NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

BOSE LANSERER TRÅDLØSE QC NOISE CANCELLING HEADPHONES OG TRÅDLØSE SPORT HEADPHONES

Nye QuietComfort® 35 og QuietControl™ 30 redefinerer noise cancellation

Bedre treningsøkter med nye SoundSport® og SoundSport Pulse

5. Juni 2016 -- Hodetelefonene som revolusjonerte industrien gjør det igjen – denne gangen trådløst. I dag lanserer Bose QuietComfort 35 around-ear headphones og QuietControl 30 in-ear headphones, som gir en helt ny opplevelse når man reiser, pendler, studerer eller slapper av. Nye QC35 kommer med den samme merkbare stillheten som Bose sine kabelbaserte QuietComfort headphones, og QC30 gir brukere noe helt nytt – en gjennombruddsfunksjon som legger noise control i dine hender og lar deg justere hvor mye lyd du ønsker å stenge ute eller slippe inn. Nye QC35 og QC30 gjengir musikk med en fantastisk klarhet uansett volum. QC35 er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra og med 5. juni 2016 og anbefalt utsalgspris er 3999 kr. QC30 er tilgjengelig i september 2016 og anbefalt utsalgspris er 3199 kr.

Bose lanserer også de nye trådløse SoundSport og SoundSport Pulse headphones som gir brukere en enda bedre treningsøkt. De nye trådløse SoundSport headphones er designet spesielt for trening og gir en uslåelig kombinasjon av treningsfordeler med strålende lyd, en stabil og komfortabel passform og varighet for daglig bruk. For å kunne holde orden på din personlige ytelse kommer SoundSport Pulse med innebygget pulsmåler. Denne måler pulsen gjennom øret og gir dermed en presis og nøyaktig måling. SoundSport er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra og med 5. juni 2016 og anbefalt utsalgspris er 1899 kr. SoundSport Pulse er tilgjengelig i september 2016 til anbefalt utsalgspris 2499 kr.

Alle de nye trådløse hodetelefonene til Bose kommer med NFC for enkel og praktisk tilkobling, intuitive kontroller for å styre musikk og samtaler, talestyring for nøkkelinformasjon som innstillinger, nummervisning og batterilevetid, samt den nye Bose Connect-appen for enda mer funksjonalitet.

– God trådløs noise cancellation og enda bedre trådløs trening har vært mer som en drøm enn virkelighet – inntil nå, sier Bernice Cramer, General Manager of Bose Wireless Headphones. – Akkurat som forgjengeren QuietComfort headphones er ytelsen til QC30 og QC35 godt foran resten av markedet, og for alle de millionene av mennesker som løper, sykler, går turer eller er på treningsstudioet er SoundSport headphones et nytt alternativ som faktisk er laget for trening.

BOSE QUIETCOMFORT 35

Vi lever i en mer og mer bråkete verden. De nye QC35 around-ear headphones kommer med den aller beste noise cancellation og spesiallaget Bluetooth®-system som gir brukere sterk og konsistent tilkobling overalt.

QC35 har mikrofoner både på innsiden og utsiden av øreklokkene, og kan derfor merke, måle og sende uønsket lyd til to digitale elektroniske chiper som responderer med et presist signal på bare en brøkdel av et millisekund. Dermed forsvinner bråket fra for eksempel t-banen eller flymotoren på bare et øyeblikk. Med nye EQ så balanseres lyden uansett volum, slik at du kan høre på akkurat den musikken du vil eller bare nyte stillheten.

QC35 har et oppladbart litium-ion-batteri med en levetid på opptil 20 timer. Det vil si at du trygt kan fly fra New York til Hong Kong, og fortsatt ha batteri igjen. Selv om nye QC35 kommer med egenutviklet teknologi for bedre ytelse, er de fortsatt like presise når det kommer til de finere detaljene som matierale, byggesett og finish. QC35 kommer med den anerkjente Bose-komforten og er elegante, men fortsatt robuste, og lette og stabile.

BOSE QUIETCONTROL 30

Livene våre bli mer og mer hektiske med mer å håndtere. Nye QC30 gjør hverdag bedre med avansert noise cancellation for trådløst in-ear-design som er enestående i bransjen. I tillegg kommer de med et nytt og robust Bluetooth-system som er pålitelig i forskjellige omgivelser.

