NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Slik velger du de beste støyreduserende hodetelefonene og øreproppene

De beste støyreduserende hodetelefonene og øreproppene kan gjøre mer enn kun å redusere støy. Hvilket par passer best for deg? Denne guiden vil hjelpe deg med å ta en avgjørelse.

Du prøver å slappe av på en lang flyreise, men motorbrølet er ikke akkurat beroligende. Du jobber med en presentasjon på et utested, men menneskene ved bordet to meter unna er så bråkete at det virker som om de er rett ved siden av deg. Du jobber med en personlig rekord på tredemøllen på treningsstudioet, men trenger ekstra stort fokus for å fullføre den siste innspurten. I slike situasjoner kan heldigvis støyreduserende hodetelefoner tilby den bufferen du trenger for å blokkere ut distraksjoner og forstyrrelser.

Men med så mange alternativer å velge mellom, hvordan kan du da vite hvilke støyreduserende hodetelefoner som er best for deg? Det er så lett som å lese videre. Fra funksjoner til formfaktorer, dekker vi temaene som betyr mest. 

LAGET FOR PRIVATLIV

Støyreduksjon som du styrer selv

Tro det eller ei, støyreduksjon handler om å bruke én slags lyd for å eliminere en annen lyd. Se for deg virvelen til en blender eller den høye lyden til en støvsuger. For å nøytralisere den forstyrrende støyen, krever det et likt, men motsatt signal. I teorien er det så enkelt som 1 + (-1) = 0. 

I realiteten er det litt mer sofistikert enn det. For at det skal fungere, ligger det akustisk ingeniørarbeid bak det. På dine Bose-støyreduserende hodetelefoner og ørepropper, er det eksterne mikrofoner som overvåker lydene rundt deg, slik som den irriterende blenderen eller støvsugeren. I mellomtiden overvåker interne mikrofoner lyden inne i ørekanalen. I en brøkdel av et millisekund bruker hodetelefonene all denne informasjonen til å produsere et likt og motsatt signal for å motvirke den eksterne støyen – i hovedsak fjerne den. Hasta la vista, blender. Sayonara, støvsuger.

Mens alle støyreduserende Bose-produkter kan isolere deg fra omverdenen, er det flere alternativer som gir deg den ekstra fordelen med justerbar støyreduksjon. Denne praktiske funksjonen lar deg bestemme nøyaktig hvor mye av omverdenen du vil høre – som for eksempel baristaen som roper navnet ditt, eller flyvertinnen som gir sikkerhetsinstruksjoner før flyavgangen. 

Bose Noise Cancelling Headphones 700 og Bose QuietComfort® Earbuds lar deg tilpasse lytteomgivelsene dine med 11 forskjellige nivåer for støyreduksjon. Skru opp støyreduksjonen for å nøytralisere kaffekvernere, blendere og sladder på kafeen. Minimer støyreduksjonen hvis du ønsker å høre trafikken når du er ute og jogger midt i byen. Eller velg det nivået som passer til humøret ditt. Bruk samtalemodus når du trenger en pause fra musikken, for å samhandle med verden rundt deg. Denne praktiske funksjonen lar deg snakke kort med en kollega, bestille en kopp kaffe eller lytte til beskjeder fra flymannskapet under flyturen, uten å trenge å ta ut en ørepropp eller hodetelefonene. Det bare å dobbelttrykke på venstre propp, på øreproppene, for å bla gjennom favorittene dine. På hodetelefonene er det en knapp på venstre øreklokke. Eller, hvis du foretrekker det, kan du slå på samtalemodus via Bose Music-appen.

QuietComfort® 35 wireless headphones II har tre nivåer med støyreduksjon som er enkle å bytte mellom. QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling headphones gir deg alternativet Aware-modus, som bruker hodetelefonenes innebygde mikrofon til å fange opp eksterne lyder som du kan høre inne i hodetelefonene med et knappetrykk – uten å måtte ta dem av. Dette er en ideell funksjon for alle som ønsker å koble ut, men som likevel må kunne være tilgjengelig.

