NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Vi tror at lyd kan åpne hjertene og sinnene våre for uendelige muligheter… Gjør hverdagen enda bedre med

LYDENS KRAFT

Hvordan folk bruker støydemping til å nyte stillheten og lydene rundt seg.

Virkelige historier om folk som stenger lyd ute eller inne for å finne ro, for å unnslippe bekymringer eller som selvpleie.

Noise Cancelling Headphones 700

Når du åpner øynene og slipper inn sollyset, slipper du også inn i verden utenfor. Fra det daglige liv til ansvarsoppgaver, krav og tanker som tynger oss – vi er konstant under angrep av ting å se og høre som invaderer livene våre, spiller på følelsene våre og påvirker sinnet vårt. Men med lydens kraft finner folk måter å «slippe unna» verden på, når det blir for mye. De finner glede, trøst og noen ganger til og med lindring.

Finn ut hvordan lyd forandrer liv og de ekte historiene om livene som har blitt bedre takket være lydens kraft.

En tid for stillhet, en tid for lyd.

For flykabinansatte er kaos og støy er en del av hverdagen . For kabinansatte som Jafo kan den konstante sansebelastningen veie tungt, både mentalt og emosjonelt, og være stressende. Dette gjør det vanskelig å finne den roen som gir en følelse av balanse og noe godt i hverdagen.

«Stillhet har vært et overlevelsesverktøy for meg».

– Japo, kabinansatt

Ta en nærmere titt på hvordan Jafo gjør hverdagen bedre ved å kontrollere lyden hun lar slippe inn og ved å føle musikkens skjønnhet. Med lydens kraft finner Japo godhet i seg selv og praktiserer selvpleie, eller «selvkjærlighet» som hun kaller det. Hun tar vare på seg selv fysisk, emosjonelt, mentalt og åndelig, ved å skape et rom hun kan kalle sitt eget ved å redusere støy og legge til musikk.

Nyskaping gjennom lyd

Det som begynte som en måte å blokkere ut støy på fly, har utviklet seg til så mye mer når vi tenker på hvordan folk bruker støyreduserende hodetelefoner i hverdagen. Vår kjærlighet til lyd var kanskje det som startet den støyreduserende revolusjonen, men det er menneskene som har fått livene sine forbedret som fortsetter å inspirere oss til å tenke nytt.

Det som virkelig er utrolig, er hvor langt støydempingsteknologien har kommet og hvordan vi har tilpasset oss, ikke bare for å holde tritt – men for å fortsette å presse fremover. Vi jobber hele tiden med å innovere, videreutvikle og forbedre det vi skaper.

Utsikt fra innsiden

Seniorsjef for produktlinjen, Rodrigo Gomes, har vært en del av Bose-familien i åtte år og med fokus på den støydempende hodetelefonteknologien. Det viktigste poenget man får ut av å snakke med Rodrigo er at støydemping ikke bare utviklet seg for å bedre teknologien, men for å passe inn hvordan folk lever, jobber og spiller. Mer spesifikt, inn i makrotrenden der man har en stor og variert mengde innhold lett tilgjengelig på smarttelefoner. I tillegg bruker folk i økende grad hodetelefoner ikke bare hjemme eller på jobb – men også ute på farten, fra når de tar seg en kaffe, til når de går tur og når de utforsker omgivelsene. Disse endringene var virkelig drivkraften bak innovasjonen av de nyeste trådløse støydempende Bluetooth® -hodetelefonene, som:

«…lar deg fokusere når du må fokusere og stenge ute alle distraksjonene rundt deg».

– Rodrigo, seniorsjef for produktlinjen hos Bose

Ifølge Rodrigo har mange kunder skrevet brev om hvordan de støydempende hodetelefonene har endret livene deres til det bedre. Dette er fantastiske nyheter for en som Rodrigo, som har investert så mye tid og så mange tanker i Boses støydempingsteknologi, i løpet av karrièren sin.

«Noen folk klarte ikke å gå ut i verden ... alt plaget dem. De skrev virkelig rørende brev til oss om hvordan hodetelefonene endret livene deres».

– Rodrigo

Lyd påvirker deg på et personlig plan

Det som virkelig fikk oss til å innse hvordan lyd kan påvirke folks liv – både positivt og negativt – var Rodrigos egen personlige opplevelse. Han fortalte om en nabo som var ekstremt følsom ovenfor høye lyder. Sønnen hennes svømte sammen med Rodrigos sønn, på et treningsstudio dekket av et telt som skapte ekko og var svært bråkete. Dette gjorde det umulig for naboen å sitte inne og se på mens sønnen hennes svømte. Så én dag lot Rodrigo naboen låne de trådløse støydempende hodetelefone hans. Hun satte støydempingen på nivå 5…

«… og det var som natt og dag for henne. Hun kunne se på mens sønnen svømte…og det var virkelig gøy».

– Rodrigo

Sone ut. Sone inn.

Lyd er personlig og påvirker oss alle på forskjellige måter. Musikere vet mer enn noen andre hvor kraftfull lyd kan være. Det handler ikke alltid om musikk, men de mange forskjellige måtene som lyd i seg selv kan forandre livene våre på. Sanger, låtskriver og langtids Bose-samarbeidspartner Anna Clendening er en musiker som har omfavnet lydens kraft til å overkomme og holde lydene som trigger henne ute.

Det var utrolig å høre hvor mye Anna bruker lyd til å få ro. Alt som trengtes, var å prøve et par av pappas støydempende hodetelefoner for over 5 år siden, og så ble Anna hektet.

«Jeg våkner opp og tar de på, jeg har sannsynligvis de på meg det meste av dagen, og så sover jeg i dem så jeg ikke våkner midt på natten».

– Anna, musiker

Anna vet aldri hva som kan utløse de overveldende følelsene av nervøsitet og stress som overtar henne, noe som gjør hverdagen hennes vanskelig. Men ved å ha de støydempende hodetelefonene lett tilgjengelig, har hun muligheten til å stenge ute støy og forstyrrelser som kan ha en negativ innvirkning på henne. I tillegg kan hun stille inn og fokusere på beroligende lyder.

«Jeg hadde dem på når jeg gikk til butikken…eller mens jeg spiste ute eller dro til kjøpesenteret. Det var min måte å ta rommet mitt med meg på».

– Anna, musiker

Hun tok til og med med seg de støydempende hodetelefonene til Disneyland for å se på fyrverkeriene – selv med sin angst for store folkemengder. Anna skrudde opp volumet på musikken og stengte ute støyen som omga henne, slik at hun kunne nyte showet «i sin egne lille verden», slik hun beskriver det.

«Når jeg sier de forandret livet mitt, mener jeg at de fikk meg tilbake på rett spor. Fordi det var som et sikkerhetsnett». Hør mer om Anna og musikken hennes.

En forbedret hverdag

Ekte historier som historien til Japo, Rodrigos nabo og Anna viser tydelig hvor stor del av livene våre lyd utgjør. Folk finner måter å flykte fra eller stenge ute verden på med støydempende hodetelefoner. De tar seg tid til å nyte lyden – og stillheten – å praktisere selvomsorg. Og de oppdager at de med lydens kraft også har evnen til å forandre seg selv – og livene sine – til å føle mer, være mer og gjøre mer.

Relaterte historier

Tre måter musikk motiverer deg på
Hvordan hodetelefoner kan hjelpe deg med å bli mer produktiv på jobb
Hvordan støyreduserende hodetelefoner gjør flyreisen bedre

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Bose error page
  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter for å sammenligne