NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Skru opp lyden på kampene

Du har ventet på denne kampen hele sesongen, og du teller minuttene til laget ditt skal ut på banen til brølet fra hjemmepublikummet. Du vil ikke gå glipp av en eneste ting i kveld – ikke en eneste kommentar, en eneste ballberøring, en eneste dommeravgjørelse (og kanskje de stygge kommentarene fra fansen).

Så hvordan vet du om din hjemmelydopplevelse er klar til å ta deg fra avspark til kampen blåses av? Her har du noen tips til optimalisering av lyden når du ser på kamper, i tillegg til noen produktanbefalinger som sikrer deg stadionfølelsen gjennom alle omgangene.

Lag et 3D-lydbilde med Dolby Atmos®

Enten du er en fan som bor tusen kilometer fra laget «ditt», eller du er en lokal supporter som ikke fikk billett til årets sluttspill, ser du kanskje neste kamp fra din egen sofa. Det betyr ikke at kampopplevelsen din ikke kan være like spennende – og muligens enda mer oppslukende – enn du hadde fått hvis du satt og skalv på en kremplass.

Bose Smart Soundbar 900

Bose Smart Soundbar 900
Les mer

Med Bose Smart Soundbar 900 får du Dolby Atmos-teknologi i stuen. Lydplanken sender lyd i flere retninger og benytter «objektbasert lyd», som skiller ut enkeltlyder fra miksen, for eksempel nasjonalsangen eller jetfly over stadion, og beveger dem rundt i rommet. Dette betyr at du kan høre brølet fra publikum, kommentatorenes innspill og lyden av motspillere som blir taklet, på en måte som bare kunne blitt mer realistisk hvis du sto på sidelinjen.

Bose Smart Soundbar 900 har ni høyttalere i det slanke kabinettet, noe som skaper den typen fullt oppslukende lydbilde som tidligere krevde at du installerte høyttalere i taket. Og denne enestående opplevelsen er ikke begrenset til sportsbegivenheter: Boses proprietære teknologi kan skille alle elementer i alt du ser på – dialogen, bakgrunnsstøyen og musikken – og plassere den i forskjellige deler av rommet. Og selv når sendingen ikke har Dolby Atmos-lyd, kan Bose PhaseGuide-teknologien fortsatt gi en lignende oppslukende opplevelse.

«… høre brølet fra publikum, kommentatorenes innspill og lyden av motspillere som blir taklet …»

Kalibrer surroundlyd med ADAPTiQ

Hvis du er usikker på hvor du skal plassere Bose-lydplanken, trenger du ikke bekymre deg – Bose hjelper deg med det. Når du har pakket ut og plassert lydplanken (og eventuelle surroundhøyttalere eller en bassmodul), kan du kjøre den innebygde ADAPTiQ-lydkalibreringen for å sikre at du får mest mulig ut av de nye høyttalerne.

ADAPTiQ-lydkalibrering tar fem separate lydmålinger ved hjelp av den innebygde mikrofonen på det medfølgende ADAPTiQ-hodesettet. Den bruker deretter disse dataene til å tilpasse lydplanken (og tilleggshøyttalere) for å gi deg den optimale akustiske ytelsen for den bestemte plasseringen. Konfigureringen tar bare 10 minutter, og du trenger ikke å utføre ADAPTiQ-lydkalibreringen igjen med mindre du flytter høyttalerne eller ommøblerer.

Koble til bærbare høyttalere

Bose SoundLink Flex Bluetooth speaker

Bose soundlink Flex Bluetooth speaker
Les mer

Selv om du ser på kampen i stuen, betyr det ikke at du må gå glipp av handlingen når du løper til kjøkkenet for å hente mer potetchips. Bose SoundLink-høyttalere kan plasseres i hele huset, slik at du kan holde tritt med nøyaktig hva som skjedde på skjermen selv om du ikke satt i favorittstolen akkurat da. Og med Bose SimpleSync er det enkelt og sømløst å sammenkoble to eller flere Bose-høyttalere, uten irriterende forsinkelser mellom rommene.

SoundLink Revolve+ II Bluetooth speaker

SoundLink Revolve+ II Bluetooth speaker
Les mer

Hver Bose SoundLink-høyttaler veier bare omtrent et halvkilo, så det er enkelt å flytte dem fra rom til rom eller bytte fra én tilkoblet enhet til en annen. Det betyr at når dommeren blåser i fløyten for siste gang, kan du raskt spille litt seiersmusikk eller noe som muntrer deg opp etter et surt tap. De har også innebygd mikrofon i tilfelle en kollega ringer for å gratulere deg med den store seieren.

Isoler familien dine med en lydboble

Bose QuietComfort 45 headphones

Bose QuietComfort 45 headphones
Les mer

Noen ganger kan selv den laveste voluminnstillingen på kvalitetsutstyr fortsatt være for høy for de du bor sammen med. I så fall kan våre trådløse Bluetooth-hodetelefoner og -ørepropper holde deg engasjert i handlingen på skjermen uten å vekke barna – så lenge du ikke feirer for høyt når laget ditt scorer.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Les mer

Med Bose trådløse hodetelefoner kan du også hoppe sømløst mellom to tilkoblede Bluetooth-enheter, slik at du kan holde et øye og et øre med på kampen og samtidig svarer på meldinger og sosiale medier umiddelbart. Du kan også justere volumet bare ved hjelp av hodetelefonene, så hvis babyen våkner, vet du det før han vekker storesøster også.

Det kan sies at etterpåklokskap gjelder for lyd også, særlig når du har opplevd å se på sport hjemme med skikkelig kvalitetslyd. Kanskje det blir like greit å selge sesongbillettene dine også.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

Tips til kjøp: Støyreduserende hodetelefoner