OPPDAG VERDENS BESTE STØYREDUKSJON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE. LES MER

HVORDAN DU KAN FÅ MER UT AV BOSE-PRODUKTENE DINE MED BOSE SIMPLESYNC™

Privat – eller gruppebasert – lytting

Bose SimpleSync™ gjør at du kan pare Bose Smart Speakers og Soundsbars med kompatible Bose-produkter.* Vil du se på TV, men ikke forstyrre noen andre? Sammenkoble lydplanken med utvalgte Bose-hodetelefoner for en personlig TV-lydopplevelse. Vil du lytte til den samme musikken i forskjellige rom samtidig? Par lydplanken eller høyttaler med en utvalgt Bluetooth®-høyttaler fra Bose for å legge til mer lyd rundt om i huset. Slik fungerer det.

TILKOBLING FOR LYDPLANKE TIL HODETELEFONER

Når skjermtiden kolliderer med luren din

Den perfekte tiden å ta igjen favorittprogrammene dine, er når barna tar seg en lur. Lurer du noen ganger på om de kommer til å våkne opp hvis volumet er for høy? Da blir det undertekster. Ikke nå lenger. Med SimpleSync ™-teknologi kan du koble utvalgte* Bose-hodetelefoner til en Bose Smart Soundbar for en uavhengig lytteopplevelse. Og enda viktigere, uavhengig volumkontroll. På den måten sover de fredelig, mens du får se på programmene dine – så høyt du bare vil. Sjekk ut videoen nedenfor for å se hvor enkelt det egentlig er.

HØYTTALER-TIL-HØYTTALER-TILKOBLING

Når selskapet både holder seg inne og ute

Enten du har familietid på terrassen eller du er arrangør for den årlige høytidsfesten, vil du at alle skal høre musikken – overalt. Når du sier hei til gjester fra ett rom til et annet, eller går inn og ut av døren, kan du fremdeles følge sømløst med på musikken. I videoen nedenfor kan du se hvordan du bruker SimpleSync ™ for å koble en Bose Smart Speaker til en utvalgt* Bose SoundLink bærbar Bluetooth-høyttaler eller en utvalgt SoundTouch-høyttaler for én-til-én-tilkobling. SimpleSync™-teknologien har en vanlig trådløs Bluetooth-rekkevidde* på ti meter for å opprettholde tilkoblingen.**

**Vegger og byggematerialer kan til tider påvirke mottaket.

BOSE MUSIC-APP

Appen som får alt til å skje

Bose Music-appen, som er gratis, er den eneste appen du trenger for å bruke SimpleSync™, selv med SoundTouch-høyttalerne.* Med bare noen få trykk du kan koble to utvalgte produkter og få mer ut av høyttalerne og hodetelefonene fra Bose enn noen gang før. For å komme i gang må du sørge for at de kompatible produktene er slått på og er i sammenkoblingsmodus. Deretter åpner du appen på mobilenheten din.

*Ingen SoundTouch-app nødvendig.

Bose Music-applogo

Vanlige spørsmål

Hva er Bose SimpleSync™?

SimpleSync™ er en proprietær Bose-teknologi som lar deg koble produkter i Bose Smart Family-serien* med utvalgte Bose-høyttalere eller hodetelefoner. 

*Kompatible produkter

Hvordan bruker jeg SimpleSync™?

For å komme i gang må du åpne Bose Music-appen på mobilenheten og navigere til produktet i Bose Smart Family-serien. Deretter trykker du på produktbildet nederst til høyre på skjermen, trykker på «group» og velger å legge til høyttaleren eller hodetelefonene fra Bose. Sørg for at Bluetooth-høyttaleren eller hodetelefonene er slått på og er i sammenkoblingsmodus før du åpner appen på mobilenheten. Ingen SoundTouch-app nødvendig, selv når du parer SoundTouch-produkter. For fullstendig liste over produkter, se Produkter som støtter SimpleSync™ i kundestøttedelen til Bose.

Hvor mange Bose-produkter kan jeg koble til med SimpleSync™ samtidig?

Med SimpleSync™ får du én-til-én-tilkobling, så du kan bruke det til å sammenkoble maksimalt to produkter. De to produktene må være innenfor vanlig trådløs Bluetooth-rekkevidde (10 meter) fra hverandre for å forbli tilkoblet. Vegger og byggematerialer kan til tider påvirke mottaket.

Hvilke Bose-produkter har SimpleSync™?

Alle produkter i Bose Smart Family-serien kan pares med utvalgte høyttalere og hodetelefoner fra Bose. Flere kompatible produkter blir lagt til etter hvert. Hvis du vil se en fullstendig liste, se Produkter som støtter SimpleSync™ i kundestøttedelen til Bose.

Kan jeg bruke SimpleSync™ til å koble en Bluetooth-aktivert SoundTouch-høyttaler til en Bose Smart Speaker?

Ja. SimpleSync™ oppretter en Bluetooth-forbindelse fra Bose Smart Speaker til din Bluetooth-aktiverte SoundTouch-høyttaler. Signalet oppretter en én-til-én-tilkobling, slik at den samme musikken kan spilles synkronisert i to forskjellige rom. SoundTouch-høyttaleren må imidlertid holde seg innenfor den pålitelige Bluetooth-rekkevidden på 10 meter for å opprettholde forbindelsen.

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

BOSE-PRODUKTER SOM ER KOMPATIBLE MED SIMPLESYNC™

Produktene nedenfor er noen av produktene som er kompatible med SimpleSync. Kompatibiliteten mellom produktene blir bedre etter hvert. Hvis du vil se en fullstendig liste, går du til "Produkter som støtter SimpleSync™" -artikkelen i kundestøttedelen til Bose.

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter for å sammenligne
nb