NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Kvinne som krysser gaten med Bose QuietComfort Earbuds II på

5 måter de nye QuietComfort® Earbuds II blir bedre ørepropper på

Hodetelefoner har kommet langt siden de gamle, plug-and-play-dingsene som var koblet med ledning til kassettspillere i beltet – inkludert øredeksler av oransje skum. Nå kommer de beste trådløse øreproppene med en rekke funksjoner, inkludert utskiftbare øretupper, vannbestandige materialer, volum- og avspillingskontroller og aktiv støyreduksjon.

Bose øker innsatsen videre med lanseringen av QuietComfort® Earbuds II (QC Earbuds II), den neste generasjonen hodetelefoner. Denne utgaven har oppgradert design, funksjon og ytelse for å gi lytterne den lydopplevelsen de ønsker.

Her er 5 måter Bose QuietComfort® Earbuds II bygger videre på suksessen til forrige generasjon ørepropper på.

Man som sitter på en buss med Bose QuietComfort Earbuds II

Verdens beste støyreduksjon

Den unike formen til hvert enkelt øre – spesielt øregangene – påvirker hvordan lyden beveger seg og ytelsen til støyreduksjonsteknologien. QC Earbuds II er verdens første hodetelefoner som motvirker denne effekten ved hjelp av CustomTune-teknologi. Når øreproppene plasseres i ørene, spilles det av en klokkelyd som blir fanget opp av en mikrofon for å finne de beste innstillingene for hvert øre, slik at lyden er perfekt balansert når den når trommehinnen. CustomTune-teknologien forbedrer også den aktive støyreduksjonen, spesielt for lyder som er vanskeligste å redusere, blant annet stemmer.

Bose QuietComfort Earbuds II i Triple Black

En mer behagelig passform

QC Earbuds II leveres med et tilpasningssett til øreproppene, noe som gjør dem til våre mest komfortable ørepropper. Settet inneholder utskiftbare øretupper og stabilitetsbånd som hjelper deg med å finne den beste passformen for ørene dine. Hvis for eksempel høyre øre har en bred kanal, men et lite ytre øreområde, kan du velge en stor øretupp og et lite stabilitetsbånd til den siden. Til venstre øre kan du finne en annen kombinasjon som er mer behagelig, for eksempel en middels øretupp og et middels stabilitetsbånd, avhengig av hva du foretrekker. Muligheten til å kombinere tupper og bånd fritt gir deg 9 alternativer for å tilpasse lytteopplevelsen mens du sikrer at øreproppene sitter i ørene.

Person som tar QC Earbuds II ut av ladeetuiet

Mindre lader, mer kraft

Store ladeetuier tar stor plass i lommen, men å redusere størrelsen innebærer vanligvis dårligere ladekapasitet og mindre kraft. Med QC Earbuds II er det ikke lenger behov for kompromiss. Vi designet et etui for øreproppene som er 45 % mindre og 25 % tynnere enn etuiet til den første generasjonen QuietComfort® Earbuds. Faktisk leverer det forbedrede ladeetuiet nå 3 fulle ladinger, sammenlignet med bare 2 tidligere. Totalt får du nå opptil 24 timers lytting: Opptil 6 fra de fulladet QC-øreproppene II, og deretter opptil 18 timer ekstra med flere ladinger fra etuiet. Dette er altså de trådløse øreproppene våre med den lengste batteritiden.

Kvinne som bruker Bose QuietComfort Earbuds II

Lettere vekt, jevnere profil

Med QC Earbuds II har vi krympet mer enn ladeetuiet. De nye øreproppene er 30 % mindre enn den første generasjonen QuietComfort® Earbuds, og de har fått ny design som ikke stikker like mye utover. Den nye lavprofildesignen passer bedre med konturene i ørene og ser mer elegant ut. Det er også mindre sannsynlig at de små øreproppene løsner hvis du skumper borti dem, og det er mer behagelige å ha på øreproppene i sengen eller når du slapper av på sofaen fordi passformen er mer i plan med ørene.

Bose QuietComfort Earbuds II i Soapstone

Bedre Bluetooth®

Alle som bruker Bluetooth-ørepropper, vet om de irriterende småtingene som kan forstyrre signalet. For å styrke tilkoblingen til øreproppene har vi oppgradert QC Earbuds II til den nyeste versjonen, Bluetooth 5.3.

Denne nye generasjonen Bluetooth-teknologi gir en sterk, kontinuerlig tilkobling på opptil 9 m avstand. En annen oppgradering i kanalklassifiseringen reduserer forstyrrelser som ellers kan bryte tilkoblingen. Det er også mer energieffektivt takket være en reduksjon i dataene som tilkoblede enheter må behandle. I tillegg har Bluetooth 5.3 et jevnere skifte fra funksjoner med lav ytelse til funksjoner med høy ytelse, noe som gjør det enklere å bytte fra musikk til telefonsamtale uten at det går ut over ytelsen.

Bose QuietComfort Earbuds II i Triple Black

Ta lyttingen til neste nivå

I forbindelse med musikken vi elsker og bedriftsvirksomheten vår, tar QC Earbuds II ytelsen til neste nivå, enten du hører på musikk for å motivere deg på treningsstudioet eller du hører på kollegene dine i virtuelle møter på jobb. Faktisk kan disse 5 oppgraderingene være akkurat det som gir deg en fordel, når du trener eller på kontoret.

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER