Oppringing eller mottak av anrop med Bluetooth-modeller

Gjelder for:

før du kan ringe eller motta samtaler, må hodesettet være paret med telefonen. se paring av bluetooth®-enhet. bruk tabellen nedenfor for å se hvilken handling hver bluetooth-knapp utfører:

slik ringer du ut:
ring fra den tilkoblede telefonen. samtalen overføres automatisk til hodesettet.

slik aktiverer du talekontroll (hvis tilgjengelig):
when there are no active or incoming calls, briefly press the bluetooth function button.

slik mottar du et anrop:
trykk kort på bluetooth-funksjonsknappen. et kort pip vil høres i hodesettet før du hører den innkommende samtalen.

slik avslutter du et anrop:
trykk kort på bluetooth-funksjonsknappen. to korte pip i hodesettet indikerer at samtalen er avsluttet.

slik ignorerer du et innkommende anrop:
press the bluetooth function button i ett sekund.

slik slår du det siste nummeret på nytt:
when there are no active or incoming calls, press the bluetooth function button to ganger raskt etter hverandre.

slik overfører du lyden til en mobiltelefon:
trykk på og hold inne bluetooth-funksjonsknappen i tre til fire sekunder under en samtale. dette overfører lyden fra telefonrøret til mobiltelefonen mens bluetooth-tilkoblingen fortsatt er aktiv.

Bluetooth-funksjonsknapp

Hvis du er i en samtale og frakoblet interkom, kan du fullføre samtalen med hodesettet. Deretter slås det av omtrent tre sekunder etter at samtalen er avsluttet. Hvis du bruker hodesettet mens du er frakoblet interkom (for å lytte til andre lydkilder eller ringe eller motta anrop), bør du deaktivere den automatiske avslåingsfunksjonen for å få uforstyrret funksjonalitet. Se Innstilling av brytere for kontrollmodul for hjelp.