NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Hvorfor det er verdt å beskytte ladeetuiet til øreproppene dine

Som de beste ekteskap er ørepropper og ladeetuier partnere livet ut. Hver av dem støtter den andre så de kan nå sitt fulle potensiale. Likevel er det øreproppene som vanligvis får mest oppmerksomhet, og de kan enkelt stjele nok av rampelyset til å få etuiet til å spille andrefiolin. Å forsømme ladeetuiet til øreproppene dine kan imidlertid påvirke ytelsen til hele lydsystemet.

For å gjenopprette balanse i partnerskapet er det viktig å forstå hvorfor ladeetuiet til de trådløse øreproppene er så viktig, og hva du kan gjøre for å holde det i utmerket stand.

Mann på T-banen med Bose QuietComfort Earbuds II

Et likeverdig partnerskap

Uansett hvor fantastiske våre støyreduserende QuietComfort Earbuds II høres ut, vil de ikke kunne produsere lyd uten strøm. Ladeetuiet leverer det med iver. Sammen leverer øreproppene og ladeetuiet deres totalt opptil 24 timer med strøm – seks i et fullstendig ladet par med ørepropper og 18 til i etuiet. Dette betyr at du kan ha favorittlåtene dine, lydlandskapene og podkastene med deg dag og natt uten å noensinne måtte stoppe det du holder på med for å finne en kontakt.

Og, uansett om de aktivt lader eller ikke, beskytter etuiet de trådløse Bluetooth-øreproppene dine fra skade gjennom dagen, for ikke å nevne at det holder de to øreproppene samlet så du slipper å grave deg frustrert gjennom vesken din. Men uansett hvor holdbart Bose-ladeetuiet er, er det ikke immunt mot skade – og jo mer det mottar, jo verre kan øreproppene dine yte. Slik beskytter du mot dette.

Silikondeksel til Bose QuietComfort Earbuds II festet til en beltehempe

Typer av skade på etuiet ditt

Her er tre vanlige typer skader som kan true integriteten til etuiet ditt.

Silikondeksel til Soapstone Bose QuietComfort Earbuds II nær en veske

1. Vannskade

Etuiet ditt beskytter øreproppene dine mot vann, spesielt når det er lukket, men det er ikke fullstendig vanntett. Hvis vann kommer inn i etuiet ditt og på ladepunktene, risikerer etuiet å kortslutte eller miste ladeevnen sin.

For å beskytte etuiet ditt mot vannskade:

  • Tørk hendene dine før du håndterer det
  • Oppbevar det i tørre klær
  • Unngå å bruke det utendørs i regn eller høy fuktighet
  • Fjern det fra lommene dine før du vasker klær

Hvis ladeetuiet ditt blir vått, åpne det umiddelbart og fjern øreproppene dine for tørking. Bruk en hårføner eller en vifte til å blåse kald luft inn i etuiet og la det stå åpent for å tørke i minst 48 timer. Du kan også legge etuiet i tørr ris, noe som vil absorbere noe av vannet.

Kvinne som bruker berøringskontrollene til Bose QuietComfort Earbuds II
Silikondeksel til Triple Black Bose QuietComfort Earbuds II i en treningsbag

2. Skitt og smuss

Renslighet er en dyd, som det gamle ordspråket sier, og det gjelder også for ørepropper. Et skittent etui kan redusere ytelsen og levetiden til øreproppene dine på flere måter. Skitt, smuss og rusk kan blokkere ladeporten på utsiden eller ladepunktene på innsiden, og føre til overoppheting. Det er også en fare for bakterievekst, noe som ytterligere kan forringe enheten.

Med det i tankene, sørg for at du rengjør etuiet ditt regelmessig, og oppbevar det i optimale forhold ved romtemperatur i et rom som er godt ventilert. Bruk en mikrofiberklut til å tørke godt av ladeetuiet ditt og en bomullspinne til å rengjøre sprekkene. Tørr rengjøring er best, men litt destillert vann eller isopropylalkohol kan bidra til å løsne mer gjenstridig smuss.

3. Fysiske støt

Bose-ladeetuiet er absolutt sterkt, men nok kraftige slag kan resultere i redusert funksjon eller til og med ødelegge det fullstendig. Dette nivået av skade stammer vanligvis fra å slippe etuiet på en hard overflate, men det kan også få slag fra andre gjenstander som blir satt ned på det eller som krasjer rundt med det i vesken din. Personer kan også skade etuiet hvis de glemmer etuiet i lommen sin og sitter på det over en lenger periode.

Den skaden påvirker ikke bare etuiet, spesielt hvis den inkluderer ladepunktene. Å forsøke å få en lading i denne tilstanden kan skade selve øreproppene ytterligere når de forsøker å få kraft. Derfor, dersom etuiet ditt slutter å virke etter et fall, kan det være best å erstatte det for å forhindre skade på øreproppene dine.

En kvinne som bruker Bose QuietComfort Earbuds II utendørs
Stoffdeksel til Triple Black Bose QuietComfort Earbuds II festet til en veske

Beskyttelse for ladeetuiet til øreproppene dine

Bose anerkjenner behovet for beskyttelse, og det er derfor det er to typer av etuideksler – ett i stoff og ett i silikon. Begge beskytter etuiet fra potensiell skade fra vann, rusk og støt og inkluderer en karabinkrok i metall slik at du kan feste det til bagen, vesken eller klærne. Funksjoner som åpen tilgang til USB-C ladeinngangen og synlighet av batteristatusindikatoren betyr også at du ikke trenger å fjerne dekselet for å opprettholde og overvåke ladingen.

Et langt liv

Dine Bose QuietComfort Earbuds II pakker en grundig kalibrert og kraftig maskin inn i en liten pakke. Men de oppnår ikke slik kvalitetslyd og støyreduksjon på egenhånd. Ladeetuiet deres er like viktig – og muligens enda viktigere, da øreproppene ikke kan prestere i det hele tatt uten det. Med bare litt oppmerksomhet og omsorg kan du sørge for at ladeetuiet til de trådløse øreproppene dine har en lang levetid.

Silikondeksel til Soapstone Bose QuietComfort Earbuds II festet til en bag

Produkttilgjengelighet kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER