Dårlig lydkvalitet fra en Bluetooth®-enhet

Gjelder for:

• Bluetooth® lydadapter

hvis du har problemer med dårlig lyd fra en enhet som er tilkoblet bose® bluetooth audio adapter, kan du prøve følgende for å løse problemet:

Kontroller at kabelen som sammenkobler adapteren og lydavspillingsenheten, ikke er skadet og at den er tilkoblet på riktig måte. Prøv om mulig en annen kabel.

hvis bluetooth-enheten eller lydavspillingsenheten har tonekontroller (som bass eller diskant) eller lydeffekter (som surroundlyd eller ekko), kan du prøve å slå dem av eller endre innstillingene

det kan være at bluetooth-enheten er utenfor rekkevidde. prøv å flytte den nærmere adapteren

flytt bluetooth-enheten bort fra andre enheter som forårsaker elektromagnetiske forstyrrelser, som for eksempel en annen bluetooth-enhet, en trådløs telefon, en mikrobølgeovn eller en trådløs ruter

hvis du har bluetooth-enheten i lomma, tar du den ut og plasser den slik at kroppen din ikke befinner seg mellom enheten og høyttaleren

reduser antallet programmer du kjører på bluetooth-enheten. når du kjører flere programmer, kan den tilgjengelige interne ressursmengden bli så redusert at lydoverføringen påvirkes. hvis du lukker alle unødvendige programmer, kan det hende at lydkvaliteten og avspillingen forbedres

prøv å slå av wi-fi® på bluetooth-enheten

prøv å koble bluetooth-enheten og adapteren fra hverandre ved å holde inne bluetooth-knappen på adapteren i ti sekunder. lyset på knappen blinker for å bekrefte handlingen. par enheten med adapteren på nytt og prøv igjen. hvis du vil ha informasjon om hvordan du parer en enhet, kan du se slik parer du en bluetooth-multimedieenhet

hvis du har problemer med å pare en bluetooth-enhet med adapteren, kan du se jeg klarer ikke å pare adapteren med bluetooth-enheten.