90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK
Et par Black og Luxe Silver Bose Noise Cancelling Headphones 700 på et bord med kaffe, en bok og et nettbrett

En melding fra konsernsjefen og COO

Jim Scammon, konsernsjef og COO

Når finansåret 2020 startet, kunne vi aldri se for oss hva det ville bringe. COVID-19-pandemien har endret hverdagsrutinene våre og har hatt store konsekvenser for menneskeheten og verdensøkonomien. Global sivil ulydighet som oppsto som følge av George Floyds tragiske dødsfall, understreket at vi må gjøre mer for å støtte sosial rettferdighet overalt. I år har vi i større grad enn tidligere blitt påminnet om hvor sammenknyttet vi alle er, og det felles ansvar vårt overfor hverandre og samfunnet vårt.

Etter hvert som vi kommer oss igjennom disse usikre tidene, er det å opprettholde bærekraftsforpliktelsene våre en av måtene vi kan utgjøre en forskjell i dag og for fremtidige generasjoner på.

I finansåret 2020 fortsatte Bose å gjøre fremskritt i bærekraftigstiltakene takket være lidenskapen og dedikasjonen til våre ansatte. Et eksempel på dette er at produksjonsanlegget vårt i Tijuana i Mexico oppnådde bærekraftigtsmålene sine om å redusere energibruk og avfall for tredje år på rad. Vi fullførte den første fasen i tiltaket vårt for å frivillig fjerne potensielle skadelige stoffer fra produkter og emballasje. De ansatte har globalt trappet opp for å ta ledelsen i å identifisere og implementere muligheter og organisere initiativ for lokalsamfunnene sine.

Som svar til COVID-19 tok vi avgjørende skritt for å beskytte og støtte våre ansatte, inkludert å implementere hjemmekontorveiledning for de som kan jobbe eksternt og retningslinjer for permisjon for å minke forskjellene og utvide støtten for de som ikke kan det. Vi har også flyttet mye av fokuset vårt mot humanitære tiltak for COVID-19.

Som svar på sosial urettferdighet ga vi uttrykk for vår støtte til de fredelige demonstrasjonene for å forsvare grunnleggende menneskerettigheter.

Dette er bare et par eksempler på hvordan vi fortsetter å bruke bærekrafttsprinsippene våre i måten vi jobber på, og det er mange flere eksempler i bærekraftsrapportoppdateringen for 2020. Etter hvert som du leser igjennom den, kan du se hvorfor jeg er så stolt over skrittene vi tok i fjor som del av reisen vår – og spesielt stolt over de talentfulle, lidenskapelige menneskene hos Bose som har gjort det mulig.

Med vennlig hilsen
Jim Scammon
Konsernsjef og COO