NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

LYDENS KRAFT

Hos Bose lager vi ikke bare produkter for fortjeneste. Vi tror på å hjelpe mennesker med å nå sitt fulle potensiale gjennom lydens kraft.

Janay Harding bruker Bose Sport Earbuds, mens hun trener

HVORDAN BLI USTOPPELIG

Den første historien i Lyden kraft-serien handler om hvordan støyreduksjon fra Bose kan hjelpe deg med å føle ro, av stillhet. Andre steder på nettstedet vårt, kan du også oppdage tre måter musikk kan gjøre livet ditt bedre. Den følgende historien handler om hvordan Bose-lyd kan få deg til å føle deg ustoppelig.

Janay Harding bruker Bose Sport Earbuds, mens hun trener

«Jeg hører på musikk hver dag. Det kan virkelig hjelpe med å få tankene der de skal være.»

Janay Harding er en lovende stjerne innen kampsporten MMA. Hun har vært en profesjonell kampsportutøver siden 2014, og har reist verden rundt med Bellator MMA, en ledende kampsportpromotør. Musikk spiller en viktig rolle i livet hennes, i og utenfor ringen. «Jeg hører på musikk hver dag,» sier Janay. «Enten det er i bilen, på trening, hjemme, når jeg skal sove, uansett hva det er, så hører jeg på musikk hele tiden. Det har virkelig hjulpet meg i mitt personlige liv og mitt idrettsliv. Det kan virkelig hjelpe med å få tankene der de skal være.»

«Det er viktigere å være oppmerksom og tydelig, i stedet for aggressiv og sint.»

Janays valg av musikk når hun trener, gjenspeiler hennes tankesett. «Noe jeg har lært er at stilen min er litt annerledes,» sier hun. «Jeg foretrekker å være rolig og samlet, fremfor å være giret opp og aggressiv. Jeg tror mange ser på kampsporter som barbarisk. Men det er også som sjakk. Det får meg til å tenke. For meg er det viktigere å være rolig og samlet, fremfor å være pumpet opp og aggressiv.»

Janay Harding som trener ved havet

«Jeg bruker sanger som får meg til å føle meg bra og positiv, og tar den energien med meg inn i kampen.»

Musikk hjelper til med å bygge en overgang fra trening for en kamp, til selve kampen. «Jeg velger vanligvis sanger som jeg virkelig liker,» sier Janay, «og lager en spilleliste, slik at når det kommer til kampuken, er det bare god stemning og positiv energi. Jeg har virkelig bruk for de sangene som får meg til å føle meg bra og positiv, og da bruke den energien under kampen.»

«Jeg minner meg selv på at jeg fortjener å være her, og at jeg har bevist det.»

Når det er på tide å gå inn i ringen, er musikken hennes der sammen med henne. Janay sier, «Jeg går inn med hodetelefonene mine. Jeg sitter der og går gjennom de tingene jeg er god på. Jeg går gjennom positive ting som jeg har gjort i treningen. Planleggingen vi har gjort, og som vi vil utføre. Og på det tidspunktet minner jeg meg selv på at jeg fortjener å være her, og at jeg har bevist det ved å jobbe så hardt. Og ingen har muligheten til å ta dette fra meg. Den eneste personen som kan gjøre det er meg.»

Janay Harding som spiller gitar som barn

«Jeg tror virkelig på at musikk var min største følgesvenn mens jeg vokste opp.»

Når Janay ikke reiser rundt om i verden, kaller hun Australia for sitt hjem. Hun er født i New Zealand, et enebarn oppdratt av en enslig mor – og musikk. «Jeg tror virkelig at musikk var min største følgesvenn,» sier Janay. «Mamma var tydeligvis så involvert som hun overhode kunne være, og hun er også en stor elsker av musikk, så det sto alltid bare på.» Rundt 10-års alderen, begynte Janay på karate. Etter å ha vunnet svart belte og deltatt i turneringer, oppdaget hun MMA. Etter at hun var ferdig med skolen, bestemte hun seg for å gjøre hobbyen om til karrièren. «Jeg fikk definitivt selvtilliten min fra mamma og oppveksten min, fordi jeg var uavhengig. Jeg tror det har gjort en stor forskjell, og er sannsynligvis én av de største grunnene til at jeg har gjort det så bra i MMA.»

