NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

DE BESTE ØREPROPPENE OG HODETELEFONENE FOR JOBB

Hvordan støyreduserende teknologi kan hjelpe deg å komme tilbake til kontoret

En ting mange mennesker ikke har savnet mens de holdt seg hjemme, er støyende distraksjon på kontoret, spesielt ettersom de har blitt vant til et hjemmekontormiljø som de kan justere etter sine egne behov og preferanser.

Å komme tilbake til kontoret vil kreve de beste øreproppene og hodetelefonene for arbeid for å motvirke den dramatiske økningen i omgivelsesvolum – Felleskjøleskapet som humrer, kaffetrakteren som skurrer og kolleger som snakker sammen. Og når man pendler blir man utsatt for slitsom tuting i trafikken eller buldringen av offentlig transport.

Støyreduserende hodetelefoner og ørepropper kan tilby en perfekt løsning på disse problemene og lette overgangen tilbake til kontoromgivelsene. De beste øreproppene for jobb er utformet for å nøytralisere omgivelsesstøy i stedet for å maskere den, og har aktiv støyreduserende teknologi som hjelper deg med å opprettholde et høyt produktivitetsnivå og holde fokus på arbeidet ditt. Slik gjør du det:

Man med QuietComfort 45-hodetelefoner på kontoret

Hvordan støyreduserende teknologi fungerer

Man som bruker Bose QuietComfort Earbuds

I motsetning til tradisjonelle hodetelefoner, krever ikke aktive støyreduserende hodetelefoner (ANC) at man må skru opp musikken for å maskere utvendig støy. I stedet oppdager de utvendig omgivelseslyd gjennom små mikrofoner innebygd i hodetelefonenes ørestykke og avgir en frekvens i motsatt retning av omgivelsesstøyfrekvensen. I hovedsak nøytraliserer den støyen i stedet for å bare maskere den med annen lyd.

De skaper en beskyttende boble for ørene og gir større fokus på oppgaven foran deg. Isolasjonsnivået kan også justeres på noen par støyreduserende hodetelefoner, slik at du kan bestemme hvor mye støy du trenger å slippe inn. Selv om du ikke hører på noe gjennom ANC-hodetelefonene, kan det likevel være lettende å bruke dem, da trådløse hodetelefoner med støydemping alene kan redusere støy fra kontoret betraktelig.

Lyd som går inn og ut av Bose Noise Cancelling Headphones 700

Økt produktivitet

Bose QuietComfort-ørepropper og ladeetui på et bord
Bose QuietComfort®-ørepropper

Bose QuietComfort®-ørepropper
Les mer

Mann som bruker Bose Noise Cancelling Headphones 700 på jobb

Fordi mange av oss har blitt vant til mangelen på kontordistraksjoner mens de har arbeidet hjemmefra, er en av de største utfordringene med å gå tilbake til kontoret det å holde seg fokusert og produktiv. Dette er sitert av verdens helseorganisasjon, som skrev i en rapport at «det er tydelig at når en oppgave involverer auditive signaler av noe slag, vil støy med en intensitet som er tilstrekkelig til å maskere eller forstyrre oppfatningen av disse signalene også hindre utførelsen av oppgaven. En ny hendelse, for en ny, ukjent lyd, vil også føre til distraksjon og forstyrre mange typer oppgaver.»

Støyreduserende hodetelefoner og ørepropper kan bidra til å stenge kontorforstyrrelser ute. En jevnere arbeidsdag uten stress fra støyende distraksjoner kan gi bedre produktivitet og større fokus på oppgaven foran deg, spesielt hvis du jobber i omgivelser med åpne planløsninger der andre kan bevege seg rundt og snakke hele dagen.

