NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Slik bygger John Summit opp stemningen blant publikum

John Summit holder en Bose SoundLink Max bærbar høyttaler
Bose x John Summit

Miks rytmene. Føl pulsen.

Få personer kan samhandle med et rom fullt av mennesker, og enda mindre med en folkemengde på flere tusen. For DJ og produsent John Summit er samhandling en del av den han er. Med en smittende energi, et engasjement for håndverket og en ekte interesse for å lese publikum, har John gått fra å styre fester til å styre folkemengder. Han er lidenskapelig opptatt av musikk og setter lydkvalitet høyest av alt. Med Bose SoundLink Max-høyttaler kan han høre de komplekse detaljene og den dype bassen i musikken, samt få frem kraften som trengs for å matche energien hans. Enten John spiller for venner eller opptrer på de største festivalene i verden, er det ingenting som kan sammenlignes med energirushet som starter når rytmene settes i gang.

John Summit med en Bose SoundLink Max bærbar høyttaler

«Jeg var alltid han som styrte aux-kabelen, så det var en nobrainer at jeg skulle bli DJ selv.»

Hvordan begynte du med elektromusikk?

«I oppveksten hørte jeg mye på klassisk rock med foreldrene mine, men også Radiohead og Animal Collective. Det var ikke før jeg begynte å gå på live-show og konserter at jeg virkelig fikk sansen for dance, fordi publikum ble alltid helt vill, og jeg er hektet på den energien. Mitt første elektro-show var Deadmau5 på Lollapalooza i øsende regn. Det var da jeg skjønte at jeg ville bli DJ og produsent på fulltid.»

John Summit bærer en Bose SoundLink Max bærbar høyttaler med skulderstroppen
John Summit bruker Bose Ultra åpne ørepropper

Hva er hemmeligheten din bak å skape bra musikk?

«Jeg tror at takket være oppveksten min, siden jeg gikk på alle disse konsertene og raveparty’ene hver helg, vet jeg akkurat hva publikum er ute etter når jeg lager og spiller musikk. Jeg vet hva jeg selv liker også. Når det gjelder å lage musikk, liker jeg å lage musikk for publikum, for menneskene, men også ting som inspirerer meg.»

«Følelsen jeg får når jeg gjør store opptredener, er helt euforisk.»

John Summit bærer en Bose SoundLink Max bærbar høyttaler i hånden med skulderstroppen
Bose SoundLink Max bærbar høyttaler

Har du noen tanker om den nye SoundLink Max-høyttaleren?

«Lyd betyr alt for meg. Jeg nekter å vise musikken min til venner og familie hvis den ikke har bra bass. Det som er så bra med Bose SoundLink Max, er at den har så mye bass du trenger for å høre house-musikk klart og tydelig. Så lenge du har bass, får du festen i gang.»

«Følelsen av å være i sonen når jeg lager musikk, gir den største rusen noensinne.»

John Summit bruker Bose QuietComfort Ultra hodetelefoner

Kan du beskrive følelsen av å være i den kreative sonen?

«Følelsen av å være i sonen når jeg lager musikk, gir den største rusen noensinne. En 100 % naturlig rus. Derfor jakter jeg på den følelsen døgnet rundt og lager musikk hver eneste dag. Jeg prøver som oftest å høre på undergrunnsmusikk for å finne inspirasjon. Jeg blar gjennom internett, YouTube, SoundCloud, alt mulig. Det er alltid den nyeste generasjonen som inspirerer meg.»

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

Utendørshøyttalere som setter stemningen på enhver sammenkomst
Er høyttaleren din vanntett?