NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Slik gjør støyreduserende hodetelefoner flyreisen bedre

Flyturer kan være utfordrende på så mange måter, men støyreduserende hodetelefoner kan være løsningen.

Slik gjør støyreduserende hodetelefoner flyreisen bedre

Uansett hvor du skal, kan du være sikker på at et fly tar deg dit raskt. Men ikke stille.

Dr. Amar Bose forstod det i 1978 om bord i et fly fra Zürich til Boston. I 1963 begynte flyselskapene å tilby lydunderholdning til flypassasjerer via pneumatiske hodetelefoner – rørformede hodesett som så ut som stetoskop. På slutten av 1970-tallet begynte de imidlertid å bytte ut pneumatiske hodetelefoner med elektroniske hodetelefoner. Da Dr. Bose tok på seg sitt første par på en tur til Boston, ble han både glad og skuffet. Elektroniske hodetelefoner kunne gi overlegen lyd til flypassasjerene, men flykabinene var for bråkete til at man kunne høre den.

Dr. Bose fikk en lydåpenbaring: Ved hjelp av grunnleggende fysikk skapte han hodetelefoner som brukte en mikrofon til å oppdage ekstern støy, og elektronikk for å generere et likt og motsatt signal som blokkerte støyen før den nådde trommehinnen til lytteren. Slik ble de første støyreduserende hodetelefonene til.

I dag finnes det et helt arsenal avstøyreduserende hodetelefoner for reise, tilgjengelig i alle former og størrelser. Og selv om de ikke kan begrense den dårlige oppførselen til personen bak deg som sparker i setet, eller lukten av fiskeburritoen fra rad 34, passer de perfekt til å løse fire vanlige problemer ved flyreiser.

Problem 1: Støy fra kabinen

En av flylydene som inspirerte Dr. Bose til å lage støyreduserende hodetelefoner, var den evige støyen som fyller enhver flykabin. En blanding av motorstøy, vind og during fra klimaanlegget fyller passasjerenes ører med en lav, men jevn strøm av hvit støy som gjør det vanskelig å høre underholdningen på flyet, for eksempel TV og filmer. Kanskje det er grunnen til at når du ser deg om på et fly i dag, ser du støyreduserende hodetelefoner like ofte som bærbare datamaskiner og kaffekopper. Headphones 700 og QuietComfort® 35 trådløse hodetelefoner II er ikke bare kjent for sin evne til å holde støy fra kabinen ute, men også for sin førsteklasses lyd. Ettersom begge modellene leveres med AUX-kabel, kan du plugge hodetelefonene til flyets underholdningssystem. Uansett om du er i humør for musikk, film, tv-serie eller podcast, kan du være trygg på at lyden vil være både tydelig og levende. Det beste av alt er at du ikke trenger å ha lyden skrudd på ubehagelig høyt for å nyte innholdet. Selv om fyren ved siden av deg invaderer intimsfæren din, kan du i det minste være i din egen lille lydboble av glede. Men vær advart! Når du til slutt tar av deg hodetelefonene kan du nok bli litt sjokkert når du blir minnet på nøyaktig hvor høylytt en flykabin faktisk er.

Hvis du er mer interessert i de vilt populære og helt trådløse in-ear (TWIE), formpassende øreproppene, er Bose QuietComfort® Earbuds det første du bør pakke. Disse kompakte øreproppene er proppfulle av rik, naturtro lyd og støyreduserende ytelse som er akkurat like effektiv som tradisjonelle over-ear-hodetelefoner. Og hvis flyreisen din er seks timer eller mindre, holder én enkel opplading hele veien frem til destinasjonen din. Hvis du har en lengre flyvning, kan du la øreproppene hvile litt i ladeetuiet. En rask 15-minutters lading gir øreproppene to timer til med batterilevetid. Det er verdt å nevne at fordi ingen fly har underholdningssystem som kan brukes med Bluetooth® ennå, er det ingen TWIE-ørepropper på markedet som er kompatible med flyunderholdning. Så hvis du vil strømme en film eller to, husk å laste ned innholdet til enheten din før flyet letter.

Og for de av dere som sverger til støyreduserende ørepropper, men nekter å gå glipp av filmene ombord, kan vi anbefale QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling-hodetelefoner på det sterkeste. Ettersom disse øreproppene har kablet tilkobling, kan de plugges rett inn i hodetelefonkontakten. Den støyreduserende funksjonen går på batteri og varer i opptil 16 timer uten å måtte lades på nytt. Og selv om batteriet skulle gå tomt, kan du bruke kabelen til å fortsette lytteøkten.

Problem 2: Pratsomme passasjerer i nabosetet

Reisebyrået Agoda har spurt over 10 000 reisende over hele verden hva de synes er de mest irriterende reisevanene – førsteplassen gikk til bråkete passasjerer.

Siden du aldri vet om du blir sittende ved siden av en stille fyr eller noen som prater hele tiden, sørg for at du pakker med deg de støyreduserende hodetelefonene. Det å ta på seg hodetelefoner gir naboen din et sterkt visuelt signal om at du heller vil sone ut enn å småprate. Og hvis naboen din da velger å snakke med en annen passasjer i stedet, kommer du bare til å høre musikken, filmen eller podcasten din.

Det er likevel noen stemmer du ikke bør stenge ute. Når for eksempel piloten eller en kabinansatt prater, bør du følge med. Det er da det er nyttig å ha justerbart støyreduksjonsnivå. Med Bose Noise Cancelling Headphones 700 og Bose QuietComfort® Earbuds har du elleve forskjellige nivå å velge mellom, inkludert en samtalemodus du kan bruke for å sette støyreduksjonen på pause når du trenger det. På samme måte har QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling-hodetelefoner en bevisstmodus som kan aktiveres med et knappetrykk for å høre det som skjer rundt deg.

