Fjernkontrollen fungerer ikke

Hvis lydplanken ikke reagerer på på/av-, volum- og kildevalgkommandoer fra fjernkontrollen som fulgte med, kan du prøve følgende:

Bruk fjernkontrollen innenfor seks meter fra lydplanken, ettersom det er den maksimale rekkevidden til den.

Hvis de seks kildeikonene på fjernkontrollen blinker, er ikke fjernkontrollen forbundet med lydplanken.

Slik gjenoppretter du forbindelsen mellom fjernkontrollen og lydplanken:

1. På fjernkontrollen trykker du på og holder nede knappene for volum ned og venstre navigasjon i fem sekunder for å tømme fjernkontrollens sammenkoblingsliste
  2. Trykk på knappen for senternavigasjon én gang for å sette fjernkontrollen i sammenkoblingsmodus
  3. Åpne Bose Music-appen, og trykk på bildet av lydplanken nederst i høyre hjørne
  4. Velg Settings (Innstillinger) > Pair New Remote (Sammenkoble ny fjernkontroll)
  5. Følg instruksjonene i appen
  6. Når fjernkontrollen er funnet, trykker du på Continue (Fortsett) for å fullføre sammenkoblingsprosessen

Hvis du vil konfigurere denne fjernkontrollen til å styre andre enheter, kan du se Programmering av den universelle fjernkontrollen.

Sett nye batterier i fjernkontrollen. Hvis du nettopp har byttet batterier, må du kontrollere at batteriene er satt inn slik at symbolene + og - på batteriene stemmer overens med merkingen for + og - i batterirommet.

Innsetting av batterier

Tilbakestill lydplanken ved å koble strømledningen fra strømuttaket. Vent i 30 sekunder, og koble strømledningen til igjen.