TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

SLIK KAN BLUETOOTH®-HODETELEFONER TIL ARBEID FRA BOSE GJØRE DEG MER PRODUKTIV

Åpne kontorlandskap egner seg godt til samarbeid, og distraksjon

Åpne kontorlandskap egner seg godt til samarbeid – og distraksjon.

Hvis du leser denne artikkelen på jobb, sitter du sannsynligvis i et åpent kontorlandskap. Du føler sannsynligvis at du ikke kan gjøre noe før Mike blir ferdig med den høylytte salgssamtalen sin. Eller før Ashley og Chris slutter å snakke om serien de ser på. Eller til et halvt dusin andre distraksjoner slutter å distrahere deg.

Fordelene med åpne kontorlandskap er tydelige – samarbeid, vennskap, energi, og hvis du er heldig, litt naturlig lys fra vinduet helt på den andre siden av rommet – ulempene er også tydelige. I en undersøkelse fra 2018 i Journal of Environmental Psychology fant forskere ut at ansatte i åpne kontorlandskap plages av støy, inkludert samtaler mellom kollegaer. Dette førte igjen til økt belastning for de ansatte og redusert evne til å samarbeide. Så hvis du føler at du unngår Mike, Ashley og Chris på jobben, så gjør du sannsynligvis det.

De aller fleste av oss kan selvfølgelig ikke velge hvordan kontorlandskapet skal være. Men du kan velge hvordan du skal arbeide i det. Nøkkelen til å få ting gjort, er å være fokusert, spesielt ved å minimere forstyrrelser mens du går fra oppgave til oppgave. Slik kan Bose Noise Cancelling Headphones 700 med Bluetooth® hjelpe deg med nettopp det.

Begynn med å ta dem på deg om morgenen – med hodetelefoner signaliserer du at du prøver å konsentrere deg. Det å spille av en favorittspilleliste kan også redusere forstyrrelsene i de støyende omgivelsene (når du virkelig trenger å fokusere, kan du prøve kjent musikk uten vokal). Uansett hva du lytter til, gjør teknologi for aktiv utjevning at du får en oppslukende opplevelse med Headphones 700. Og hodetelefonenes støyreduksjonsteknologi fungerer så godt i åpne kontorlandskap fordi den registrerer støyen rundt deg og sender ut et elektronisk signal som effektivt "avbryter" det.

Noen forstyrrelser er imidlertid uunngåelig. Og når en kollega vil slå av en prat med deg, trenger du ikke å kaste bort tid med å ta av Headphones 700 – støyreduksjonen er fullstendig justerbar. Den høyeste innstillingen gir den kraftigste stillheten, mens den laveste innstillingen gjør at du hører alt som om du ikke har på deg hodetelefoner, så du kan angi et nivå som fungerer best for hvordan du arbeider. Og for raske samtaler kan du bruke samtalemodus som setter lydinnhold på pause og slår av støyreduksjonen, slik at du kan la sjefen få vite at prosjektet er i rute og deretter fortsette der du slapp.

Hodetelefoner fra Bose er kjent for å gjøre at musikken din høres bra ut, men Headphones 700 gjør også at stemmen din høres bra ut. (Talestemmen din, altså. Når det kommer til å synge, må du klare deg selv.) Når du må ringe noen, isolerer mikrofonene som er innebygd i øreklokkene, stemmen din fra bakgrunnsstøy på kontoret – som latteren til Ashley og Chris – slik at personen du snakker med, hører deg høyt og tydelig, og ikke dem.

Det åpne kontorlandskapet er kanskje ikke det beste for fokusert arbeid, men med de riktige, støyreduserende Bluetooth-hodetelefonene vil du oppdage at du nok en gang vil sette pris på kollegaene dine, jobben din og til og med det åpne kontorlandskapet.

BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700

Hodet hevet. Hendene frie.
Og med god lyd i ørene.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 gir deg alt du forventer – og ting du ikke trodde var mulig. Tenk på dem som smarte hodetelefoner som gjør at du kan fokusere på verden med enkel tilgang til stemmeassistenter.