Oppringing eller mottak av anrop med Bluetooth-modeller

før du kan ringe eller motta samtaler, må hodesettet være paret med telefonen. bluetooth®-indikatoren skal blinke én gang for hver gang lyset for strøm blinker. hvis dette ikke skjer, kan du finne ut mer ved å lese paring av en bluetooth®-enhet. bruk tabellen nedenfor for å se hvilken handling hver bluetooth®-knapp utfører:

Bluetooth®-statusindikator

Bluetooth®-funksjonsknapp

svar på et anrop:
trykk kort på bluetooth®-funksjonsknappen. et kort pip vil høres i hodetelefonene før anropet kommer igjennom.

avvis et innkommende anrop:
trykk på og hold inne bluetooth®-funksjonsknappen i tre sekunder. (denne funksjonen avhenger av telefonens tekniske spesifikasjoner)

ring ut:
ring direkte fra telefonen, så vil samtalen automatisk overføres til hodesettet. if the phone has voice-activated dialing, press the bluetooth® function button og vent på talemeldinger fra telefonen

aktivering av taleoppringning:
trykk kort én gang på bluetooth®-funksjonsknappen når det ikke er noen aktive samtaler eller innkommende samtaler. (denne funksjonen avhenger av telefonens tekniske spesifikasjoner)

oppringing av det siste nummeret på nytt:
trykk to ganger raskt på bluetooth®-funksjonsknappen når det ikke er noen aktive samtaler eller innkommende samtaler. (denne funksjonen avhenger av telefonens tekniske spesifikasjoner)

overføring av lyd fra mobiltelefonen:
trykk på og hold inne bluetooth®-funksjonsknappen i tre til fire sekunder under en samtale. this transfers the audio to the mobile phone handset while the bluetooth® trådløs tilkoblingsteknologi forblir aktiv

avslutning av anropet:
trykk kort på bluetooth®-funksjonsknappen. to korte pip i hodetelefonene indikerer at anropet er avsluttet

Hvis man er i en samtale og tilkoblet en interkom, kan samtalen fullføres med hodesettet etter å ha koblet fra interkomen, så lenge det er batterier med nok strøm i kontrollmodulen. Hvis automatisk avslåing er aktiv, slås hodesettet av ca. tre sekunder etter at anropet er avsluttet.

automatisk avslåing må være avslått for å bruke hodesettet uforstyrret, når det ikke er tilkoblet interkom, til å lytte til en annen lydinngang eller som en egen bluetooth®-enhet for å motta anrop. mer informasjon om dette finnes i innstilling av brytere for kontrollmodul.