NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

VANLIGE SPØRSMÅL OM CHROMECAST BUILT-IN

Hva er Chromecast built-in™-teknologi?

Chromecast built-in er en teknologi som lar deg trådløst strømme musikken fra en telefon, et nettbrett eller en bærbar datamaskin til en Bose smarthøyttaler eller smartlydplanke. Den er brukervennlig. Når du bruker en Cast-aktivert tjeneste for musikkstrømming, for eksempel Spotify, velger du Chromecast-ikonet mens du lytter til musikk for å sende eller kringkaste musikken til en Bose smarthøyttaler eller -lydplanke. Du kan bare kringkaste lyd til smarthøyttalere, ikke videoinnhold.

Chromecast built-in logo

Hvorfor har vi lagt til støtte for Chromecast built-in i Bose smarthøyttalere og -lydplanker?

Vi ønsker å gi deg tilgang til musikken og podkastene dine på en rask og enkel måte, og vi vil at du skal ha flest mulig måter å kontrollere lydinnholdet på. Chromecast built-in er ett av mange verktøy Bose tilbyr som lar deg trådløst strømme favorittmusikken din til en Bose smarthøyttaler eller -lydplanke. Andre måter å strømme lyden til en Bose smarthøyttaler eller -lydplanke på, er å bruke Wi-Fi®-hjemmenettverket ditt til å strømme musikk via Bose Music-appen, Apple AirPlay 2 eller direkte fra en musikkstrømmingstjeneste, som Spotify. Du kan til og med strømme musikk via en Bluetooth®-tilkobling.

Hvilke innholdsleverandører er kompatible med Chromecast built-in?

Du kan bruke Chromecast built-in til å strømme musikk til Bose-smartenheter via mange av de mest populære tredjeparts musikkstrømmetjenestene, som Spotify, Pandora®, TuneIn og iHeartRadio™. Når Chromecast built-in er tilgjengelig på alle Bose smarthøyttalere og smartlydplanker, får du tilgang til enda flere innholdsleverandører. Disse inkluderer musikkstrømmetjenester, som YouTube Music Premium, og andre innholdsleverandører, som Google Podcasts og Google Play Books. Vi oppdaterer listen over Chromecast-aktiverte innholdsleverandører kontinuerlig for å gi deg bedre kontroll over musikken din.

Vår nyeste oppdatering har lagt til støtte for Chromecast built-in til dine Bose smartlydplanker og -høyttalere på tvers av hundrevis av ytterligere musikktjenesteleverandører, inkludert Apple Music og flere.

Spotify, Deezer, TuneIn

Hvilke Bose smarthøyttalere og -lydplanker har Chromecast built-in?

Med Chromecast-funksjonalitet på alle Bose smarthøyttalere og -lydplanker kan du bruke Chromecast built-in til å kringkaste musikk og podkaster til følgende enheter i Boses familie av smarthøyttalere.

Bose smarthøyttalere: Hjemmehøyttaler 300, Hjemmehøyttaler 450, Smarthøyttaler 500 (tidligere kjent som Hjemmehøyttaler 500), Bærbar smarthøyttaler

Bose smartlydplanker: Smartlydplanke 300, Lydplanke 500, Smartlydplanke 600, Smartlydplanke 700 (tidligere kjent som Lydplanke 700), Smartlydplanke 900, Ultra smartlydplanke

Er Chromecast built-in installert automatisk på Bose-smartenheter?

Ja. Chromecast built-in er tilgjengelig på alle Bose smarthøyttalere og -lydplanker. Hvis du allerede har en Bose smarthøyttaler eller -lydplanke, mottar enheten din en automatisk oppdatering over Wi-Fi-hjemmenettverket ditt for å støtte Chromecast built-in som et strømmealternativ.

Hvordan aktiverer jeg Chromecast built-in på Bose smarthøyttaleren eller -lydplanken min?

Hvis Google Assistant er stemmeassistenten din, aktiveres Chromecast built-in automatisk for din Bose smarthøyttaler eller -lydplanke, fordi du har akseptert Googles tjenestevilkår. Hvis du bruker Amazon Alexa som virtuell personlig assistent eller ikke bruker en stemmeassistent til å kontrollere Bose-smartenheten din, kan du aktivere Chromecast built-in ved å gjøre følgende:

1. Åpne Bose Music-appen på mobilenheten din.

