Knapper og berøringskontroller på hodetelefonene

Hodetelefonene har både berøringskontroller og fysiske knapper. Du kan både sveipe og trykke på berøringsflaten på hodetelefonene. Berøringskontrollen gir deg mulighet til å spille av lyd eller sette den på pause, hoppe fremover eller bakover, endre volum og utføre grunnleggende anropsfunksjoner. Knappene har standardfunksjoner som støyreduksjonsnivåer og taleassistent, men du kan tilpasses knappefunksjonene i Bose Music-appen.

Berøringskontroller

Berøringsflaten er på forsiden av høyre øreklokke.

Media- og volumkontroller

Spill/pause: Dobbelttrykk for å spille av eller sette på pause

Høyre øreklokke viser området der du dobbelttrykker for å spille av eller sette lyd på pause

Hopp frem: Sveip forover for å hoppe til neste spor

Høyre øreklokke viser området der du sveiper forover for å hoppe til neste spor

Hopp bak: Sveip bakover for å hoppe til forrige spor

Høyre øreklokke viser området der du sveiper bakover

Juster volumet: Sveip opp for å øke volumet, ned for å senke det

Høyre øreklokke viser området der du sveiper opp eller ned for å justere volumet

Samtalekontroller

Besvar/avslutt et anrop: Dobbelttrykk for å besvare eller avslutte et anrop

Høyre øreklokke viser området der du dobbelttrykker for å besvare eller avslutte et anrop

Avvise en innkommende samtale: Trykk på og hold nede i ett sekund

Høyre øreklokke viser området der du trykker på og holder nede for å avvise en innkommende samtale

Demp en samtale: Under en samtale trykker du på og slipper knappen for Taleassistent for å dempe mikrofonen

Høyre øreklokke viser Taleassistent-knappen. Trykk inn og slipp for å dempe en samtale.

Tilpass en snarvei

Du kan tilpasse en snarvei for trykk-og-hold–funksjonen på hodetelefonene for å utføre én av to funksjoner:

• Fortelle hva batterinivået er på (standard)
  • Deaktivere/aktivere oppvåkningsordet for Google Assistant, Amazon Alexa eller Xiaowei
    (Taleassistentens tilgjengelighet varierer fra region til region.)

Du kan tilpasse berøringskontrollen med Bose Music-appen. Du finner dette alternativet på Innstillinger-menyen. Når du har tilpasset funksjonen, trykker og holder du for ønsket funksjon.

Høyre øreklokke viser området der du trykker på og holde nede for ønsket funksjon

Knapper

Dette er knappene på hodetelefonene:

Av/på/Bluetooth-knapp

Høyre øreklokke viser Av/på/Bluetooth-knappen.

Taleassistent -knapp

Høyre øreklokke viser Taleassistent-knappen

Støykontroll -knapp

Venstre øreklokke viser Støykontroll-knappen

Av/på-/Bluetooth-knapp

• Trykk inn og slipp for å slå hodetelefonene på/av
  • Trykk og hold nede for å sammenkoble en Bluetooth-enhet. Du hører «Ready to connect another device» (Klar til å sammenkoble med annen enhet), og Bluetooth-lyset blinker sakte blått.

Taleassistent

• Du kan programmere hodetelefonene for rask og enkel tilgang til Google Assistant, Amazon Alexa og Xiaowei eller funksjoner for stemmekontroll på den mobile enheten. (Taleassistentens tilgjengelighet varierer fra region til region)
  • Når du bruker Amazon Alexa, trykker du på og slipper knappen. Når du har hørt tonen, kan du komme med forespørselen. Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av Alexa, se Using Amazon Alexa (Slik bruker du Amazon Alexa(
  • Når du bruker Google Assistant, trykker du på og holder nede knappen mens du kommer med forespørselen. Trykk inn og slipp knappen for å høre meldingene dine. Se Using the Google Assistant (Slik bruker du Google Assistant) for å få mer informasjon om hvordan du bruker Google Assistant

Støykontroll

Du tilpasser standardnivåer for støyreduksjon med Bose Music-appen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Adjusting noise cancellation levels (Slik justerer du støyreduksjonsnivået).