NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Hva er de beste øreproppene for produktivitet på arbeidsplassen?

Folk som sitter i et møte på en kafé og har på seg Bose Ultra åpne ørepropper

Musikk har vist seg å bidra til å øke konsentrasjonen, og det kan gjøre ørepropper til et uvurderlig verktøy for å forbedre fokus og produktivitet på arbeidsplassen. Når målet er å stenge ute all konkurrerende støy, for eksempel når du studerer eller prøver å se en film, er støyreduserende hodetelefoner din beste venn. På jobben trenger du imidlertid en perfekt balanse mellom privatliv og bevissthet for å opprettholde optimal produktivitet. Åpne hodetelefoner er det rette mediet – ved å gi deg det som hjelper deg med å fokusere på jobben, samtidig som du opprettholder bevisstheten om omgivelsene.

Hva er de beste øreproppene for produktivitet på arbeidsplassen, og hvordan kan hodetelefoner hjelpe med fokus og konsentrasjon på arbeidsplassen? Det er spørsmålene Bose Ultra åpne ørepropper svarer på, med en rekke funksjoner som forbedrer fokus, effektivitet og produktivitet på arbeidsplassen. Slik gjør Bose det.

Bose OpenAudio-teknologi for overlegen lydkvalitet

Som navnet tilsier, settes ikke åpne hodetelefoner inn i øregangen, slik tradisjonelle ørepropper gjør, men vikles heller rundt kanten av øret og dirigerer lyden inn i øret. Fordi denne avstanden mellom øret og høyttaleren på øreproppen vanligvis bruker benledningsteknologi, som ikke lover utmerket lydkvalitet, har åpne øremodeller ikke vært så populære gjennom årene.

Imidlertid har Bose OpenAudio-teknologien – stjernen i Bose Ultra åpne ørepropper – løst problemet ved hjelp av luftledning. Ved å kombinere en kraftig transduser med en tett kontrollert akustisk struktur, leverer disse øreproppene fyldig, nyansert lyd inn i øret, samtidig som de holder ørene åpne for det som skjer rundt deg. Integrasjonen av Snapdragon Sound og Qualcomm® aptX™ adaptiv kodek forbedrer den ytterligere, og legger til tapsfrie og lave latensfunksjoner. Kanskje enda mer imponerende er det at det er overraskende privat. Kollegaer rundt deg vil ikke høre en tone, takket være hvor godt Bose OpenAudio-teknologien eliminerer lekkasje.

En annen flott funksjon ved teknologien er den automatiske volumjusteringen, som intelligent justerer lydvolumet i henhold til lydnivået i omgivelsene dine. Dette betyr at mediene og musikken som støtter produktiviteten din, holder seg på riktig nivå, selv om du snakker med kollegaer, beveger deg rundt på kontoret eller skal ut for å spise lunsj.

Komfortable å bruke hele dagen

Hvordan kan hodetelefoner hjelpe med fokus og konsentrasjon på jobben? Mye avhenger av designet deres. Med tradisjonelle in-ear-modeller av ørepropper og hodetelefoner, kan en måtte ta dem inn og ut hele dagen på arbeidsplassen – ofte hver gang telefonen ringer. Det er ikke bare irriterende, men det blir stadig mer ubehagelig for hver gnissing og trekking i ørene. Faktisk kan du ganske enkelt bestemme deg for at det ikke er verdt innsatsen og fratar deg fokuset og produktiviteten du kan oppnå med enklere bruk.

Det er her Ultra åpne ørepropper utmerker seg. Med et design som lett festes til øret, og detaljer belagt med supermyk silikon, holder de seg på plass hele dagen – selv under kraftige bevegelser – uten ubehag. I tillegg, fordi de festes til ørekanten, vil de ikke komme i veien for briller og hatter. Faktisk er designet så stilig at mange kollegaer kan forveksle de åpne hodetelefonene dine med smykker. Og det kan du også, siden de sitter lett nok på øret ditt til at du kanskje glemmer at du har dem på i det hele tatt. Dette er en velsignelse for både kontor- og hjemmekontorarbeidere som ønsker produktivitetsfordelene til ørepropper på jobben, men ikke bryet med konstant fjerning eller ubehaget forbundet med å bruke ørepropper og hodetelefoner hele dagen.

Allsidig for flere funksjoner

Når du leter etter de beste hodetelefonene for jobben, er allsidighet nøkkelen. Takket være open-ear-teknologi og design for bruk hele dagen, gir Bose Ultra åpne ørepropper eksepsjonell allsidighet til arbeidsdagen din. De holder ørene åpne for omgivelseslyd slik at du kan opprettholde situasjonsbevissthet om hva som skjer rundt deg mens du fokuserer på oppgavene foran deg.

Det betyr også at du lettere kan bytte mellom lydfunksjoner, du kan sømløst gå fra musikk til en videosamtale og tilbake igjen – alt bokstavelig talt uten å gå glipp av en tone. Det samme gjelder for å snakke med kollegaer personlig. Ettersom konfigurasjonen med åpent øre føles mer naturlig for samtale, trenger du ikke å sette på pause eller heve stemmen for å høre deg selv. Det går begge veier også, siden open–ear-modeller gjør at du ser mer tilgjengelig ut for kontakt enn in-ear-modeller, spesielt siden kollegaene dine kanskje ikke engang legger merke til at du har på deg ørepropper i det hele tatt.

Denne allsidigheten blir med deg også når du beveger deg rundt på kontoret eller går ut for å få litt frisk luft. Faktisk inkluderer de åpne øreproppene også en «bevegelse»-innstilling som er spesielt designet for å opprettholde oppslukende lyd mens de er i aksjon. Med opptil 7,5 timers batterilevetid på full lading, og 19,5 timer til i ladeetuiet for å drive fokus hele dagen, er det ingen grunn til å sette på pause mens du bruker Bose Ultra åpne ørepropper.

Hør verden

Mens de fleste ørepropper og hodetelefoner får deg til å velge hvilken lydkilde du vil fokusere oppmerksomheten din på, lar Bose Ultra åpne ørepropper deg høre hele verden på samme tid. Det er ideelt for arbeidsplassen – enten det er hjemmekontoret eller kontorbygget – der tydelig kommunikasjon og rask respons kan bety forskjellen mellom fiasko og suksess.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

Fordelene med Bose Ultra åpne ørepropper
Forstå open-ear-lydteknologi