NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

BOSE PRESENTERER SLEEPBUDS II

Bedre støymaskering, nytt avslappende innhold, samt klinisk dokumentert teknologi

22. september, 2020 – I dag lanserer Bose det nye produktet Sleepbuds™ II, neste generasjon av deres revolusjonerende søvnprodukt, med bærbar teknologi som det er klinisk bevist at hjelper folk med å sovne raskere. Sleepbuds II har merkbart bedre støymaskering enn forgjengeren, og nye kategorier av innhold for å bekjempe en av barrierene for hvile: manglende evne til å slappe av. De kombinerer et nytt akustisk og elektronisk design, et nytt kabinett som veier lite, og nye proprietære ørepropper for en sikker, supermyk passform, samt mer enn 35 gratis lydspor – alt metodisk produsert og testet. Resultatet er et teknisk gjennombrudd: To små, ekstremt komfortable, trådløse propper som blokkerer og demper hørbare distraksjoner fra alt fra høylytte partnere eller naboer, hunder og trafikk. I tillegg bidrar de til å redusere mentale distraksjoner etter lange, travle dager.

Bose Sleepbuds II er tilgjengelig for salg fra 13. oktober og koster fra 2,899,00. De kan forhåndsbestilles allerede i dag. De er verken støykansellerende hodetelefoner eller øreplugger med utvidede funksjoner, de strømmer ikke musikk og er heller ikke mulig å ringe med, nettopp fordi hver eneste detalj er optimalisert for ett formål – å bidra til bedre søvnkvalitet, hele natten igjennom.

– Når du skal sove, er det en bedre løsning å maskere uønsket lyd, fremfor å forsøke å stenge den ute. Derfor drar Bose Sleepbuds II nytte av fremskrittene i vår proprietære støymaskeringsteknologi, sier Steve Romine, sjef for Bose Health Division. – Du kan ikke oppnå den samme effekten ved å spille høyere musikk gjennom hodetelefonene, eller ved å benytte ulike apper eller lydmaskiner, derfor er dette et etterlengtet produkt for mange. Vi har aldri gitt opp jobben med å utvikle gode løsninger for de som sover dårlig, og vi er derfor veldig stolte over Sleepbuds II. De stilner flere av lavfrekvenslydene som truer stillheten på soverommet – slik som snorkende partnere, biler som står på tomgang, eller lyden av fottrinn. Med nye, avslappende lydspor hjelper de deg også med å få ro i sjelen, sier han.

Brukertestet studie

I en helt fersk studie, har Bose samarbeidet med University of Colorado Anschutz Medical Campus og UCHealth CARE Innovation Center, for å teste effekten av Bose sin søvnteknologi. I denne studien ble det klinisk bevist at teknologien hjelper folk med å sovne raskere. Samtlige deltakere i studien bekreftet også at støymaskeringen fra Bose virket mot de vanligste forstyrrelsene som holdt dem våkne eller vekket dem; 86 prosent sa at produktet gjorde det enklere å sovne; 76 prosent sa at det hjalp dem med å beholde søvnen, og 80 prosent rapporterte en generell forbedring av søvnkvaliteten.

Nytt innholdsbibliotek – Stilner rommet, stilner sinnet

Den kostnadsfrie appen Bose Sleep lar deg stille inn alarmen og justere volumet, i tillegg inkluderer den tre kategorier med innhold – alle presist utviklet, konstruert og satt sammen for å hjelpe deg med å overvinne det som holder deg våken, eller som vekker deg fra søvnen. Når det skyldes støy, vil 14 støymaskeringsspor speile frekvensen fra forstyrrelser om natten, og gjemme dem under et lag av beroligende lyd. Når det skyldes hvordan du føler deg, finnes det nå nye avslappende alternativer tilgjengelig: Lydkategorien «15 Naturescapes» hjelper deg med å avlede forstyrrende tankerekker til lyden av å spasere langs en landevei, ved vannkanten, gjennom en strandpromenade og lignende. Mens «10 Tranquilities» hjelper til med å redusere stress og spenning med avslappende og drømmeaktige toner.

Forbedring innenfor alle områder – både støymaskering, propper, Bluetooth og transduser

Bose Sleepbuds II lanseres med utbedringer innen støyhåndtering, akustikk, psykoakustikk og elektronisk miniatyrisering. Hver av pluggene er kun en kvart tomme dype – omtrent som et blyantviskelær – for å redusere den irriterende kontakten når du hviler den ene siden av hodet mot puten. Hvert av kabinettene er dekket av et nytt anti-friksjonsbelegg som forebygger mot irriterende gnisningslyder fra putetrekket, samt en ny antenne som gir en mer pålitelig telefon- og nettbrettforbindelse ved hjelp av lavenergi Bluetooth. På innsiden sitter det et nytt NiMH (Nickel-metal Hybride) batteri, som gir 10 timers brukstid per opplading, i tillegg til et lite kretskort som kan lagre opptil 10 filer fra biblioteket i Sleep-appen. Støymaskeringssporene er tilpasset en ny transduser for å dekke til og erstatte flere uønskede lyder enn noen gang tidligere. I tillegg sørger et nytt trykkutjevningsdesign og de myke silikonproppene for å blokkere ut mer av den uønskede støyen. Proppene kommer i tre ulike størrelser og er annerledes enn de som er laget for bruk på dagtid. Både materialer, form og design er optimalisert for å holde seg på plass gjennom hele natten, og sikre fredelig, smertefri hvile.

Ny ladeboks, like kompatibel, IPX4-klassifisert

Sleepbuds II kommer i en forbedret boks i børstet aluminium som stabiliserer hver propp mens de ligger lagret og lades. Denne gir opptil 30 timers batterilevetid. For enkelhetens skyld er de like kompatible med både iOS- og Android-enheter. Når det gjelder holdbarhet er proppene IPX4-klassifisert. Det betyr at de er svette- og vannbestandige.

Om Bose Corporation

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, daværende professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet av samme overordnede mål som da de startet; gjennom langsiktig forskning og utvikling av ny teknologi til det beste for forbrukeren. Bose står bak en rekke innovasjoner som har forvandlet, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd, men også andre områder. Bose-produkter i hjemmet, i bilen, i det offentlige rom og på farten, har i mange tilfeller blitt ikoniske. Det har faktisk forandret måten folk lytter til musikk på.

Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd av innovasjon, lidenskap for kvalitet og engasjement for en best mulig brukeropplevelse, finnes rundt om i verden, overalt der Bose gjør forretninger.

###

Produktfotografering