelefonene fortsatt på komfort. Du kan lytte komfortabelt i timesvis takket være en bøyle som er utviklet med svak klemmekraft, myke øreklokker i kunstlær og CustomTune-teknologi som kalibrerer hodetelefoninnstillingene etter din individuelle øreform slik at du får en lyd som er skreddersydd for deg. Du trenger heller ikke å bruke mye tid på å fikle med hodetelefonene eller tilkoblede enheter for å styre grunnleggende funksjoner. Hodetelefonene kommer nemlig med sensorer som føler om de er på hodet ditt eller ikke, og som reagerer deretter ved å sette innholdet på pause eller slå det av.

Alle disse funksjonene garanterer dypere innlevelse og mer fokus på jobb, hjemme eller på farten.

En mann som sitter på gulvet i stuen mens han har på seg Bose QuietComfort Ultra-hodetelefoner

4. Du er stjernen i showet

En måte å feire deg selv denne julen er å omfavne selvutfoldelse ved hjelp av en festhøyttaler, for eksempel S1 Pro+ bærbart Bluetooth-høyttaleranlegg. Dette trådløse høyttaleranlegget er ideelt for musikere fordi det gir muligheten til å plugge i en mikrofon eller et instrument takket være to kanalinnganger, pluss en tredje inngang for eventuelt forhåndsinnspilt materiale du måtte ønske å ta med. ToneMatch-forhåndsinnstillingene bidrar til at alt henger sammen ved å maksimere de soniske egenskapene via utjevning, og det samme gjør de ekstra lydbehandlingsmulighetene for effektenheter og -pedaler.

Du kan til og med bruke det bærbare høyttaleranlegget når du vil være DJ på din egen fest. Dette var faktisk en av de viktigste vurderingene da vi designet S1 Pro+ og grunnen til at enheten ble fylt med funksjoner som Bluetooth-strømming med enknapps-paring og innganger for kablede kilder, for eksempel DJ-miksere, bærbare datamaskiner eller CD-spillere. I tillegg kan ett enkelt anlegg brukes som satellittsystem under større DJ-arrangementer. Denne konfigureringen får et ytterligere løft takket være den automatiske equalizeren som bruker interne sensorer til å optimalisere utjevningen i henhold til den fysiske posisjonen og orienteringen til høyttaleren.

Folk på en fest og et Bose S1 Pro+ bærbart Bluetooth-høyttaleranlegg

5. Folk regner med at det er du som får festen i gang

SoundLink Revolve+ II Bluetooth-høyttaleren er en flott førjulsgave til deg selv dersom du planlegger å invitere venner og familie. Denne elegante, bærbare Bluetooth-høyttaleren setter stemningen på julefesten ved hjelp av 360-graders lydprojeksjon som sender dyp, fyldig lyd i alle retninger. Du kan spre enda mer juleglede ved å spille fra to kompatible høyttalere samtidig, og slå på Festmodus (begge høyttalerne spiller unisont) eller Stereomodus (høyttalerne spiller som venstre og høyre høyttalere).

Denne sylinderformede, stående høyttaleren kommer fullpakket med flere høyttalere med full rekkevidde, Wi-Fi®- og Bluetooth-tilkobling som gir tilgang til ditt personlige bibliotek eller favoritt-strømmetjeneste, samt mikrofoner for telefonsamtaler og talekontroll slik at du enkelt kan styre høyttaleren. I tillegg kan du holde det gående nesten hele dagen og natten med 17-timers batterilevetid fra én enkelt lading.

SoundLink Revolve+ II Bluetooth-høyttaler

6. Du vil at CD-, kassett- og vinylsamlingen din skal skinne

Ingenting er mer nostalgisk enn juletiden, og både stemningen, maten og musikken kan ta deg med på en reise tilbake til gamle juleminner. En høyttalerforsterker kan få deg enda nærmere disse minnene, da den har evnen til å koble til og kanalisere både digitale og analoge kilder, noe som gjør den til en av de beste tek-gavene i år. Det betyr at du kan tørke støv av gamle CD-er, kassetter og vinylplater, og oppleve dem som aldri før. Finn ut mer om hva en forsterker gjør, og sjekk ut alle egenskapene!

Det er også en praktisk gave til deg selv fordi Bose musikkforsterker kan kobles til Apple Airplay 2, Chromecast og Spotify Connect uten ekstra komponenter. Forsterkeren kan også spre lyden langt, og har muligheten til å forsterke to par passive høyttalere ved 125 watt per kanal. Dersom de høyttalerne er laget av Bose, er det enda bedre, fordi forsterkeren byr på equalizer-kontroller.

Bose musikkforsterker

La det være jul hver dag

Når du gir deg selv én av disse gavene til jul, skjemmer du deg ikke bare bort – det er også en påminnelse om at du fortjener kjærlighet og takknemlighet. Mens du koser deg med de nye hodetelefonene, øreproppene eller lydplanken, kan du la deg inspirere og dele gavmildheten med de rundt deg, noe som igjen er med på å tenne julestemningen.

Folk på en fest

TILKNYTTEDE PRODUKTER