2. Trykk på bildet av smartenheten din for å angi enhetsinnstillinger.

3. Trykk på Innstillinger-ikonet (øvre høyre hjørne).

4. Trykk på Chromecast built-in.

5. Trykk på Chromecast-knappen slik at den er i «på»-posisjonen.

6. Trykk på Godta på neste skjermbilde for å godta Googles tjenestevilkår.

Hvis du vil aktivere stemmekringkasting av lydinnholdet ditt, følg disse ytterligere trinnene:

7. På neste skjermbilde, trykk på Konfigurer for å begynne å aktivere stemmekringkasting.

8. Følg trinnene i Google Assistant-appen for å fullføre oppsettet av stemmekringkasting.

Hvordan begynner jeg å bruke Chromecast built-in?

Når Chromecast built-in er aktivert på Bose smarthøyttaleren eller -lydplanken din, kan du begynne å strømme musikk og podkaster ved å gjøre følgende:

1. Åpne favorittjenesten din med støtte for kringkasting av musikkstrømming (f.eks. Spotify eller YouTube Music Premium) eller annet innhold (f.eks. Google Podcasts eller Google Play Books).

2. Trykk på Chromecast-ikonet i appen til innholdsleverandøren.

3. Velg Bose-smartenheten du vil strømme lydinnholdet ditt via.

4. Trykk på Spill av for å strømme musikk eller podkaster til Bose smarthøyttaleren eller -lydplanken din.

1: YouTube Music-logo, 2: Chromecast built-in-logo, 3: Bose smarthøyttaler 500 og 4: En avspillingsknapp

Hva er forskjellen på Chromecast built-in og AirPlay 2?

Chromecast built-in og Apple AirPlay 2 er kringkastingsteknologier som lar deg kringkaste lyd fra telefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner til smarthøyttalerne og -lydplankene dine. Det er to hovedforskjeller på Chromecast built-in og AirPlay 2. Den første er at Chromecast built-in er tilgjengelig for både iOS- og Android-mobilbrukere; AirPlay 2 er ikke tilgjengelig på Android-enheter. Den andre hovedforskjellen er at så snart du kringkaster musikk fra telefonen din til en Bose-smartenhet via Chromecast built-in, vil musikken strømmes fra skyen og ikke fra telefonen din. Dette betyr at dersom du strømmer musikk fra telefonen din blir den ikke avbrutt hvis du mottar en samtale. Du kan til og med slå av telefonen din, og musikken vil fortsette å spille uten avbrudd. Med AirPlay 2 vil musikken strømme fra telefonen din, slik at den kun kringkastes så lenge telefonen din er koblet til Wi-Fi-nettverket.

Kan jeg bruke Chromecast built-in til å kontrollere musikk med stemmen min?

Hvis Google Assistant er din valgte stemmeassistent, vil Chromecast built-in utvide funksjonaliteten slik at du kan kringkaste og kontrollere musikken med tale (f.eks. velge lydspor, endre volum, stoppe lydspor). Hvis du bruker Alexa som stemmeassistent, kan du fortsatt bruke Chromecast built-in til å kontrollere musikk med stemmen din, men du kan ikke be Alexa om å strømme en spilleliste fra YouTube.

Fungerer med Ok Google-merke

Kan jeg bruke Chromecast til å kringkaste lydinnhold til grupperte Bose-smarthøyttalere og -lydplanker?

Ja. Du kan kringkaste lydinnhold til grupperte Bose-smarthøyttalere og -lydplanker via Bose Music-appen eller fra selve produktet. Start med å opprette en gruppe i Bose Music-appen og kringkast til den gruppen, eller trykk og hold inne Action-knappen på den tilkoblede enheten for å pare den med en gruppe som allerede kringkaster. Grupper høyttalerne i første etasje, eller alle høyttalerne i huset, og start festen.

 

RELATERTE HISTORIER

TILKNYTTEDE PRODUKTER