Problem 3: Reisenerver

Blir du nervøs av å fly? Du er ikke alene. Ifølge Anxiety and Depression Association of America er opp mot 20 % av den amerikanske befolkningen så redde for å fly at de unngår å reise på ferie og ta jobber som krever reising. Hvis du har flyskrekk, bør du vurdere støyreduserende hodetelefoner. De er utrolig gode til å skape en stille sone rundt deg. De gjør også at musikken din høres naturtro ut. Denne viktige kombinasjonen gjør at støyreduserende hodetelefoner kan være en super måte å redusere stress på. Ifølge denne artikkelen fra 2019 kan musikk føre til lavere puls, og i den prosessen senkes også pustefrekvensen og nivået av emosjonelt ubehag. Og i en studie fra 2017 fant britiske nevrologer ut at et spesielt stykke musikk kan redusere angst med så mye som 65 %. De fant blant annet ti stressreduserende sanger som de kom frem til var de mest avslappende sangene i verden. Du kan lytte til alle ti på en gratis Spotify®-spilleliste som er satt sammen av Inc.com-forfatter Melanie Curtin.

Musikk og natur er ikke den eneste muligheten. Siden de har Bluetooth-tilkobling, kan du også bruke støyreduserende hodetelefoner og ørepropper fra Bose til å lytte til mobilapper som Headspace, som veileder deg gjennom pusteøvelser eller til og med meditasjonsøkter.

Problem 4: Vanskeligheter med å slappe av

Når du er på flyet, er du hele tiden bevisst på menneskene rundt deg. Beskjeder fra flypersonalet. Serveringen ombord. Den ustanselige knitringen av potetgullposer som åpnes. Plinget fra setebelteskiltet. Fyren som stadig reiser seg for å rote rundt etter tilfeldige ting i hyllen over setet. Vindusskjermen som åpnes og lukkes. Og åpnes og lukkes. Du kan pakke deg selv inn i et teppe og gjemme deg bak en sovemaske, men hvis du på alvor ønsker å lage din egen lille oase i luften, er det ingenting som gjør jobben like bra som støyreduserende hodetelefoner.

Men det handler ikke bare om hvilke lyder du blokkerer ut. Det handler også om hva du lytter til. Bose Music-appen gjør det enkelt å kontrollere musikken. Du kan for eksempel bruke Wi-Fi®-nettverket på flyet til å strømme en beroligende radiostasjon fra favoritt-strømmetjenesten din. Eller velge en avslappende spilleliste fra ditt eget musikkbibliotek.

Komfort er også viktig. QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling-hodetelefoner og QuietComfort® Earbuds har avansert øretuppteknologi som holder dem sikkert, men behagelig, på plass mens du slapper av. Uansett hvor lang flyreisen er, kan du slappe av uten noe ubehag.

Hvis alt du bryr deg om er å dempe støy fra kabinen så du kan sovne, og sove helt til du lander, er Bose Sleepbuds™ II svaret. I motsetning til andre produkter på denne siden, strømmer de ikke musikk, filmer eller podcaster. Disse små øreproppene spiller bare beroligende lyder som dysser deg i søvn.

Men uansett hvordan du ønsker å tilbringe tiden i luften – ta en lur, se en film eller bare slappe av mens du hører på musikk – kan støyreduserende hodetelefoner eller støymaskerende ørepropper hjelpe deg med det.

Produkttilgjengelighet kan variere fra land til land

TILKNYTTEDE PRODUKTER

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter å sammenligne

RELATERTE HISTORIER

Nye hodetelefoner, nye ørepropper og den neste utviklingen innen lyd.

Kjøpetips: støyreduserende hodetelefoner

Jobb hjemmefra som en sjef

Er Bose-hodetelefoner egnet til reising?

Ja. Bose-hodetelefoner er ideelle for reising siden de stenger uønsket støy ute og leverer en bedre lydopplevelse.

Hva er reisehodetelefoner?

Reisehodetelefoner er hodetelefoner som er designet for å være bærbare og enkle å bruke på farten, enten du reiser med fly, tog eller bil.

Hvilke funksjoner bør jeg se etter i reisehodetelefoner?

Når du velger reisehodetelefoner bør du se etter funksjoner som støydemping, komfort, varighet, batterilevetid og bærbarhet.

Hva er støyreduksjonsteknologi for reisehodetelefoner?

Støyreduksjonsteknologien i reisehodetelefoner er designet for å stenge ekstern støy ute, noe som gjør det enklere å høre på musikk eller se på film i støyende omgivelser.

Finnes det reisehodetelefoner med innebygde mikrofoner for telefonsamtaler?

Ja. Hodetelefonene våre har innebygde mikrofoner som gjør det mulig med håndfrie telefonsamtaler på farten.              

Kan reisehodetelefoner lades på farten?

Ja. Mange reisehodetelefoner leveres med et ladeetui som kan lade hodetelefonene på farten, noe som gjør dem ideelle for lengre turer.

Er støyreduserende hodetelefoner egnet for reise?

Ja. De støyreduserende hodetelefonene våre er ideelle for reising siden de kan stenge støyen fra flyet, toget eller bilmotoren ute, slik at det blir enklere å sove eller slappe av.

Kan støyreduserende hodetelefoner til jobb brukes ved reising?

Ja. Støyreduserende hodetelefoner til jobb er ofte ideelle for reising fordi de kan stenge lyden fra fly- eller togmotorer ute.