Bose Sleepbuds™ II

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).
Batteri
App
lyd
Bluetooth®
Strøm
Feilkoder
Konfigurering
Kontroller
Klokke og alarm

Hvis produktet er koblet til lading, men batterinivået øker, eller hvis produktet ikke angir at batteriet lades:

Hvis batterinivået tapper raskere enn forventet, kan du prøve følgende:

Relatert feilmelding: Det er det. Det var et problem på vår side. Prøv igjen.
Hvis Sleepbuds-knoppene dine viser at de er koblet til din Sleep AP -pbut yo uare ute av stand t oupload og chang -esounds på Sleepbuds, kan du prøve følgende:

Med Sleep-appen kan du endre støy-maskering lyder Sleepbuds kan spille. 21 lyder er tilgjengelig for de opprinnelige Sleepbuds og over 50 lyder er tilgjengelig for Sleepbuds II. Hvis du ikke finner flere lyder i Sleep-appen, kan du prøve følgende:

Hvis du åpner Bose Sleep-appen på den mobile enheten, men den ikke finner søvngjengerne, kan du prøve følgende:

Jeg hører på lyden fra venstre eller høyre øre mens du lytter til produktet ditt, kan du prøve følgende:

Med Sleep-appen kan du endre støy-maskering lyder Sleepbuds kan spille. 21 lyder er tilgjengelig for de opprinnelige Sleepbuds og over 50 lyder er tilgjengelig for Sleepbuds II. Hvis du ikke finner flere lyder i Sleep-appen, kan du prøve følgende:

Hvis produktet ser ut til å være riktig konfigurert, men ikke avgir lyd, kan du prøve følgende:

Hvis du spiller av en støymaskeringlyd i Bose Sleep-appen, men du hører lyden fra høyttaleren på den mobile enheten i stedet for Sleepbuds, bør du være oppmerksom på følgende:

Hvis volumnivået som høres fra produktet, er svakt eller stillere enn normalt, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan koble Bose-høyttaleren eller -hodetelefonene til en Bluetooth-enhet, for eksempel en smarttelefon, et nettbrett, en bærbar datamaskin eller TV, her er noen ting å prøve.

Hvis Bluetooth-tilkoblingen mellom systemet og en tilkoblet enhet (dvs. Datamaskinen, smarttelefonen eller Bose-programmet) er intermitterende eller forsvinner uventet, prøv følgende:

Hvis produktet ser ut til å få strøm, men ikke slås på som forventet:

Hvis første, tredje og femte LED-lys på ladeetuiet lyser og lyser hvitt, oppstod det en feil med saken. Prøv følgende for å løse dette:

Hvis du ikke kan starte eller fullføre en oppdatering på et Bose-produkt eller en app, kan du prøve følgende:

Hvis du ikke kan skru opp eller skru ned volumet på produktet eller oppleve uventede volumendringer eller pigger i lyttenivå, kan du prøve følgende:

Produktet har en alarm som kan stilles inn til å varsle på et bestemt tidspunkt. Hvis du har problemer med å få alarmen til å gå av på det tidspunktet du har angitt, kan du prøve følgende: