NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Jobb hjemmefra som en sjef

Å jobbe hjemmefra innebærer mye mer enn bare å skru på den bærbare datamaskinen din – med bustete hår og hele pakken. Når jobb- og hjemmelivet krasjer, med alle distraksjoner det medfører, er det ikke enkelt å holde fokuset på oppgaven og levere ting i tide. Heldigvis finnes det massevis av innsikt og råd om hvordan du kan bli mer produktiv. Derfor har vi satt sammen en liste med de beste tipsene til hvordan du kan få mest mulig ut av dagen på hjemmekontoret.

Lag en plass

Hvor og hvordan du setter opp arbeidsplassen din, kan ha mye å si for kvaliteten på arbeidet – og livet ditt. Det er derfor så mange eksperter og profesjonelle på fjernarbeid poengterer hvor viktig det er å 1) ha en dedikert arbeidsplass – selv uten et hjemmekontor, og 2) ha det riktige oppsettet med de riktige verktøyene.

Et spisebord, et lite hjørne i stua eller en gammel, omgjort garderobe – alle rom kan gjøres om til en plass hvor du kan jobbe med det riktige oppsettet. Den ideelle plassen bør sørge for at kommunikasjonen og det å holde kontakten med jobben kan gjøres sømløst – samtidig som det gir støtten og komforten som trengs for å holde både kroppen og sinnet klart.

Etabler et tankesett

Det å bytte over til «jobbmodus» midt mellom de hverdagslige aktivitetene hjemme, er aldri ideelt. Du må være fokusert for å konsentrere deg om jobben, samtidig som du opprettholder en viss mengde med balanse og grenser mellom privat- og jobblivet ditt. Lettere sagt enn gjort, eller hva?

Det å skape en rutine og minimere forstyrrelser er de mest populære taktikkene for å skru på jobbhjernen din – og stenge avledninger ute. Stå opp til samme tid, kle på deg og logg av når arbeidsdagen er over. Men rutinene vil bare hjelpe deg et stykke på vei når det finnes forstyrrelser overalt. Bakgrunnsmusikk, hvit støy og hodetelefoner med støydemping er de beste måtene for å blokkere støy, forbedre fokuset ditt og gå inn i jobbmodus.

Kjøp en dings (eller tre)

Fra apper så du ikke døser hen til teknologi som kan forbedre arbeidet ditt – med litt utstyr kan du enkelt øke produktiviteten. Og hvem elsker ikke en god dings? Vi har samlet sammen et par av vårt favorittverktøy og -teknologier, slik at du kan jobbe endra bedre – selv når du jobber hjemmefra.

Favoritter

For å oppsummere, et stort utvalg av favoritter. Fra litt inspirasjon og motiverende spillelister til favorittlistene våre med utstyr, tips og triks. Vi har gjort vårt beste for å samle ting som kan komme deg til nytte slik at du kan få et bra hjemmekontor. Kos deg!