OPPDAG VERDENS BESTE STØYREDUKSJON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE. LES MER

VANLIGE SPØRSMÅL OM INNEBYGD CHROMECAST

Hva er Chromecast built-in™-teknologi?

Innebygd Chromecast er en teknologi som lar deg trådløst strømme musikken fra en telefon, et nettbrett eller en bærbar datamaskin til en smarthøyttaler eller smartlydplanke fra Bose. Den er brukervennlig. Når du bruker en tjeneste med støtte for musikkstrømming, velger du Chromecast-ikonet mens du lytter til musikk for å sende eller kaste musikken til en smarthøyttaler eller -lydplanke fra Bose. Du kan kun kringkaste lyd til smarthøyttalere, ikke video.

Innebygd Chromecast-logo

Hvorfor har vi lagt til støtte for Chromecast innebygd i Bose-smarthøyttalere og -smartlydplanker?

Vi ønsker å gi deg tilgang til musikken og podcastene dine på en rask og enkel måte. Og vil gi deg flest mulig måter å kontrollere lydinnholdet på. Innebygd Chromecast er et av mange verktøy Bose tilbyr som lar deg trådløst strømme favorittmusikken din til en smarthøyttaler eller -lydplanke fra Bose. Andre måter å strømme lyden til en smarthøyttaler eller -lydplanke fra Bose på, er å bruke hjemmenettverket til å strømme musikk via Bose Music-appen, Apple AirPlay 2 eller direkte fra en musikkstrømmingstjeneste, som Spotify. Du kan til og med strømme musikk via en Bluetooth®-tilkobling.

Hvilke innholdsleverandører er kompatible med Chromecast innebygd?

Du kan bruke Chromecast innebygd til å strømme musikk til Bose-smartenheter via mange av de mest populære tredjeparts musikkstrømmetjenestene, som Spotify, Pandora®, TuneIn og iHeartRadio™. Når Chromecast innebygd er tilgjengelig på alle Bose-smarthøyttalere og -smartlydplanker, får du tilgang til enda flere innholdsleverandører. Disse inkluderer musikkstrømmetjenester, som YouTube Music Premium, og andre innholdsleverandører, som Google Podcasts og Google Play Books. Vi oppdaterer listen over Chromecast-aktiverte innholdsleverandører kontinuerlig for å gi deg bedre kontroll over musikken din.

Spotify, Deezer, TuneIn

Hvilke Bose-smarthøyttalere og -smartlydplanker har Chromecast innebygd?

Med Chromecast-funksjonalitet på alle Bose-smarthøyttalere og -smartlydplanker kan du bruke Chromecast innebygd til å kringkaste musikk og podcaster til følgende smartenheter fra Bose.

Bose smarthøyttaler: Home Speaker 300, Home Speaker 450, Smart Speaker 500 (tidligere kjent som Home Speaker 500), Portable Smart Speaker

Bose-smartlydplanker: Smart Soundbar 300, Soundbar 500, Smart Soundbar 700 (tidligere kjent som Soundbar 700), Smart Soundbar 900

Er Chromecast innebygd installert automatisk på Bose-smartenheter?

Ja. Chromecast innebygd er tilgjengelig på alle Bose-smarthøyttalere og -smartlydplanker. Hvis du allerede har en Bose-smarthøyttaler eller -smartlydplanke, mottar enheten din en automatisk oppdatering over Wi-Fi-hjemmenettverket ditt for å støtte Chromecast innebygd som et strømmealternativ.

Hvordan aktiverer jeg innebygd Chromecast på smarthøyttaleren eller -lydplanken min fra Bose?

