Åpne kontorlandskap egner seg godt til samarbeid – og distraksjon

Slik kan Bluetooth®-hodetelefoner til arbeid fra Bose gjøre deg mer produktiv

Hvis du leser denne artikkelen på jobb, er sjansen stor for at du tilbringer mye tid i et åpent kontorlandskap. Og selv om vi sitter lenger fra hverandre i disse dager, ser det ut til at mange av lydene du hører, ikke holder seg langt nok unna. Som igjen betyr at du mest sannsynlig føler at du ikke kan få gjort noe før Mike blir ferdig med den høylytte salgssamtalen. Eller før Ashley og Chris slutter å snakke om serien de ser på. Eller til en håndfull andre distraksjoner slutter å distrahere deg.

Fordelene med åpne kontorlandskap er tydelige – samarbeid, vennskap, energi, og hvis du er heldig, litt naturlig lys fra vinduet helt på den andre siden av rommet – ulempene er også tydelige. I en undersøkelse fra 2018 i Journal of Environmental Psychology fant forskere ut at ansatte i åpne kontorlandskap plages av støy, inkludert samtaler mellom kollegaer. Dette førte igjen til økt belastning for de ansatte og gjorde det vanskelig for dem å samarbeide. Så hvis du føler at du unngår Mike, Ashley og Chris på jobben, så gjør du sannsynligvis det.

De aller fleste av oss kan selvfølgelig ikke velge hvordan kontorlandskapet skal være. Men du kan velge hvordan du skal arbeide i det. Nøkkelen til å få ting gjort, er å være fokusert, spesielt ved å minimere forstyrrelser mens du går fra oppgave til oppgave. Slik kan Bose Noise Cancelling Headphones 700 med Bluetooth hjelpe deg med nettopp det.

Begynn med å ta dem på deg om morgenen – med hodetelefoner signaliserer du at du prøver å konsentrere deg. Det å spille av en favorittspilleliste kan også redusere forstyrrelsene i de støyende omgivelsene (når du virkelig trenger å konsentrere deg, kan du prøve kjent musikk uten vokal). Uansett hva du lytter til, gir den aktive utjevningsteknologien til Headphones 700 en rik, oppslukende opplevelse. Og hodetelefonenes støyreduksjonsteknologi fungerer så godt i åpne kontorlandskap fordi den registrerer støyen rundt deg og sender ut et elektronisk signal som effektivt «nøytraliserer» den. 

Noen forstyrrelser er imidlertid uunngåelig. Som når sjefen din kommer bort til deg for å spørre hva du mener. Eller, enda bedre, når en kollega kommer bort for å be om kaffebestillingen din. I stedet for å fomle med hodetelefonene for å ta dem av er det bare å bytte til samtalemodus. Med et enkelt sveip med en finger over øreklokken kan du diskré bytte fra full støyreduksjon til full gjennomsiktighetsmodus. Dette setter lydinnholdet ditt på pause og senker støyreduksjonsnivået til null. Dermed kan du høre omverdenen like tydelig som om du ikke hadde hodetelefoner på i det hele tatt.

Hodetelefoner fra Bose er kjent for å gjøre at musikken din høres bra ut, men Headphones 700 gjør også at stemmen din høres bra ut. (Talestemmen din, altså. Sangstemmen din kan vi ikke hjelpe deg med.) Når du må ringe noen, isolerer mikrofonene som er innebygd i øreklokkene, stemmen din fra bakgrunnsstøy på kontoret – som latteren til Ashley og Chris – slik at personen du snakker med, hører deg høyt og tydelig, og ikke dem.

Hvis det er veldig viktig for deg med gode samtaler, bør du vurdere Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC. Disse hodetelefonene er designet for å hjelpe deg med å jobbe bedre, uansett hvor du trenger å jobbe (og hvem jobber ikke på ukonvensjonelle måter i disse dager?). Denne spesielle versjonen av Headphones 700 leveres med Bose USB Link Bluetooth-modulen, og gir en praktisk, forhåndstilkoblet og trådløs opplevelse for konferansesamtaler. Sammen er hodetelefonene og modulen Microsoft Teams-sertifiserte. De fungerer også med Google Meet og er kompatible med Zoom. Slik at du kan arrangere møter og samarbeide på en god måte.

Det beste av alt er at vi har flere støyreduserende alternativer enn bare Headphones 700. Bose tilbyr også en rekke in-ear-alternativer, inkludert våre nye helt trådløse QuietComfort® Earbuds. Når du har de riktige støyreduserende Bluetooth-hodetelefonene, kan du gå tilbake til å like kollegene dine, jobben din og kanskje til og med det åpne kontorlandskapet.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter for å sammenligne
Nye hodetelefoner, nye ørepropper og den neste lydutviklingen.
Tips til kjøp: Støyreduserende hodetelefoner
Jobb hjemmefra – helt sjef