NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Programmer og rabatter

Partnerprogrammer

Personer som er sammen

Hver dag er partnerne våre opptatt med å hjelpe oss med å levere fantastiske opplevelser til kundene våre. I øyeblikket har vi flere programmer som hjelper oss med å takke partnere for samarbeidet.

Få mer informasjon

Rabatter for lærere

En lærer i et klasserom

Du kan nyte Bose-lyd i hjemmet, på kontoret eller skolen til helt spesielle priser som bare er tilgjengelige for amerikanske lærere.

Hvis du har forespørsler, spørsmål om priser eller vil legge inn en bestilling, kan du ringe salgsavdelingen på 1-800-353-4207.

Program for autoriserte forhandlere

En autorisert forhandler hjelper en kunde med et underholdningssystem

Bose arbeider med utvalgte selskaper som er forpliktet til å gi kundene den komplette Bose-opplevelsen.

Vi er glade for at du er interessert i å bli en autorisert Bose-forhandler. Se gjennom kategoriene nedenfor for å få tilgang til aktuell informasjon.*

Amerikanske forhandlere

Hvis du er en USA-basert forhandler som er interessert i å selge Bose-produkter og tilby en Bose-opplevelse av høy kvalitet til kundene dine, kan du sende oss en e-post på New_Distribution_Request@bose.com.

Forhandlere utenfor USA

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan man blir en autorisert Bose-forhandler utenfor USA, kan du gå til den internasjonale siden og velge område fra nedtrekkslisten.

Profesjonell lyd (USA/internasjonalt)

Hvis du selger lydsystemer til bedrifter, butikker, forsamlingshus eller andre steder, kan du se profesjonelle Bose-produkter.

*Forespørsler gjennomgås og vurderes i henhold til relevante kriterier. Kvalifiserte selskaper inviteres til å fortsette søknadsprosessen. Forespørselsskjemaet i seg selv, eller det at du tar kontakt med oss, gjør ikke selskapet ditt til en autorisert forhandler.