NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Åpne kontorlandskap egner seg godt til samarbeid – og distraksjon

Slik kan Bose Bluetooth®-hodetelefoner til jobb gjøre deg mer produktiv

Hvis du leser denne artikkelen på jobb, er sjansen stor for at du tilbringer mye tid i et åpent kontorlandskap. Og selv om vi sitter lenger fra hverandre i disse dager, føles det som om mange av lydene ikke kan holde seg langt nok unna. Som igjen betyr at du mest sannsynlig føler at du ikke får gjort noe før Jens blir ferdig med den høylytte salgssamtalen. Eller før Anne og Lars slutter å snakke om serien de ser på. Eller før en håndfull andre distraksjoner slutter å distrahere deg.

Fordelene med åpne kontorlandskap er tydelige – samarbeid, vennskap, energi og hvis du er heldig, litt naturlig lys fra vinduet i andre enden av rommet – men ulempene er også tydelige. I en undersøkelse fra 2018 i Journal of Environmental Psychology fant forskere ut at ansatte i åpne kontorlandskap plages av støy, inkludert samtaler mellom kollegaer. Dette førte igjen til økt belastning for de ansatte og gjorde det vanskelig for dem å samarbeide. Så hvis du føler at du unngår Jens, Anne og Lars på jobben, så gjør du sannsynligvis det.

De aller fleste av oss kan selvfølgelig ikke velge hvordan kontorlandskapet skal være. Men vi kan velge hvordan vi jobber der. Nøkkelen til å få ting gjort, er å holde seg fokusert, spesielt ved å minimere forstyrrelser mens du går fra oppgave til oppgave. Slik kan Bose Noise Cancelling 700 hodetelefoner med Bluetooth hjelpe deg med nettopp det.

Begynn med å ta dem på deg om morgenen – med hodetelefoner signaliserer du at du prøver å konsentrere deg. Det å spille av en favorittspilleliste kan også redusere forstyrrelsene i de støyende omgivelsene (når du virkelig trenger å konsentrere deg, kan du prøve kjent musikk uten vokal). Uansett hva du lytter til, gir den aktive utjevningsteknologien til Headphones 700 en rik, oppslukende opplevelse. Og hodetelefonenes støydempingsteknologi fungerer så godt i åpne kontorlandskap fordi den registrerer støyen rundt deg og sender ut et motsatt elektronisk signal som effektivt «nøytraliserer» den. 

Noen forstyrrelser er imidlertid uunngåelig. Som når sjefen din kommer bort til deg for å spørre deg om noe. Eller, enda bedre, når en kollega kommer bort for å be om kaffebestillingen din. I stedet for å fomle med hodetelefonene for å ta dem av er det bare å bytte til samtalemodus. Med et enkelt sveip med én finger over øreklokken kan du diskré bytte fra full støydemping til full tilstedeværelse. Dette setter lydinnholdet ditt på pause og senker støydempingsnivået til null. Dermed kan du høre omverdenen like tydelig som om du ikke hadde hodetelefoner på i det hele tatt.

Hodetelefonene fra Bose er kjent for å få musikken din til å høres bra ut, men Headphones 700 gjør også at stemmen din høres bra ut. (Snakkestemmen din, altså. Når det kommer til synging, må du klare deg selv.) Når du ringer noen, isolerer mikrofonene som er innebygd i øreklokkene, stemmen din fra bakgrunnsstøyen på kontoret – som latteren til Anne og Lars – slik at personen du snakker med, hører deg høyt og tydelig, og ikke dem.

Hvis det er veldig viktig for deg med gode samtaler, bør du vurdere Bose Noise Cancelling 700 hodetelefoner UC. Disse hodetelefonene er designet for å hjelpe deg med å jobbe bedre, uansett hvor du må jobbe (og hvem jobber vel ikke på ukonvensjonelle måter i disse dager?). Denne spesielle versjonen av Headphones 700 leveres med en Bose Bluetooth-enhet med USB-kobling, og gir en praktisk, forhåndstilkoblet og trådløs opplevelse under konferansesamtaler. Hodetelefonene og enheten samlet, er Microsoft Teams-sertifiserte. De fungerer også med Google Meet og er kompatible med Zoom. Slik at du kan arrangere møter og samarbeide på en god måte.

Det beste av alt er at vi har flere støydempende alternativer enn bare Headphones 700. Bose tilbyr også en rekke in-ear-alternativer, inkludert våre nye og helt trådløse QuietComfort®-ørepropper. Når du har de riktige støydempende Bluetooth-hodetelefonene, kan du gå tilbake til å like kollegaene dine, jobben din og kanskje til og med det åpne kontorlandskapet.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter å sammenligne

Relaterte historier

Kjøpetips: støyreduserende hodetelefoner
Jobb hjemmefra som en sjef

Hva er hodetelefoner til jobb?

Hodetelefoner til jobb er hodetelefoner som er designet for å forbedre konsentrasjonen og produktiviteten mens du jobber, ved hjelp av kvalitetslyd og støydempende teknologi.

Hvilke funksjoner bør jeg se etter for hodetelefoner til jobb?

Når du velger hodetelefoner til jobb bør du se etter funksjoner som støydemping, komfort, varighet og lang batterilevetid.

Hvordan kan støyreduserende hodetelefoner være fordelaktige for jobb- og konferansesamtaler?

Bose sine støydempende hodetelefoner og ørepropper er godt egnet for konferansesamtaler og andre jobbmøter fordi de byr på komfort og varighet, og stenger annen støy ute. Disse funksjonene gjør det enkelt å fokuserer på oppgavene foran deg, og kan brukes i timesvis uten at det blir ukomfortabelt.

Finnes det trådløse støydempende hodetelefoner til jobb?

Ja. Bose sine støydempende hodetelefoner er trådløse takket være Bluetooth-tilkobling.

Kan støydempende hodetelefoner brukes til reising?

Ja. Støydempende hodetelefoner til jobb er ofte ideelle for reising siden de kan stenge lyder fra fly- eller togmotoren ute.

Hvordan vet jeg om støydempende hodetelefoner til jobb, passer til mine behov?

Hvis du jobber i bråkete omgivelser og har behov for å konsentrere deg, kan støydempende hodetelefoner til jobb være et bra alternativ fordi de bidrar til å redusere distraksjoner og forbedre produktiviteten.