Talekontroll

Alle har bruk for en assistent fra tid til annen. Når e-poster hoper seg opp, møter aldri tar slutt og kalenderen din er stappfull, så kan litt hjelp være til stor nytte. Heldigvis er både Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort® 35 wireless headphones II optimalisert for Google Assistant og Amazon Alexa*, som kan lette litt på stresset ved å hjelpe med de minste detaljene i dagliglivet. Du er kun én talekommando unna å sjekke dagens avtaler eller legge inn en påminnelse for å huske å hente klærne på renseriet etter jobb. (Talekommandoer og kontroller kan variere.)

Taleregistrering

Om du jobber hjemmefra må du kanskje veksle mellom en presentasjon for klienten din, noen videospill for barna dine, og en velfortjent smoothie for deg selv. Takket være den enestående taleregistreringen til Bose Noise Cancelling Headphones 700, trenger du ikke å bekymre deg for bråket rundt deg når du mottar en telefonsamtale. Bose Headphones 700 har et moderne system med fire mikrofoner som isolerer stemmen din samtidig som det reduserer støyen rundt deg. Hodetelefonene er blant de beste når det kommer til taleregistrering, ikke bare blant hodetelefonene til Bose, men også på det store markedet. Det betyr at viktige kunder ikke vil høre virvelen til blenderen eller seiersropet til barnet ditt hvis de får en ny rekord. Du vil kunne både høre og bli hørt nesten som om du snakker ansikt til ansikt med noen i et stille rom.

Og hvis det er mulig for stemmekontrollen å bli enda bedre, er Bose Headphones 700 UC designet for å hjelpe deg med å jobbe mer effektivt, uansett hvor arbeidsplassen din er. De leveres med Bose USB Link Bluetooth®-modulen, som er en spesiell versjon av Headphones 700, som gir en praktisk, forhåndstilkoblet og trådløs opplevelse for konferansesamtaler. Sammen er hodetelefonene og modulen Microsoft Teams-sertifiserte. De fungerer også med Google Meet og er kompatible med Zoom. Slik at du kan arrangere møter og samarbeide på en god måte.

I likhet med begge versjonene av Headphones 700, er mikrofonsystemet i Bose QuietComfort®-ørepropper også designet for å hjelpe deg med å kommunisere tydelig til folk over telefonen og til taleassistenten din. Men fordi øreproppene er så mye mindre enn øreklokkene, er det færre mikrofoner som kan gjøre jobben. Selv om stemmeopptaket til QuietComfort®-ørepropper ikke er på samme nivå som Headphones 700, er det like bra som eller bedre enn noen annen helt trådløs ørepropp på markedet.

Berøringskontroller

Siden vi forventer at smarttelefonene våre skal gjøre så mange ting for oss, ser vi på dem hele tiden. Når det skjer, går vi med hodene våre ned, og distanserer oss fra omgivelsene våre – helt til nå. Med Bose Noise Cancelling 700 og Bose QuietComfort®-ørepropper, kan du kontrollere innholdet ditt uten å se på – eller trykke på – telefonen din.

Med en rekke enkle berøringer kan du motta og avslutte samtaler, justere volumet, spille av og sette innholdet på pause, endre nivået for støyreduksjon, og mer.

Finn din perfekte match

Hodetelefonene bør føles like bra som de høres ut. Når du handler, finn ut hva slags hodetelefoner som passer best for deg og livsstilen din.

Hvis trådløse over-the-ear-hodetelefoner er nødvendig, så kommer Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort® 35 wireless headphones II til å omfavne ørene dine nesten som en varm klem. Den justerbare hodebøylen hjelper til med å lage en forsegling rundt ørene dine uten å presse ekstra på hodet.

