Gratis frakt på bestillinger på 450 NOK eller mer og gratis retur.
Bose Home Speaker 500 på et skap

En melding fra konsernsjefen

Konsernsjef, Phil Hess

Det er en spennende tid hos Bose med nye strategier som vil forme selskapet i mange tiår fremover.  Samtidig må vi alltid huske på at handlingene vi gjør i dag, påvirker generasjonene som kommer etter oss.

Dette er den grunnleggende ideen bak bærekraft: Det betyr å tilfredsstille behovene våre i dag mens vi samtidig sørger for at fremtidige generasjoner kan tilfredsstille sine. Jeg mener det er det rette å gjøre. Derfor startet vi bærekraftsinnsatsen vår hos Bose. Det er også derfor vi fortsetter med det.

Bose, som alle selskap, har ansvaret for å drive virksomheten etter bærekraftige prinsipper og tiltak. Og fremdriften vi har hatt dette siste året, føles bra. Fabrikken vår i Tijuana oppnådde målene om å redusere energiforbruket og å øke fordelene for fellesskapet. Ingeniørene våre etablerte frivillig en prosess for å identifisere og fjerne miljøskadelige stoffer før enhver forskrift ville krevd det.

Det er selvfølgelig mer, og du kan finne mange andre eksempler i bærekraftsrapporten vår for 2019. Arbeidet som beskrives i rapporten, er mulig kun på grunn av de gjennomtenkte handlingene til våre ansatte – ansatte som forstår at hver av oss kan utgjøre en stor forskjell – i dag og for mange generasjoner fremover.

Vi er på en bærekraftsreise som vil bidra til å gjøre verden til et bedre sted, og jeg ser frem til alle de gode gjerningene i året som kommer.

Med vennlig hilsen
Phil Hess
Konsernsjef

GÅ TILBAKE TIL BÆREKRAFT I BOSE