NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

De beste øreproppene for multitasking: Den ultimate guiden

Folk som sitter i et møte på en kafé og har på seg Bose Ultra åpne ørepropper

Hvordan kan jeg høre på musikk og omgivelsene mine samtidig? Dette er et vanlig spørsmål blant folk som multitasker, og inntil nå fantes det ikke noe godt svar. Når øreproppene sitter i øregangen, holder de vanligvis lyder fra omgivelsene ute – til og med aktiv støyreduksjon i bevisstmodus har sine grenser. Men for de som vil høre både musikk og livet på samme tid, er åpne hodetelefoner den ultimate gamechangeren.

Nye Bose Ultra åpne ørepropper er de beste øreproppene for multitasking, takket være det innovative designet. Disse mansjettlignende øreproppene lar deg ikke bare høre det som skjer rundt deg, de er også utrolig komfortable og stabile, slik at du kan bruke dem lenger. De ser bra ut også.

Hva er open–ear-teknologi?

Ved første øyekast kan designet til disse mansjettlignende hodetelefonene få en til å stille seg noen spørsmål: Hvor godt høres egentlig lyden? Kommer ikke folk rundt deg også til å kunne høre lyden? Siden de ikke sitter i øregangen, betyr det at øreproppene bruker beinledningsteknologi?

Selv om disse øreproppene ikke sitter i øregangen, bruker de ikke beinledning til å sende lyd (noe som kan være ukomfortabelt og gi dårlig lydkvalitet). Disse åpne hodetelefonene bruker i stedet OpenAudio-teknologi, som sender dyp, rik lyd den korte distansen mellom øreproppene og øregangen. Hver ørepropp har et lite dipoltransdusersystem som er utviklet for å levere krystallklar lyd til mottakeren. Designet minimerer lydlekkasje, slik at du hører hver tone klart og tydelig, samtidig som de rundt deg ikke plages.

Hvordan kan jeg høre på musikk og omgivelsene mine samtidig?

Takket være det open-ear-designet er Ultra åpne ørepropper blant de beste øreproppene for multitasking hjemme. De holder seg på plass mens du gjør husarbeid, er ute på ærend, lager mat, gjør hagearbeid eller jobber hjemmefra. Og mens du bruker dem får du fortsatt med deg hva som skjer rundt deg.

Til og med når du hører på favorittlåten din eller den nyeste podcasten, får du med deg når dørklokken eller tidtakeren på ovnen ringer, når babyen våkner eller når noen i familien roper på deg fra andre siden av huset. Det betyr at du, i motsetning til de fleste in-ear-hodetelefonene, ikke trenger å velge mellom å bli underholdt eller være tilgjengelig – nå er begge deler mulig. Dette er bare én av forskjellene mellom ørepropper og hodetelefoner.

Komfortabel bruk hele dagen

Selv når du har en lang liste med ting du må gjøre, er Bose Ultra åpne ørepropper med. Den unike mansjettlignende formen på Ultra åpne ørepropper er komfortabel, stabil og perfekt for flere timers bruk. Det fleksible båndet vikler seg rundt det ytre øret for å holde øreproppene på plass. Du kan skyve dem opp eller ned på øret for å finne den mest komfortable plasseringen og unngå eventuelle smykker du har på deg. Disse øreproppene er faktisk så komfortable at du muligens vil beholde dem på hele dagen, til og med når du ikke bruker dem. Det kan til og med hende at du glemmer at du har dem på!

Og det er ingen grunn til bekymring – Ultra åpne ørepropper har et langvarig batteri som er klar for jobben. Når de er fulladet leverer de opptil 7,5 timers spilletid, slik at du enklere kommer deg gjennom arbeidsdagen, en hard treningsøkt eller husarbeidet. Hvis batteriet likevel skulle gå tomt, kan du bare legge øreproppene tilbake i ladeetuiet i ca. 10 minutter, så gir hurtigladingen deg to ekstra timer med spilletid.

Ingen grunn til å sette på pause med Ultra åpne ørepropper

Hvis du er en som alltid er på farten, gjør Ultra åpne ørepropper det enklere og mer praktisk for deg å høre på favorittmusikken din samtidig. Med det innovative open-ear-designet trenger du aldri å sette livet på pause. Du kan enkelt og greit nyte rik, klar lyd mens du er bevisst på hva som skjer rundt deg – ingen grunn til å sette musikken på pause, skru ned volumet, justere innstillingene for støydemping eller ta ut en ørepropp. Disse åpne øreproppene er den perfekte følgesvennen når du multitasker.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

Fordelene med Bose Ultra åpne ørepropper
Forstå open-ear-lydteknologi