TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

FÅ MER UT AV BOSE-PRODUKTENE DINE MED BOSE SIMPLESYNC™

Hør filmene og musikken bedre

Bose SimpleSync er en ny teknologi som gjør at du kan pare et produkt i Bose Home Speaker-serien med utvalgte bærbare Bose Bluetooth®-høyttalere* eller utvalgte Bose trådløse hodetelefoner. Det er veldig enkelt å bruke, og det er veldig praktisk. Slik gjør du det:

*Kompatible produkter er oppført nedenfor. 

Mann som ser på TV med Bose Noise Cancelling Headphones 700 mens kvinne sover
Bose-hodetelefoner pluss en Bose-lydplanke
TV med en Bose-lydplanke

Når skjermtid og leggetid kolliderer

TILKOBLING FOR LYDPLANKE TIL HODETELEFONER

La oss si at du og din kjære er besatt av å strømme den nyeste overnaturlige skrekkserien, og at dere er halvveis gjennom en ny episode. Hun sovner, men hun gir deg tillatelse til å fullføre på egen hånd. Hvordan kan du fortsette å se uten å holde henne våken? Hvis du har en Bose Soundbar 500 eller 700 koblet til TV-en, kan du bruke SimpleSync til å koble den sammen med Bose Noise Cancelling Headphones 700. Med egne volumnivåer kan du senke volumet på eller dempe lydplanken samtidig som lyden i hodetelefonene forblir klar og tydelig. Da kan du fullføre episoden uten å forstyrre henne – og uten å røpe historien videre også.

En Bose-lydplanke og Bose Noise Cancelling Headphones 700

Når det er tid for å se familiefilm med den utvidede familien

TILKOBLING FOR LYDPLANKE TIL HODETELEFONER

Bose SimpleSync er også nyttig for den motsatte grunnen – når det er én person i rommet som trenger å høre TV-en høyere enn alle andre, i stedet for stillere. La oss for eksempel si at du har besteforeldre på besøk for å se en barnefilm sammen med barnebarna. Barna skrur gjerne opp volumet på TV-en, men selv de holder seg for ørene når bestefar får tak i fjernkontrollen. Heldigvis kan du ved å låne ham dine Bose Headphones 700 som du sammenkoblet med Bose Soundbar 700 ved hjelp av SimpleSync, og på den måten gi ham muligheten til å høre innholdet høyt og klart mens resten av dere kan se på filmen uten å måtte finne frem ørepropper.

Mann som lytter til en Bose Home Speaker 300
Bose home-høyttaler pluss Bluetooth-høyttaler
Par som lytter til en SoundLink Color II speaker

Når middagsselskapet forvandles til en skikkelig fest

HØYTTALER-TIL-HØYTTALER-TILKOBLING

La oss si at du er vert for en liten fest med venner, men så kommer det noen venners venner, og det begynner å føles litt overfylt. Det ville vært veldig fint om noen av gjestene kunne flytte seg inn i et annet rom, men musikken er i dette rommet, så hvordan kan du klandre dem? Hvis du bruker et produkt i Bose Home Speaker-serien, og du også har en bærbar Bose Bluetooth-høyttaler*, kan du bruke SimpleSync til å sammenkoble dem og spille av samme sang samtidig. Da kan du og gjestene dine spre dere litt mens dere beholder den gode stemningen og sørger for at alle kan høre på musikken. SimpleSync-teknologien har en vanlig trådløs Bluetooth-rekkevidde* på ti meter for å opprettholde tilkoblingen.

*Kompatible produkter er oppført nedenfor.
*Vegger og byggematerialer kan til tider påvirke mottaket.

Venner som fester på et kjøkken og lytter til en Bose Home Speaker 300

Appen som får alt til å skje

BOSE MUSIC-APP

Den kostnadsfrie Bose Music-appen gjør mye, inkludert å hjelpe deg med å konfigurere SimpleSync. Med bare noen få trykk får du mer ut av høyttalerne og hodetelefonene fra Bose enn noen gang før. For å komme i gang må du sørge for at de kompatible produktene* er slått på og er i sammenkoblingsmodus. Deretter åpner du appen på mobilenheten din.

*Kompatible produkter er oppført nedenfor.

Vanlige spørsmål

Hva er Bose SimpleSync?

SimpleSync er en proprietær Bose-teknologi som gjør at du kan pare et produkt i Bose Home Speaker-serien med utvalgte bærbare Bluetooth-høyttalere fra Bose eller utvalgte Bose trådløse hodetelefoner.

Hvordan bruker jeg SimpleSync?

For å komme i gang må du åpne Bose Music-appen på mobilenheten og navigere til produktet i Bose Home Speaker-serien. Deretter trykker du på produktbildet nederst til høyre på skjermen, trykker på «group» og velger å legge til den bærbare høyttaleren fra Bose eller Bose trådløse hodetelefoner. Sørg for at Bluetooth-høyttaleren eller de trådløse hodetelefonene er slått på og er i paremodus før du åpner appen på mobilenheten.

Hvor mange Bose-produkter kan jeg koble til med SimpleSync samtidig?

Med SimpleSync får du én-til-én-tilkobling, så du kan bruke det til å sammenkoble maksimalt to produkter. De to produktene må være innenfor vanlig trådløs Bluetooth-rekkevidde (ca. 10 meter) fra hverandre for å forbli tilkoblet. Vegger og byggematerialer kan til tider påvirke mottaket.

Hvilke Bose-produkter har SimpleSync?

Alle produktene i Bose Home Speaker-serien (Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Portable Smart Speaker, Bose Soundbar 500, Bose Soundbar 700 og Bose Smart Soundbar 300) kan pares med Bose-produktene som er nevnt nedenfor. Flere kompatible produkter blir lagt til etter hvert. Hvis du vil se en fullstendig liste, kan du se Produkter som støtter SimpleSync™ i kundestøttedelen til Bose.

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

BOSE-PRODUKTER SOM ER KOMPATIBLE MED SIMPLESYNC™

Produktene nedenfor er noen av produktene som er kompatible med SimpleSync. Kompatibiliteten mellom produktene blir bedre etter hvert. Hvis du vil se en fullstendig liste, går du til "Produkter som støtter SimpleSync™" -artikkelen i kundestøttedelen til Bose.