90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Slik velger du den beste lydplanken

Den rette lydplanken kan gjøre nesten alle oppsett til en mesterlig filmopplevelse. Her er guiden for å velge den beste lydplanken for oppsettet ditt.

Slik velger du den beste lydplanken

Takket være strømmetjenester har underholdningen i hjemmet nådd kinolignende kvalitet. Dermed kan stuen din endelig bli som en kino – spesielt når den er utstyrt med et lydsystem som plasserer deg midt i handlingen. En Bose-lydplanke kan gjøre akkurat det ved å gjøre utydelig dialog og actionscener med flat lyd til en klar og fyldig audiovisuell opplevelse. Med flere smarte lydplankealternativer å velge mellom er dette perfekt for alle uansett størrelse, stil eller lydkvalitet som hjemmekinoanlegget krever. Så finn frem popcornet og slå deg ned. Når du har brukt denne kjøpsguiden til å velge riktig lydplanke til hjemmet ditt, vil du aldri ønske å forlate sofaen igjen.

TV og Bose-lydplanke på et TV-stativ

Kinoaktig lyd hjemme

Det finnes ikke noe verre enn å se på favoritt-TV-programmet sitt uten å kunne høre dialogen. Det er en mørk scene, bakgrunnsmusikken blir høyere, og den hviskende dialogen er utydelig. Dramaet i scenen faller sammen, og du må spole tilbake for å få med deg alt på nytt.

Hvis du er ute etter noe enkelt, så er Bose Solo 5 TV-lydsystemet perfekt for underholdningen din. Du kommer endelig til å høre hva du har gått glipp av med forbedret bass under kampscener og tydeligere hviskende dialoger fra de mest populære dramaseriene. Denne lydpanken i én del gir en tydelig lydopplevelse med flotte funksjoner som dialogmodus. Og den opplevelsen trenger ikke å slutte når du slår av TV-en, for Bose Solo 5 TV-lydsystemet fungerer også som en god Bluetooth®-høyttaler.

Hvis du foretrekker et lydsystem som kan utvides, kan du vurdere en av de to smarte lydplankene fra Bose: Bose Soundbar 500 og Bose Soundbar 700, som begge gir deg følelsen av å være midt i handlingen. Hver høyttaler er fullpakket med teknologi som gir deg følelsen av å ha de beste plassene i huset. Du kommer til å skvette enda litt mer når du ser på skrekkfilmer og føle bassen når du hører på favorittspillelisten din.

Bose Soundbar 700 er en særdeles god lydplanke til musikk og filmer. Flerveishøyttalerne fyller alle rom med den høyeste og dypeste lyden fra en Bose-lydplanke noensinne. Du kommer til å føle at lyden kommer fra den fysiske verdenen rundt deg i stedet for fra innsiden av lydsporet.

Bygge et lydhus

Uansett om du skal arrangere årets beste fest eller skal slappe av med en film hjemme, må du vite at du kan forvandle underholdningssystemet med gode tillegg til Bose Soundbar 500 og 700. Selv den enkleste oppgraderingen kan gjøre hjemmets lyd til kveldens stjerne.

Begge lydplankene er kompatible med bassmoduler og surroundhøyttalere som forbedrer den totale lydopplevelsen. Med bare lydplanken kan du få med deg alle høydepunktene når du ser på sport, høre hvert ord i en dialog når du ser filmer, og føle bassen akkurat slik produsentene ønsker seg det når du lytter til favorittsangene dine. Og med flere moduler kan du gjøre alt dette – og litt til.

Og det er ikke alt. La oss si at du er en nattugle, men at partneren din må på jobb tidlig om morgenen. Du kan også koble Bose Noise Cancelling Headphones 700 til lydplanken og fortsette å se på TV eller spille videospill – uten å plage din bedre halvdel.

TV og Bose-lydplanke på et TV-stativ

Den perfekte matchen

Når du velger en lydenhet for hjemmet, må du se etter en som passer inn i det gjeldende underholdningssystemet, samtidig som den passer til størrelsen og stilen på rommet den står i. Bose Soundbar 500 og 700 er enkle å sette opp. Denne Bose-teknologien, som er utstyrt med ADAPTiQ-lydkalibreringssystemet, sørger for at du får den beste lyden i alle rom. Den fungerer ved å registrere rommet og justere høyttalerlyden basert på størrelsen på rommet, hva som er i rommet, og hvor du sitter.

Fordi formen har like mye å si som funksjonen, må lydplanken også passe inn i hjemmets interiør. Først må du tenke på størrelsen. Hvis du har begrenset med plass til underholdningssystemet og vil ha en mer kompakt lydplanke, kan du velge Bose Soundbar 500 eller Bose Solo 5 TV-lydsystemet, som begge har en mindre profil enn Bose Soundbar 700.

Deretter kan du tenke på stil. Hvis du vil ha en lydplanke som ser like bra ut som den høres ut, har Bose Soundbar 700 en herdet glasstopp som er like sterk som aluminium, og som sømløst fremhever enhver innredning.

Uansett hva du velger, kan alle tre alternativene – Bose Soundbar 500 og 700 eller Bose Solo 5 TV-lydsystemet – monteres på veggen ved hjelp av et veggmonteringssett fra Bose, som er tilgjengelig separat.

Og bare fordi du setter lydplanken i ett rom, betyr ikke det at du må være der hele tiden. Bose Soundbar 500 og 700 har funksjonalitet for flere rom, noe som betyr at du kan koble til og kontrollere to eller flere smarthøyttalere eller -lydplanker fra Bose rundt i huset. Bruk enten Bose Music-appen eller en enkel talekommando* for å høre den samme musikken i ulike rom. Hvis du gjør husarbeid og går fra rom til rom, vil spillelisten følge deg.

Kvinne som leser

Ikke bare et TV-tilbehør

Noen ganger er du i humør for en filmmaraton. Andre ganger vil du heller slå av TV-en og gjøre noe annet. Teknologien i hjemmet bør være like dynamisk og allsidig som du er.

Bose Soundbar 500 og 700 har Wi-Fi®, Bluetooth og Apple AirPlay 2-tilkobling slik at du kan strømme det du vil, hvordan du vil. Dine foretrukne podkaster og spillelister er lett tilgjengelige med noen knappetrykk med Bose Music-appen, og nå også ved hjelp av stemmen med innebygde taleassistenter*, som Google Assistant og Amazon Alexa. Vil du hoppe over sangen eller skru ned volumet? Uansett om fjernkontrollen er ved siden av deg eller du har mistet den i sofaen, har du fremdeles kontroll takket være magien til talekommandoer. Hvis du bruker Amazon Alexa, kan du til og med bruke stemmen til å bytte kanalen på TV-en. Uansett hvilken talekommando du bruker, kommer Bose Soundbar 500 og 700 garantert til å høre den på grunn av en rekke tilpassede mikrofoner som er utformet for å høre stemmen din selv under en høylytt fest. Det vet du fordi et lysfelt viser når lydplanken lytter, tenker eller snakker. Du kan også når som helst slå av taletilgang. Bare trykk på knappen for å deaktivere mikrofonen.

Uansett om du liker å se en TV-serie eller arrangere en filmkveld for venner og familie, vil en lydplanke fra Bose gi deg en best mulig lyd – og opplevelse.

*Taletjenestene (Amazon Alexa, Google Assistant) kan variere, og det kan hende at de ikke er tilgjengelig på alle språk og i alle land.

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.