QC30 kommer med små ørepropper som integrerer totalt seks mikrofoner og en slank kabel som har resten av det avanserte elektroniske systemet. Uansett hvor du er eller hva du gjør gir Bose sin nyeste gjennombruddsteknologi – controllable noise cancellation – muligheten til å kontrollere hvor mye av verden du vil stenge ute. QC30 lar deg velge hva du vil høre enten om det er nok lyd til å være årvåken mens du går over et fotgjengerfelt eller full isolasjon på jobb. Nå kan du skru noise cancellation enten opp eller ned, og det tilpasses til det nivået du ønsker uten å justere musikkvolumet. QC30 kommer også med ny EQ som er skreddersydd for størrelsen og designet sitt.

QC30 har et oppladbart litium-ion-batteri med en batteritid på opptil ti timer, og du kan enkelt styre musikkvolumet, spille av eller pause musikken, svare eller avslutte samtaler og noise control med knappene på kabelen.

QC30 kommer også med Bose-innovasjonen StayHear®+ tips som fjerner trykket og smertene man ofte kan få av vanlige ørepropper.

BEYOND THE QUIET: KOMMUNISER MED QC35 OG QC30

QC35 og QC30 bruker mikrofoner for noise cancellation og controllable noise cancellation. Samtidig bruker de også et dual-mic-system for å fjerne irriterende og forstyrrende bakgrunnsstøy.

Tekst til tale er forbedret med Siri® og andre VPA-er. Samtalene blir tydeligere, stemmene mer naturlige og hvert ord kan høres i begge ender.

SOUNDSPORT OG SOUNDSPORT PULSE HEADPHONES

Headphones er en viktig del av treningsøkten, men trådløse modeller kan fortsatt være i veien og gjøre vondt, eller så er de ikke stabile og har dårlig lyd. SoundSport headphones gjør trådløs trening enda bedre. De nye trenings-headphones kommer med egen sportsversjon av designet StayHear+ tips slik at du kan være komfortabel mens du trener. De nye SoundSport-modellene er laget av mykt og fleksibelt silikon, og har en paraplyform som sitter godt i øret. I tillegg til dette er de nye SoundSport headphones både svette- og vannresistente.

SoundSport Pulse kommer med en innebygget pulsmåler, med samme presisjon som et magebelte, som gir deg mulighet til å både rocke til din egen musikk, samt tracke utviklingen din. I tillegg er den kompatibel med Runkeeper, Endomondo og andre fitnessapper.

SoundSport Pulse har opptil fem timer batterilevetid, og SoundSport har opptil seks timer.

BOSE CONNECT-APPEN

Bose Connect-appen er gratis og gir hver enkelt trådløse headphone fra Bose enda mer funksjonalitet. Grensesnittet er rent og for nye QC30 vil Bose Connect-appen inkludere funksjonen controllable noise cancellation for å øke bevisstheten og redusere lyd. For SoundSport Pulse kan appen vise deg real-time puls.

TILGJENGELIGHET OG FARGER

QuietComfort 35 kommer i både svart og sølv, QuietControl 30 blir tilgjengelig i svart, SoundSport wireless er tilgjengelig i svart og aqua, samt citron i september, og de nye SoundSport Pulse kommer i fargen Power Red. StayHear+ tips for QC30 og SoundSport kommer i tre forskjellige størrelser: small, medium og large.

De nye produktene selges på bose.no eller gjennom autoriserte Bose-forhandlere. Bose Connect-appen kan lastes ned via App Store® eller Google Play™.

Om Bose Corporation

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, daværende professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet av samme overordnet mål som da det startet; gjennom langsiktig forskning og utvikling å utvikle ny teknologi til det beste for brukeren. Bose® står bak en rekke innovasjoner som har forvandlet, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd, men også andre områder. Bose-produkter i hjemmet, i bilen, i det offentlig rom og på farten, har i mange tilfeller blitt ikoniske, det har faktisk forandret måten folk lytter til musikk på.

Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd av innovasjon, lidenskap for kvalitet og engasjement for en best mulig brukeropplevelse finnes rundt om i verden, overalt der Bose gjør forretninger.

###

Bluetooth® er et registrert varemerke eid av Bluetooth SIG, Inc. og enhver bruk av varemerket av Bose Corporation er under lisens. Siri er et varemerket av Apple, Inc. App Store er et varemerke av Apple, Inc. RUNKEEPER er et varemerke av FitnessKeeper, Inc. ENDOMONDO er et varemerke av Endomondo ApS. Google Play er et varemerke av Google, Inc.

Pressemelding som PDF