NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

En smartlydplanke kan gjøre så mye mer enn å forbedre TV-lyden

En lydplanke kan forbedre TV-en. En smartlydplanke kan forbedre livet ditt.

Smartlydplanker gjør mer enn å forbedre TV-lyden

Hvis du lurer på om du skal ta deg råd til å kjøpe en lydplanke, så kan en smartlydplanke være akkurat det du bør velge. Smartlydplanker som Bose Smart Soundbar 700 og Bose Smart Soundbar 300 gir deg bedre TV-lyd. Men de kan gjøre så mye mer også.

Start dagen din med en smarthøyttaler

En smartlydplanke fra Bose er praktisk talt en smarthøyttaler og en lydplanke i ett. Smartlydplanker fra Bose har for eksempel Wi-Fi® og innebygd taleassistent*. La oss si at det er tidlig morgen. Du gjør deg klar for å gå på jobb. Du gjør mange ting samtidig, men har egentlig ikke så god tid til å gjøre det. Med en smartlydplanke fra Bose holder det å si et ord for å få nyheter, værmeldinger, trafikkmeldinger, med mer – samtidig som hendene er ledige til å dusje, ta på klær, spise og alt annet du må gjøre før du kan komme deg ut døra.

Hold rytmen i gang

Smartlydplanken fra Bose kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert. Den kan også underholde deg. Hvis du er en av de menneskene som kommer hjem og slår på TV-en umiddelbart, gjør du det sannsynligvis mer som en vane enn ved at du tar et bevisst valg. Hva om du kom hjem og slo på lydplanken i stedet? En smartlydplanke fra Bose er tross alt et kraftig hjemmemusikksystem. Med innebygd talekontroll holder det å si et ord for å strømme musikk, Internett-radiostasjoner, podkaster og lydbøker – og du hører alt i klar lyd som fyller rommet. Du kan også gruppere en smarthøyttaler fra Bose med andre smarthøyttalere fra Bose du har for å få en sømløs lydopplevelse i hele hjemmet. Hør på forskjellige sanger i forskjellige rom, eller én sang i hvert rom samtidig og få alle til å synge med. I mellomtiden kan alle gjestene koble mobilenheten sin til smartlydplanken fra Bose via Bluetooth® og spille favorittmusikken sin også.

Si det. Se det.

Eksklusiv Bose Voice4Video™-teknologi utvider Alexa-stemmemulighetene som ingen annen lydplanke kan. I tillegg til å styre smartlydplanken fra Bose, kan du styre TV-en og kabel- eller satelittboksen din ved å bruke stemmen din. Ingen fjernkontroll. Ingen knapper. Ikke noe. Slå på TV-en og begynn å lytte til favorittstasjonen din med ett enkelt spørsmål til Alexa. Til og med de som ikke er så gode på teknologi, kommer til å føle seg som eksperter. I tillegg kan du ringe eller bli oppringt fra Bose-smartprodukter, Amazon Echo-produkter og hvem som helst i kontaktlisten din. Håndfri, telefonfri, og uten ekstra kostnader.**

Kveldstid er showtime

Som vi har sett, så er smartlydplanken fra Bose en smarthøyttaler som holder deg informert. Den er også et kraftig hjemmemusikksystem som holder deg underholdt. Men la oss ikke glemme hva den gjør aller best. Og det handler ikke bare om hvordan den får filmer, sport med mer til å høres ut. Det handler også om følelsen den gir – og hva den får deg til å føle når du ser på. Ropene fra tribunen før et kampavgjørende øyeblikk. Brølet fra en T-Rex idet den hopper ut av jungelen. Lyd du kan føle er det som gjør en Bose-smartlydplanke til noe fra Bose. Hva om du vil se et show med Bose-lyd, men ikke ønsker å forstyrre noen andre? Du kan koble Bose Smart Soundbar 300 eller Bose Smart Soundbar 700 til Bose Headphones 700 eller QuietComfort® 45-hodetelefoner for en personlig TV-lytteopplevelse. Med separate volumnivåer kan du senke eller dempe lydplankevolumet samtidig som du holder volumet til hodetelefonene høyt og tydelig.

*Taletjenester kan variere fra land til land. 
**Anropsfunksjonen er kun tilgjengelig med Alexa. For å ringe produktene må begge parter konfigurere denne funksjonen og være på et Wi-Fi-nettverk.
Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.


TILKNYTTEDE PRODUKTER

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter for å sammenligne