NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

GOOGLE ASSISTANT OG BOSE-PRODUKTER

Google Assistant-merke

Bare si det for å spille det

Visste du at du kan kontrollere mange Bose-produkter ved hjelp av stemmen din? Helt sant. Faktisk kan Bose-smarthøyttalere og utvalgte støyreduserende hodetelefoner, la deg snakke med Google for å få mer gjort med stemmen din. Les videre for å lære mer om hvordan du kan få litt hjelp fra Google.

Litt hjelp til å få ting gjort

Snakk med Google for å få gjort mer med stemmen din. Du kan enkelt nyte musikk hjemme eller på farten. Du kan spille av favorittmusikken din, kontrollere volumet og finne informasjon om sangen du lytter til. Du kan også planlegge dagen din, angi alarmer og kontrollere smartenheter rundt hjemmet ditt – bare si Hey Google for å komme i gang.

Hvorfor bruke Google Assistant med Bose-produkter?

Ved å bruke Google Assistant med Bose-produkter, sikrer du at musikken, podcastene og telefonsamtalene dine er dype, klare og fulle av liv. Google Assistant hjelper deg på tvers av enheter, for eksempel Google Home, telefonen din – og Bose-høyttaleren, lydplanken eller hodetelefonene dine.

Google Assistant er for øyeblikket tilgjengelig på Bose Portable Smart SpeakerBose Smart SoundBar 700Headphones 700 og utvalgte støyreduserende hodetelefoner, i tillegg til en rekke smartprodukter. Finn ut hvordan du konfigurerer Google Assistant for smarthøyttalere og hodetelefoner.

Kvinne som har på seg QC35 II headphones og trykker på handlingsknappen for å få tilgang til taleassistenten

Hva kan jeg gjøre med Google Assistant og Bose-produktene?

Når du aktiverer Google Assistant på høyttalerne og hodetelefonene dine fra Bose, vil du raskt oppdage hvordan de fungerer sammen for å gjøre så mange ting enklere for deg. For eksempel:

Få underholdning

Med Google Assistant og Bose-produktene er stemmen din den ultimate DJ-en. Se for deg at du lager middag, og at du kunne tenke deg å høre på litt musikk. Bose Smart Speaker 500 er på andre siden av rommet. Uten å måtte stoppe det du holder på med, sier du høyt: «Hei, Google, spill matlagingsspillelisten min på Spotify.» I løpet av et øyeblikk begynner spillelisten å spille. Det er så enkelt. Spill av og kontroller favorittmusikken, podcastene og radioen – håndfri.

Få svar på spørsmålene dine

Om du har spørsmål, så har Google Assistant svarene. La oss si at du kler på deg om morgen, og det ser ut til å bli en overskyet dag. Bose Smart Soundbar  er i nærheten. Bare si: «Hei, Google, hvordan blir været i dag?» Google Assistant vil lese opp den siste værmeldingen for deg. Bruk stemmen din til å få de siste nyhetene, sportsresultater fra kvelden før, veibeskrivelser, beregninger, oversettelser og mye mer.

Administrer dagen din

Du er bare noen få ord unna å få hjelp gjennom dagen. For eksempel hvis du har på deg Bose Headphones 700 mens du jobber. Plutselig kommer du på at broren din har bursdag og ønsker å ringe ham i kveld. Bare trykk på taleassistentnappen og si, «Hei, Google, minn meg på å ringe Scott klokken 20.00.» Det fungerer for alle som er i kontaktlisten på telefonen din og for alle bedrifter som er oppført i Google Maps. Selvfølgelig kan Google Assistant ringe for deg: «Hei, Google, ring Scott!» Bruk Google Assistant til å administrere kalenderen. Si høyt: «Hva er på kalenderen min?» Eller «Opprett et arrangement for [mandag klokken 12.00]», eller «når er mitt neste møte?» Du kan også opprette handlelister og angi påminnelser – bare spør Google.

*Google Assistant er ikke tilgjengelig i alle land og på alle språk. Google Assistant er ikke tilgjengelig for iSO-brukere for Bose Noise Cancelling Headphones 700, Bose Noise Cancelling Headphones 700 med ladeetui, Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC, QuietComfort® 35 wireless headphones II og Bose QuietComfort® 35 II Gaming Headset.

Google er et varemerke som tilhører Google LLC.

Bose-produkter med Google Assistant

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter for å sammenligne