Hvis Google Assistant er stemmeassistenten din, aktiveres innebygde Chromecasten automatisk for smarthøyttaleren eller -lydplanken fra Bose, fordi du har akseptert Googles tjenestevilkår. Hvis du bruker Amazon Alexa som virtuell assistent eller ikke bruker en taleassistent til å kontrollere Bose-smartenheten din, kan du aktivere Chromecast innebygd ved å gjøre følgende:

1. Åpne Bose Music-appen på mobilen

2. Trykk på bildet av smartenheten for å angi enhetsinnstillinger

3. Trykk på Innstillinger-ikonet (øvre høyre hjørne)

4. Trykk på Innebygd Chromecast

5. Trykk på Chromecast-knappen slik at den er i på-posisjonen

6. Trykk på Godta på neste skjermbilde for å godta Googles vilkår for bruk

Hvis du vil aktivere talekringkasting av lydinnhold, kan du følge disse ekstra trinnene:

7. På neste skjermbilde trykker du på Konfigurer for å begynne å aktivere stemmekasting

8. Følg trinnene i Google Assistant-appen for å fullføre oppsettet av stemmekasting

Hvordan begynner jeg å bruke innebygd Chromecast?

Når Chromecast innebygd er aktivert på Bose-smarthøyttaleren eller -smartlydplanken din, kan du begynne å strømme musikk og podcaster ved å gjøre følgende:

1. Åpne favorittjenesten din med støtte for musikkstrømming (f.eks. Spotify eller YouTube Music Premium) eller annet innhold (f.eks. Google Podcasts eller Google Play Books)

2. Trykk på Chromecast-ikonet i appen til innholdsleverandøren

3. Velg Bose-smartenheten du vil strømme lydinnholdet via

4. Trykk på Spill av for å strømme musikk eller podcaster til smarthøyttaleren eller -lydplanken fra Bose

1: YouTube Music-logo, 2: Innebygd Chromecast-logo, 3: Bose Smart Speaker 500 og 4: En avspillingsknapp

Hva er forskjellen på Chromecast innebygd og AirPlay 2?

Chromecast innebygd og Apple AirPlay 2 er kringkastingsteknologier som lar deg kringkaste lyd fra telefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner til smarthøyttalerne eller smartlydplankene dine. Det er to hovedforskjeller på Chromecast innebygd og AirPlay 2. Den første er at innebygd Chromecast er tilgjengelig for både iOS og Android mobile brukere; AirPlay 2 er ikke tilgjengelig på Android-enheter. Den andre hovedforskjellen er at så snart som du kringkaster musikk fra telefonen din til en Bose-smartenhet via Chromecast innebygd, vil musikken strømmes fra skyen og ikke fra telefonen din. Dette betyr at dersom du strømmer musikk fra telefonen din blir den ikke avbrutt hvis du mottar en samtale. Du kan til og med slå av telefonen din, og musikken vil fortsette å spille uten avbrudd. Med AirPlay 2 vil musikken strømme fra telefonen din, slik at den kun kringkastes så lenge telefonen din er koblet til Wi-Fi-nettverket.

Kan jeg bruke Chromecast innebygd til å kontrollere musikk med tale?

Hvis Google Assistent er din valgte taleassistent, vil Chromecast innebygd utvide funksjonaliteten slik at du kan kringkaste og kontrollere musikken med tale (f.eks. velge lydspor, endre volum, stoppe lydspor). Hvis du bruker Alexa som taleassistent, kan du fortsatt bruke Chromecast innebygd til å kontrollere musikken din med tale, men du kan ikke spørre Alexa om å strømme en spilleliste fra YouTube.

Works with Ok Google-merke

Kan jeg kringkaste musikk til grupperte Bose-smarthøyttalere og smartlydplanker?

Ja. Bruk Bose Music-appen til å gruppere flere smarthøyttalere og -lydplanker fra Bose sammen. Når du har gruppert smarthøyttalerne, kan du kringkaste musikk fra din foretrukne musikkstrømmetjeneste. Hvis du har Google-enheter, kan du bruke Google Home-appen til å gruppere dem med Bose-smarthøyttalere og -smartlydplanker.

Relaterte historier