TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Slik velger du de beste støyreduserende hodetelefonene

De beste støyreduserende hodetelefonene gjør mer enn å kun redusere støy. Her er en veiledning som hjelper deg med å finne ditt perfekte par.

Slik velger du de beste, støyreduserende hodetelefonene

Du prøver å slappe av på en lang flyreise, men motorbrølet er ikke akkurat beroligende. Du arbeider eksternt på din favorittkafé, men det er så bråkete at du har problemer med å være produktiv. Du er nesten ferdig med ditt siste sett på treningsstudioet og trenger et ekstra lag for å fokusere. I disse og mange andre situasjoner – når den høylytte verdenen er litt for høylytt – er lyd ekstra plagsomt. Heldigvis kan støyreduserende hodetelefoner tilby den bufferen du trenger for å blokkere ut distraksjoner og forstyrrelser.

Men med så mange valg, hvordan vet du hvilke støyreduserende hodetelefoner som passer best til deg? Denne veiledningen for Bose-produkter vil hjelpe deg med å finne din perfekte match.

Mann som bruker Bose Noise Cancelling Headphones 700 på et bibliotek

LAGET FOR PRIVATLIV

Støyreduksjon som du styrer selv

Støyreduksjonen fungerer best når den er kontrollerbar Noen ganger vil du bare ha en altoppslukende, støyreduserende opplevelse som blokkerer verden rundt deg. Andre ganger ønsker du å høre hva som skjer – for eksempel når en barista roper navnet ditt eller en flykabinansatt gir sikkerhetsinstruksjoner før avgang. Med støyreduserende hodetelefoner fra Bose kan du tilpasse lydnivået til det omgivelsene rundt deg krever.

Alle hodetelefoner fra Bose gir en viss grad av passiv støyreduksjon. Du får samme effekt ved å stikke fingrene inn i ørene. Selv om hvilken som helst fysisk barrière i verdenen utenfor vil kunne dempe noe høyfrekvensstøy, så trenger du av og til mer. Ulike modeller av støyreduserende hodetelefoner gir ulike nivåer av kontroll som passer til dine behov.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort 35 wireless headphones II lytter aktivt til omgivelsene rundt deg og sender et motgående signal for å bekjempe støy. Bose Noise Cancelling Headphones 700 tilbyr 11 forskjellige innstillinger for mest mulig kontroll. For raske avbrytelser tilbyr hodetelefonene samtale-modus, som stopper musikken midlertidig og lar støy flyte fritt – perfekt når du skal prate med en kollega når du ellers er oppslukt av ukas mest populære spilleliste. QuietComfort 35 wireless headphones II har tre nivåer med støyreduksjon som er enkle å bytte mellom.

Hvis du er mer komfortabel med ørepropper, kan du prøve QuietControl 30 wireless headphones eller QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling headphones. Sistnevnte produkt har funksjonen Aware-modus, som bruker hodetelefonenes innebygde mikrofon til å fange opp eksterne lyder som du kan høre inne i hodetelefonene med et knappetrykk – uten å måtte ta dem av. Dette er en ideell funksjon for alle som ønsker å koble ut, men som likevel må kunne være tilgjengelig.

Kvinne som bruker QuietComfort 35 wireless headphones II ute

Talekontroll

Alle har bruk for en assistent fra tid til annen. Når e-poster hoper seg opp, møter aldri tar slutt og kalenderen din er stappfull, så kan litt hjelp være til stor nytte. Heldigvis er både Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort 35 wireless headphones II optimalisert for Google Assistant og Amazon Alexa,* som kan lette litt på stresset ved å hjelpe med de minste detaljene i dagliglivet. Du er kun én talekommando unna å sjekke dagens avtaler eller legge inn en påminnelse for å huske å hente klærne på renseriet etter jobb. (Talekommandoer og kontroller kan variere.)