«Når jeg går inn i buret, representerer jeg meg selv og alle før meg.»

Etterhvert som hun har blitt eldre, har Janay blitt mer interessert i familiehistorien sin. Hun er halvt Maori, på sin avdøde fars side. Musikken holder henne koblet til kulturen sin. Musikk er en stor del av det å være Maori, i kulturen, dansen og religionen vår. Å lytte til den musikken minner meg definitivt på å trekke styrke fra forfedrene mine. Så hver gang jeg går inn i buret, er det meg og alle de som kom før meg. Og jeg tror det gjør en ekstrem stor forskjell.»

Janay Harding i buret

«Ingenting vil hindre meg i å bli verdensmester, og oppnå alle de tingene jeg ønsker å oppnå.»

Hun drømmer om større ting. «Drømmen min er definitivt å bli verdensmester,» sier Janay. «I kampene er det mange opp- og nedturer. Men på slutten av dagen, tror jeg at jeg virkelig har klart å presse gjennom og holde fokus for å vinne. Så ingenting vil hindre meg i å bli verdensmester, og oppnå alle de tingene jeg ønsker å oppnå i karrièren min. Og jeg tror det er den typen ting som virkelig motiverer meg på de vanskelige dagene, at jeg vil gjøre det bra uansett hva. Og jeg må virkelig holde på den tankegangen.»

Janay Harding bruker Bose Sport Earbuds, mens hun trener
Hovedteknikeren for Bose, Mike D’Agostino, med Bose Noise Cancelling Headphones 700

«Vi vet at den viktigste årsaken til at folk kjøper Bose-produkter, er at de vil ha god lyd.»

Når Janay trener for en kamp, bruker hun Bose Sport Earbuds. Mike D’Agostino er hovedteknikeren for Bose som jobbet på øreproppene, spesifikt på lyden. «Vi setter kundene våre først,» sier Mike. «Vi vet at den viktigste årsaken til at folk kjøper Bose-produkter, er at de vil ha god lyd. Det betyr at hver gang vi kommer ut med noe nytt, forventer de at det blir minst like bra som det forrige produktet, om ikke bedre.»

«Hvis jeg setter inn disse øreproppene og setter på musikk jeg liker, får jeg mer energi av det jeg hører.»

Ifølge Mike, var ikke målet for Bose Sport Earbuds å lage noe for de som gruer seg til å trene, slik at de må lytte til noe mens de trener. I stedet var målet å lage noe som kunne få start på treningen, selv om man ikke var klar for det. Mike sier at målet var, «Hvis jeg setter inn disse øreproppene og setter på musikk jeg liker, får jeg mer energi av det jeg hører. Det får meg til å bevege på meg. Det får meg til å ville trene, eller trene lenger. Eller fullføre en runde til, ett sett til, eller en repetisjon til.» Jeg hadde mange opplevelser da vi jobbet med øreproppene. Når jeg fikk en ny versjon av produktet, la jeg på et nytt album som jeg oppdaget, og det fikk meg til å bli veldig giret på å fortsette. Jeg endte opp med å løpe ut av kjellerkontoret, og ta meg en joggetur. Det å lage produktet førte til at jeg brukte produktet. Det er det som er jobben min, er det ikke?»

Triple Black Bose Sport Earbuds

«Vi kommer aldri til å slutte med å prøve å lage ting som høres enda bedre ut.»

Akkurat som Janay, som føler at ingenting kan hindre henne i å oppnå drømmen om å bli verdensmester, føler Mike det samme om det han driver med. «Hele grunnen vår til å eksistere, er å gi deg god lyd,» sier han. «Vi kommer aldri til å slutte med å prøve å lage ting som høres enda bedre ut. Og vi kommer aldri til å slutte å prøve å gjøre livet ditt bedre ved å gi deg best mulig lyd.»

TILKNYTTEDE PRODUKTER

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter for å sammenligne