BESTILL INNEN 20. DESEMBER KL. 12.00 FOR LEVERING FØR JUL. KUN PRODUKTER VI HAR PÅ LAGER

De beste hodetelefonene til trening for et nytt år – og en ny versjon av deg

Det nye året gir deg en ny mulighet til å komme i god form – følelsesmessig, mentalt og fysisk. Du er ikke alene om å ønske deg en helsemessig god start på 2023. En undersøkelse viste at 50 % av alle nyttårsforsetter dreier seg om trening.

Nyttårsforsetter er enkle å lage og enda enklere å bryte. Når du skal virkeliggjøre treningsmålene dine, kan du gi liv til treningsspillelisten din med de beste hodetelefonene til trening fra Bose. Den nyeste generasjonen av hodetelefoner til trening er lettere og mer tettsittende, enten i eller på øret. De gir også en mer raffinert lyd og lar deg bytte fra musikk til telefon med et klikk.

Uansett hvordan du velger å trene, har du her fire faktorer som spiller inn når du skal finne de rette hodetelefonene, slik at du kan ta treningsnivåene dine til nye høyder i 2023.

Kvinne som trener i en trapp utendørs
Bose QuietComfort Earbuds II

Bose QuietComfort® Earbuds II
Les mer

1. Fjern distraksjoner

Det å komme seg ut av huset for å trene i frisk luft kan være godt for både kropp og sjel, men tuting, bråk og gaping gjør at du kan bli distrahert under treningen. Bose QuietComfort® Earbuds II har den nyeste generasjonen støyreduksjon med justerbare nivåer.

Du kan fjerne støy helt og skape en total treningsboble eller bare minimere de omkringliggende lydene, slik at du kan lytte til musikken samtidig som du er oppmerksom på hva som skjer rundt deg. Du kan enkelt administrere volum og nivåer med enkle berøringskontroller på øreproppene eller konfigurere talekommandoer.

2. Gjør meditasjon uanstrengt

Fordelene med meditasjon er ubestridte – redusert angst og stress, forbedret blodtrykk og dypere søvn, for å nevne noen. Men det å finne ledig tid og mentalt overskudd til å meditere kan være en utfordring.

Dype pusteteknikker er en effektiv måte å hjelpe deg å oppnå en meditativ tilstand på mens du sitter stille eller trener. Bose Noise Cancelling Headphones 700 kan hjelpe deg med å komme dit ved å skru ned volumet på eksterne distraksjoner, noe som hjelper deg med å fokusere på deg selv og din egen pust og hjerterytme. Det å spille meditasjonsmusikk gjennom hodetelefonene – mens du mediterer, trener eller driver med hverdagslige ting – kan gi deg ekstra ro.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Les mer

3. Kom i flytsonen

Den riktige spillelisten kan gi deg ekstra treningsmotivasjon. Det å få litt moro inn i treningen kan også gjøre det enklere å prestere og få deg i flytsonen – "en tilstand der man er så dedikert til en aktivitet at ingenting annet betyr noe", skriver psykolog Mihaly Csikszentmihalyi, "flytsonens far" og tidligere leder for Department of Psychology ved University of Chicago.

Fra det øyeblikket du trykker på play, kan en god spilleliste få deg i flytsonen. Men hvis du hele tiden skal fikle med kontrollene, går det utover den dyrebare treningstiden og forstyrrer flyten. Bruk Bose Music-appen til å tilpasse lydinnstillingene dine, slik at du kan justere lyd-, diskant- og mellomtonenivå etter smak.

4. Få bedre utholdenhet

En enkelt treningsøkt er bare ett skritt på en lengre treningsreise, og hodetelefonene er nøkkelen til å få hver treningsøkt til å føles som en spennende del av eventyret. Den riktige musikken kan til og med avlede oppmerksomheten bort fra tretthet, kjedsomhet og ubehag mens du trener. En ny studie viser at høyenergisk musikk distraherte løpere fra utmattelse, noe som resulterer i lengre løpeturer.

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

5 måter de nye QuietComfort® Earbuds II blir bedre ørepropper på
Slik kontrollerer du trådløse Bose-ørepropper: Sveip, berør og trykk
Hvorfor kjøpe renoverte produkter?