Taleregistrering

Du er på et bråkete kontor, løper ærend eller gjør deg klar for en dags arbeid på favorittkafeen din. Takket være den enestående taleregistreringen til Bose Noise Cancelling Headphones 700 trenger du ikke å bekymre deg for bråket rundt deg når du mottar en telefonsamtale. Bose Noise Cancelling Headphones 700 har et avansert system med fire mikrofoner som isolerer stemmen din samtidig som bakgrunnsstøyen rundt deg reduseres. Hodetelefonene er blant de beste når det kommer til taleregistrering, ikke bare blant hodetelefonene til Bose, men også på det store markedet. Dette betyr at viktige kunder ikke vil kunne høre kaffebarens melkeskummer eller en annen kollegas høylytte stemme fra to plasser bortenfor. Du vil kunne både høre og bli hørt nesten som om du snakker ansikt til ansikt med noen i et stille rom.

En person som justerer volumet på QuietComfort 35 wireless headphones II

Finn din perfekte match

Selv om alle elsker å ligge i joggebukse på sofaen hele dagen, så finnes det ting som må gjøres og steder man må være. Men det å ha det travelt betyr ikke at du er nødt til å føle deg ukomfortabel. Hodetelefonene bør føles like bra som de høres ut. Når du er ute på shopping, kan du prøve ut hvilke hodetelefoner som passer best. For noen er trådløse over-ear-hodetelefoner et must. For andre fungerer de mindre øreproppene best.

Trådløse over-the-ear-hodetelefoner som Bose Noise Cancelling Headphones 700 og QuietComfort 35 wireless headphones II omfavner ørene dine nesten som en varm klem. Den justerbare hodebøylen hjelper til med å lage en forsegling rundt ørene dine uten å presse ekstra på hodet. Med trådløse funksjoner endres måten du styrer hodetelefonene på. Bose Noise Cancelling Headphones 700 fungerer for eksempel med bevegelsesbaserte kontroller, noe som betyr at du enkelt kan spille av, spole fremover, spole tilbake og kontrollere volumet ved å trykke og sveipe med fingrene i stedet for å fomle med tradisjonelle knapper.

Mann som bruker QuietControl 30 wireless headphones

For de som foretrekker noe som passer rett i øret, så kan Bose tilby to av de beste støyreduserende øreproppene: QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling headphones med kabel og de trådløse QuietControl 30 wireless headphones. Begge har StayHear+-propper som gjør dem både trygge og komfortable. De kjegleformede proppene spres jevnt i øret for maksimal komfort og danner en skånsom forsegling som bidrar til hodetelefonenes komplette støyreduksjon. QuietControl 30 wireless headphones er trådløse og har en ergonomisk nakkebøyle laget av myke materialer som er perfekt for å lytte hele dagen. De beste støyreduserende øreproppene passer godt inn i ørene dine, slik at du enklere kan trene eller komfortabelt bruke en lue når temperaturen synker.

Batterilevetid

Du setter deg til rette for en lang flytur. Du ser frem til å slappe av, og kanskje til og med ta en lur, men så sitter det en gruppe pratsomme passasjerer bak deg. Heldigvis har du støyreduserende hodetelefoner med deg. Du henter dem opp fra vesken, setter dem på hodet og lener deg tilbake for å nyte et søvndyssende lydspor. Men vent: Akkurat i det du holder på å sovne, dør batteriet i hodetelefonene og pratingen bak bråvekker deg.

Det er brysomt med et batteri som ikke varer, og det er irriterende å måtte vente i evigheter på at det skal lades opp igjen. Heldigvis har Bose Noise Cancelling 700 og QuietComfort 35 wireless headphones II en enestående batterikapasitet som gir opptil 20 timer med kontinuerlig lytting. I tillegg leveres de med kabler som kan være nyttige når batteriet dør og du ikke har tid til å lade hodetelefonene.

Ikke alle hodetelefoner er laget likt. Uansett om du er en reisevant type ute etter en avslappende reiseopplevelse, en arbeider på jakt etter litt fred og ro, en treningsentusiast som bruker musikk som drivstoff, eller en pendler som ønsker å blokkere ut verden, så har Bose den perfekte matchen og de perfekte funksjonene for deg. Utstyrt med informasjonen i denne veiledningen kan du bestemme hva slags lytter du er – og enda viktigere, hva slags støyreduserende hodetelefoner du trenger.

* Taleassistenter er ikke tilgjengelige i alle land og kan variere. Tilgjengelighet av taleassistent til smartprodukter fra Bose.
Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.


TILKNYTTEDE PRODUKTER

BEGRENSET OPPLAG Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Støyreduserende

kr 4 199,00

kr 4 199,00