NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Fiolinist som bruker Bose S1 Pro+ Wireless PA System under opptreden

Fire måter det nye S1 Pro+ System er banebrytende på for underholdere

Hvis du er en underholder er et trådløst PA-system en vesentlig del av oppsettet ditt. Disse reisevennlige høyttalerne, også kalt høyttaleranlegg, tar enhver opptreden til det neste nivået; bidrar til å forsterke lyden din og engasjere publikummet ditt enten du opptrer på gaten, spiller på en kafé eller selv er vert for en karaokekveld på den lokale baren din.

Bose S1 Pro bærbart Bluetooth®-høyttalersystem leverer allerede lyd som er den beste i kategorien, og den nye, neste generasjonsmodellen av den bærbare Bluetooth-høyttaleren, Bose S1 Pro+ Wireless PA System tar det ett steg videre. Det har samme høykvalitetskonstruksjon og enestående lyd som du nå forventer fra Bose-høyttalere, men den fornyede designen er enda mer allsidig og enklere å bruke en forgjengeren. Her er noen banebrytende nye funksjoner du kan se frem til med denne nye utgaven.

1. Koble til umiddelbart med trådløse tilbehør.

Utøvere kan trenge et renere scenedesign eller en raskere oppsettprosess, og den nye S1 Pro+ leverer fullstendig.

Det er den første bærbare PA-høyttaleren i sin kategori som tilbyr to integrerte trådløse mottakere som lar deg umiddelbart koble til tilbehør – ingen kabler eller synkronisering nødvendig. Alt du trenger å gjøre er å plugge inn de trådløse transmitterne (solgt separat) i kilden din, og de vil automatisk pare med mottakerne, som du helt enkelt plugger inn i den ønskede kanalporten. Og det er det, du kan koble til den akustiske gitaren din, mikrofonen eller andre instrumenter til høyttaleren på sekunder. Det er perfekt for karaoke, da det lar deg koble til to mikrofoner og synkronisere til Bose Music-appen, der du kan være DJ og sette det neste sporet i kø, justere sporvolumet, mikrofonvolumet, EQ, reverb og mer.

Transmitterne tilbyr en pålitelig trådløs tilkobling på opptil 30 fot, så sett i gang og utfold deg på scenen. De tilbyr også opptil fire timer med batteriliv, med lagring i enheten og lading for uslåelig bekvemmelighet. Det er en toppmoderne innovasjon som setter nye standarder for underholdning.

Utøver som plugger inn Bose S1 Pro+ 1/4" trådløs instrumenttransmitter
Utøver som justerer bassen på baksiden av Bose S1 Pro+ Wireless PA System

2. Mer brukervennlig grensesnitt

Vi har gjort det enklere enn noensinne å oppnå din ideelle lyd med S1 Pro+. Det har et nydesignet kontrollpanel som gjør PA-systemet mer intuitivt å bruke, noe som betyr at du ikke lenger må fikle med flere knotter for å finne den riktige innstillingen. Du kan også kontrollere hver av de tre kanalene via nye integrerte OLED-displayer, og enkelt justere volum, bass, diskant og reverb (når aktuelt). Om ikke det var kult nok roterer de moderne kontrollene automatisk basert på retningen til PA-et, noe som gjør det til bare barnematen å justere dem i enhver situasjon.

3. Miks trådløst fra smarttelefonen din

Vi redefinerte den fullstendige trådløse opplevelsen for flere kanaler med det nye S1 Pro+ System. For første gang sikrer fjernkontrollert miksing med tilkobling til Bose Music-appen at du har kommando over kontrollpanelet på smarttelefonen din. Så du kan kontrollere gitaren din, mikrofonen, akkompagnementsspor og mer ved å bruke telefonen din – du trenger ikke lenger gå fra én side av scenen til den andre for å justere bassen eller mikrofonvolumet ditt midt i opptredenen din.

Kontrollere S1 Pro+ Wireless PA System gjennom Bose Music-appen på en smarttelefon
Musiker som bærer S1 Pro+ Wireless PA System med det innebygde bærehåndtaket

4. En lettere, mer bærbar pakke.

Hvert kilo teller når du tar showet ditt ut på veien, så du vil bli glad over å høre at S1 Pro+ System virkelig er bærbart, med en vekt på kun 14,4 lbs – et helt pund lettere enn forgjengeren. Ikke glem: Det fungerer som et høyttaleranlegg, en monitor, en treningsamp, et trådløst primært musikksystem og mer, bygget inn i én elegant enhet. Det er laget av samme høykvalitetsmaterialer du kan regne med når du bruker et Bose-produkt, med flott lyd og innovativ teknologi i en lett pakke som er enkel å bære.

Den nye gullstandarden for underholdning

Vi tok høyttaleranlegg og gjorde dem enda bedre med S1 Pro+ mens vi fortsatt opprettholdt aspektene ved den originale S1 Pro S1 Pro Speaker System som du kjenner og elsker. Den nye versjonen forbedrer designen for å gjøre det mer bærbart, allsidig og enklere å bruke, og de nye OLED-kontrollene og de trådløse mikseevnene lar deg justere lyden din på et blunk. Legg Bose S1 Pro+ Wireless PA System til ditt arsenal av utstyr og gjør deg klar til å ta live-opptredenen din til det neste nivået.

Produkttilgjengelighet kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

Åtte funksjoner ved et flott bærbart PA-system