Hvis du foretrekker det slankere utseendet og følelsen av et in-ear-alternativ, bør du vurdere Bose QuietComfort®-ørepropper. Med helt trådløse hodetelefoner er det en delikat balanse mellom å ha en propp som føles helt riktig ut i øret, og å ha en propp som føles stabil ut. Hvis proppen er for myk, kan den mangle strukturen den trenger for å holde seg på plass. Det som er like ille, er at den kan være så stiv at den aldri vil falle ut, men så ubehagelig at du ikke vil ha den på deg. Etter mange års undersøkelse, laget Bose-ingeniørene StayHear ™ Max-øreproppen til Bose QuietComfort®-øreproppene. Disse øreproppene er komfortable nok til å ha på seg i timevis, men allsidige nok til å brukes til praktisk talt alle aktiviteter. 

QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling headphones har StayHear+-propper. For maksimal komfort sprer den kjegleformede proppen kontakten jevnt over øret, og danner en skånsom forsegling som bidrar til en komplett støyreduksjon for hodetelefonene. De beste støyreduserende øreproppene passer godt inn i ørene dine, slik at du enklere kan trene eller komfortabelt bruke en lue når temperaturen synker.

Batterilevetid

Du setter deg til rette for en lang flytur. Du ser frem til å slappe av, og kanskje til og med ta en lur, men så sitter det en gruppe pratsomme passasjerer bak deg. Heldigvis har du støyreduserende hodetelefoner med deg. Du henter dem opp fra vesken, setter dem på hodet og lener deg tilbake for å nyte et søvndyssende lydspor. Men vent: Akkurat i det du holder på å sovne, dør batteriet, og du våkner brått av pratingen bak deg.

Administrering av batterinivået kan være plagsomt, og det er aldri morsomt å vente på at det skal lades. Heldigvis har Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort® 35 wireless headphones II veldig gode batterier som gir opptil 20 timers kontinuerlig lytting. I tillegg kommer de med kabler som er nyttige når batteriet dør, og du ikke har tid til å lade det.

Bose QuietComfort®-ørepropper tilbyr opptil 6 timers uavbrutt lyttetid. Når du ikke har på deg øreproppene, må du huske å oppbevare dem i det trådløse ladeetuiet. Når etuiet er ladet fullstendig, har det nok kraft til å gi øreproppene ytterligere to fulle ladninger. Alt i alt, gir det opptil 18 timer med batterilevetid.

En siste ting

Når det gjelder absolutt nødvendige funksjoner for de nye hodetelefonene dine, hva er øverst på listen din? Hvis du hadde «naturtro lydytelse» eller «kraftig støyreduksjon», ville vanlig visdom pekt ut et over-ear-alternativ. Men akkurat nå revurderer vanlig visdom det synspunktet. Det er fordi Bose® QuietComfort-ørepropper tilbyr lyd- og støyreduksjon, som er like forbløffende som våre beste over-ear-hodetelefoner. Med den kritiske saken avgjort, er du fri til å tenke på hvilken formfaktor som passer best til livsstilen din.   

Uansett om du er en reisevant type ute etter en avslappende reiseopplevelse, en arbeider på jakt etter litt fred og ro, en treningsentusiast som bruker musikk som drivstoff, eller en pendler som ønsker å blokkere ut verden, så har Bose den perfekte matchen og de perfekte funksjonene for deg. Utstyrt med informasjonen i denne veiledningen kan du bestemme hva slags lytter du er – og enda viktigere, hva slags støyreduserende hodetelefoner du trenger.

* Taleassistenter er ikke tilgjengelige i alle land og kan variere. Tilgjengelighet av taleassistent til smartprodukter fra Bose.
Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.


TILKNYTTEDE PRODUKTER

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter for å sammenligne
Nye hodetelefoner, nye ørepropper og den neste lydutviklingen.
En tid for stillhet, en tid for lyd.
Bruk de beste hodetelefonene for løpingen