90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK
Bose-lydplanke og en TV

En melding fra konsernsjefen og COO

Jim Scammon, konsernsjef og COO

Selv om det siste året har vært tøft, har det gjort oss sterkere og mer robuste.

Vi har stått overfor mange utfordringer som har styrket vår forståelse av hverandre, samfunnet vi lever i, og planeten vi deler. Vårt viktigste ansvar kunne ikke vært tydeligere: Vi fokuserte på å holde våre ansatte og deres familier trygge når pandemien spredte seg over hele verden. Utover myndighetenes mandater innfører vi ekstra forholdsregler for å gi trygghet under flere måneder med usikkerhet og frykt.

Vi brukte året på å jobbe eksternt for å oppfylle forpliktelsene overfor kundene og partnerne våre, men vi har også drevet med omfattende planlegging for å sikre at vi var forberedt på å gjenåpne kontorene våre rundt om i verden når tiden var inne. Nå er tiden inne, og vi er klare. Vi vet at alles liv har endret seg, og noen av løsningene vi opprettet i 2020 for å finne en balanse mellom det å være hjemme og jobbe, blir overført til kulturen vår i kjølvannet av pandemien og blir en del av den nye hverdagen vår.

Vi fortsatte også å håndtere andre sosiale og miljømessige utfordringer. Vi formaliserte Inclusion, Equity & Diversity-programmet etter å ha brukt et år på å lære om oss selv med råd og veiledning av våre medansatte. Virkningen av dette arbeidet ble utfordret da vi opplevde den rasemessige splittelsen som feide over USA og startet samtaler innad i Bose som vi aldri har hatt før. Vi måtte være mer interessert i det vi ikke visste allerede. Og vi ønsket ikke å svare med gester. Vi ønsket å være oppriktige.

De tidløse verdiene våre hjalp oss.

På sitt beste er selskapets verdier et fantastisk og seriøst ansvar – et virkemiddel for å bli bedre mennesker som tjener et større gode. Grunnleggeren vår, Dr. Amar Bose, hadde en visjon utover produktene. Han ønsket at selskapet hans skulle være et sted hvor alle kunne nå sitt fulle menneskelige potensial. Vi er ansvarlige for det hver dag. Vi skylder det til alle som ønsker å bli en del av Bose, og alle som allerede jobber her. Og menneskene som jobber her, må også være villige til å bidra til å skape det klimaet. Det er ikke noe nytt, men det har fått ny mening i løpet av de siste tolv månedene.

Jeg vil takke våre ansatte for deres mot, tilbakemeldinger og bemerkelsesverdige innsats i FY21.

Med vennlig hilsen
Jim Scammon
Konsernsjef og COO