Man med QuietComfort 45-hodetelefoner på kontoret
Bose QuietComfort® 45-hodetelefoner

Bose QuietComfort® 45-hodetelefoner
Les mer

Forbedre ny forretningsteknologi

Noen nye teknologier og betjeningsmåter som ble utviklet under pandemien, skal også tilbake til kontoret, og mange passer perfekt for støyreduserende hodetelefoner. For eksempel har Zoom blitt en populær videoplattform for digitale møter og arrangementer både inne og utenfor kontoret de siste årene. Faktisk,ifølge BBC, gikk salget for Zoom i løpet av siste kvartal 2020 opp med 370 % sammenlignet med samme periode året før. I 2021 forventer selskapet at salget øker mer enn 40 % for totalt USD 3,7 milliarder.

Enten de ansatte bruker Zoom, FaceTime, Google Meet eller en annen lydavhengig kommunikasjonsplattform, er det viktig å opprettholde en klar og ryddig lydtilkobling. Dette understreker viktigheten av å bruke de beste øreproppene og hodetelefonene for telefonsamtaler og videosamtaler, noe som forsterkes betraktelig ved støyreduserende teknologi. Uten et hjemmekontor er det viktig å bruke teknologi som støyreduserende hodetelefoner for å snakke tydelig med kunder, kolleger og andre du kan kommunisere med på nettet.

Holde støy på trygge nivåer

Tradisjonelle ørepropper eller hodetelefoner kan gjøre en god jobb med å maskere eksterne lyder gjennom en tett forsegling eller musikken du spiller gjennom de. Men når kontorstøy eller andre eksterne lyder øker og trenger seg inn i konsentrasjonsboblen din, er den vanlige reaksjonen å skru opp volumet, noe som potensielt overbelaster trommehinnen.

Aktivt støyreduserende hodetelefoner og de beste øreproppene for telefonsamtaler kan motvirke det behovet, og effektivt nøytralisere støyen. Å kansellere støy på et passende nivå kan utgjøre hele forskjellen ved å gi langsiktig beskyttelse som også holder deg engasjert og produktiv i lengre perioder. Dette gjelder spesielt for personer som har vært mer enn et år vekke fra et tradisjonelt kontormiljø, da støy på arbeidsplassen kan virke høyere enn noen sinne.

QuietComfort 45-hodetelefoner på et skrivebord
Kvinne som bruker Bose Noise Cancelling Headphones 700 på jobb
Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Les mer

Redusere stress, forbedre helse.

«Støy er en ikke-spesifikk stressfaktor som aktiverer det autonome nervesystemet og endokrin signalering», ifølge en rapport fra 2018 publisert av US National Library of Medicine. Konsekvent høye omgivelsesstøynivåer kan til slutt føre til «ikke-auditive effekter», inkludert kronisk stress.

Med mange arbeidere som bruker minst 40 timer i uken på kontoret, er det et betydelig risiko hver dag for å absorbere dette ekstra stresset, kanskje uten at man innser det. Støyreduserende hodetelefoner lar deg stenge noe av det ute gjennom bedre kontroll over lydomgivelsene. Redusert stress fører til en rekke fordeler, inkludert større produktivitet og fokus.

Å komme tilbake til kontoret etter å ha vært borte i lang tid, kan gi mange fordeler for bedrifter, men det er viktig å ikke la ulempene komme i veien for dem. Vurder heller å integrere aktive støyreduserende hodetelefoner og ørepropper i kontoroppsettet ditt for å lette overgangen og kombinere fordelene til et hjemmekontor med de til en kontorplass.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 og Bose QuietComfort Earbuds

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

Hvordan hodetelefoner kan hjelpe deg med å bli mer produktiv på jobb
Hvordan hodetelefoner kan hjelpe deg med å bli mer produktiv på jobb
Tips til kjøp: Støyreduserende hodetelefoner
Tips til kjøp: Støyreduserende hodetelefoner
De viktigste forskjellene mellom støyblokkerings-, støyreduksjons- og støymaskeringsteknologi
De viktigste forskjellene mellom støyblokkerings-, støyreduksjons- og støymaskeringsteknologi