NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Fem måter headset for piloter får en oppgradering

Mannlig pilot som har på seg Bose A30 headset for piloter

Headset for piloter er kritiske verktøy for piloter på alle nivåer og bidrar til å sikre en komfortabel, jevn – og trygg – flyvning. Det er derfor de ofte har innlemmet den beste teknologien og de nyeste innovasjonene. Boses støyreduserende teknologi ble faktisk oppfunnet med piloter i tankene. Funksjonene og egenskapene har bare vokst gjennom tiårene, og Bose A30 headset for piloter er et førsteklasses eksempel.

De nye hodetelefonene ligner kanskje på sin forgjenger, A20 pilotheadset, men de hever flyvningsopplevelsen din takket være en serie med oppgraderinger. Dette er gjort.

1. Redusert klemmestyrke

Den innovative sentrale dreiefjæren øverst på hodebåndet på Boses headset for piloter holder piloter komfortable på lange flyvninger. Mens denne viktige designfunksjonen gjorde A20 berømt komfortabel, går A30 enda lenger, og reduserer klemmestyrke med 20 %, konsekvent på tvers av et bredt utvalg av hodestørrelser. Dette lar piloter ha hodetelefonene på seg i lengre perioder, i stedet for at de må fjerne dem periodisk for å redusere trykk på hodet.

Kvinnelig pilot som har på seg Bose A30 headset for piloter
Pilot og passasjer som har på seg Bose A30 headset for piloter i et lite privatfly

2. Tre moduser for aktiv støyreduksjon

Som en av oppfinnerne av støyreduserende teknologi, er Bose spesielt interessert i funksjonen og hvordan den hjelper piloter. A30 hever teknologinivået for hodetelefoner ytterligere ved å innlemme tre forskjellige moduser for aktiv støyreduksjon. Dette betyr at piloten kan justere nivået av reduksjon for å bedre passe deres situasjon. Høy støyreduksjonsmodus er ideell for små fly og stempeldrevne fly, som har en tendens til å være svært bråkete. Lav støyredusering er, på den annen side, nyttig for kommunikasjon i jetfly som er mindre bråkete. I denne modusen reduserer hodetelefonene den lavfrekvente rumlingen fra motoren, men gjør det fortsatt mulig å plukke opp stemmer, slik at du kan ha samtaler med andrepiloten eller andre personer i cockpiten. Middels modus tilbyr den riktige mengden av demping som mange piloter foretrekker i trykksatte fly.

3. Berøringskontroll for talekommunikasjon

Nå som piloter har tilgang til ekstremt komfortable hodetelefoner, trenger de ikke ta dem av for å være komfortable under lange flyvninger. Med denne nye funksjonen vil to berøringer på en øreklokke sette den øreklokken i «lav modus» for støyreduksjon. Dette gir en talekommunikasjon-lydopplevelse for piloter i jetfly og mindre støyende omgivelser, som ellers kunne ha måttet fjerne en øreklokke for å høre noen ved siden av seg som ikke var på intercomen.

Mannlig pilot som har på seg Bose A30 headset for piloter
Pilot og andrepilot som har på seg Bose A30 headset for piloter

4. Forbedret kabel

A30s kabel er lettere og mer smidig enn noensinne tidligere, slik at den ikke kommer i veien. Det oppdaterte materialet gjør også den helhetlige komforten på hodetelefonene bedre. Den er fleksibel, myk og enkel å bøye. Andre kabler kan være uhåndterlige, men denne praktiske kabelen gjør det mulig for piloter å fokusere på en trygg og komfortabel flyvning uten å ofre slitestyrke eller ytelse på kritiske områder, som for eksempel motstand mot elektromagnetisk forstyrrelse.

Familie i et lite fly som har på seg Bose A30 headset for piloter

5. Avansert aktiv støyreduksjon

Over alt annet er klar lyd vesentlig for kommunikasjon. Kakofonien av radioer som piloter må lytte til er utfordrende nok uten ekstra omgivelseslyd. Aktiv støyreduksjon gjør bakgrunnslyden uklar og gir blanke ark slik at piloter kan høre flygeledere. A30 er bygget på et avansert digitalt system for støyreduksjon.

Pilot som sitter i en cockpit og har på seg Bose A30 headset for piloter snur seg for å se på hunden sin

Fly med stil

A30 opprettholder de beste aspektene av tidligere generasjoner av headset for piloter og introduserer forbedrede materialer og avansert teknologi. Headsettet har alt du forventer fra et headset for piloter av høy kvalitet, inkludert mer enn 40 timer med batteriliv, Bluetooth-alternativer og en passiv modus med en praktisk automatisk av-funksjon. Og mens A30 er banebrytende med den beste hodetelefon-teknologien på markedet, oppfyller det fortsatt sikkerhetskrav for luftfart og er fullstendig i samsvar med de nyeste FAA- og EASA TSO-standardene. Fly med stil – og komfort – med denne nye, slanke designen. Når alt kommer til alt, er Boses ledende teknologi og komfort også grunnen til at passasjerer kommer til oss for de beste støyreduserende hodetelefonene for flyreiser.

Produkttilgjengelighet kan variere fra land til land.