90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

En smartlydplanke kan gjøre så mye mer enn å forbedre TV-lyden

En lydplanke kan forbedre TV-en. En smartlydplanke kan forbedre livet ditt.

Smartlydplanker gjør mer enn å forbedre TV-lyden

Hvis du lurer på om du skal ta deg råd til å kjøpe en lydplanke, så kan en smartlydplanke være akkurat det du bør velge. Smartlydplanker som Bose Soundbar 700 og Bose Soundbar 500 gir deg bedre TV-lyd. Men de kan gjøre så mye mer også.

Start dagen smart

En smartlydplanke fra Bose er praktisk talt en smarthøyttaler og en lydplanke i ett. Smartlydplanker fra Bose har for eksempel Wi-Fi® og innebygd taleassistent*. La oss si at det er tidlig morgen. Du gjør deg klar for å gå på jobb. Du gjør mange ting samtidig, men har egentlig ikke så god tid til å gjøre det. Med en smartlydplanke fra Bose holder det å si et ord for å få nyheter, værmeldinger, trafikkmeldinger, med mer – samtidig som hendene er ledige til å dusje, ta på klær, spise og alt annet du må gjøre før du kan komme deg ut døra.

Hold rytmen i gang

Smartlydplanken fra Bose kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert. Den kan også underholde deg. Hvis du er en av de menneskene som kommer hjem og slår på TV-en umiddelbart, gjør du det sannsynligvis mer som en vane enn ved at du tar et bevisst valg. Hva om du kom hjem og slo på lydplanken i stedet? En smartlydplanke fra Bose er tross alt et kraftig hjemmemusikksystem. Med innebygd talekontroll holder det å si et ord for å strømme musikk, Internett-radiostasjoner, podkaster og lydbøker – og du hører alt i klar lyd som fyller rommet. Du kan også gruppere en smarthøyttaler fra Bose med andre smarthøyttalere fra Bose du har for å få en sømløs lydopplevelse i hele hjemmet. Hør på forskjellige sanger i forskjellige rom, eller én sang i hvert rom samtidig og få alle til å synge med. I mellomtiden kan alle gjestene koble mobilenheten sin til smartlydplanken fra Bose via Bluetooth® og spille favorittmusikken sin også.

Kveldstid er showtime

Som vi har sett, så er smartlydplanken fra Bose en smarthøyttaler som holder deg informert. Den er også et kraftig hjemmemusikksystem som holder deg underholdt. Men la oss ikke glemme hva den gjør aller best. Og det handler ikke bare om hvordan den får filmer, sport med mer til å høres ut. Det handler også om følelsen den gir – og hva den får deg til å føle når du ser på. Ropene fra tribunen før et kampavgjørende øyeblikk. Brølet fra en T-Rex idet den hopper ut av jungelen. Lyd du kan føle, er det som kjennetegner en smartlydplanke fra Bose. Hva om du vil se et program med Bose-lyd, men ikke vil forstyrre noen andre? Du kan koble Bose Soundbar 500 eller Bose Soundbar 700 til Bose Headphones 700 for å få en personlig TV-lytteopplevelse. Med egne volumnivåer kan du senke volumet på eller dempe lydplanken samtidig som lyden i hodetelefonene forblir klar og tydelig.

*Taletjenester kan variere fra land til land.
Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.