NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Slik støtter støyreduserende ørepropper hele dagen din

Kvinne som bruker Bose QuietComfort ørepropper II

Uansett hvor du bor kan det være en utfordring å finne et rolig sted å slappe av og stresse ned. I byer vil det sannsynligvis være støyforurensning fra trafikk, konstruksjon og luftfart. Forsteder og landlige områder lider også, enten det er fra konstruksjon, vedlikehold av plener, veiarbeid eller dyreliv.

Heldigvis finnes det en enkel løsning for disse forstyrrende lydene. Støyreduserende hodetelefoner og ørepropper blokkerer ikke bare ut det som ikke er musikk for ørene dine – de kansellerer det fullstendig. Det kan gi utbytte i løpet av en typisk dag, inkludert på kontoret, treningssenteret, hjemme og alle steder du er der i mellom.

Denne allsidigheten er det som gjør støyreduksjonsteknologi så populær for enkelte. Slik kan det hjelpe deg å komme deg gjennom de mange oppgavene du har i løpet av dagen.

Støyreduksjon 101

Det finnes to former for støyreduksjon: aktiv og passiv. Passiv støyreduksjon blokkerer omgivelseslyder fysisk, primært ved å skape en fysisk barriere mot at lydbølger skal komme inn i øret.

Aktiv støyreduksjon er derimot elektronisk. Bittesmå mikrofoner innebygget i en hodetelefon eller ørepropp overvåker omgivelseslydbølger og deretter blir et likt og motsatt signal generert for å holde støy ute. Denne boblen av stillhet lar deg kontrollere hvilke lyder som kommer klart gjennom og lar musikken din, podkasten eller lydboken være midtpunktet.

Skap et privat kontor på et offentlig sted

Det kan være vanskelig å konsentrere seg i et travelt kontormiljø eller et kommunalt arbeidsområde blant alle lydene av skriving, telefoner, samtaler, printere og fottrafikk som invaderer det mentale rommet ditt. Disse distraksjonene senker uvergelig produktiviteten din og øker dermed den daglige arbeidsbelastningen din. Heldigvis er de enkle å eliminere med et par med støyreduserende ørepropper, som våre QuietComfort Earbuds II, som skaper det ideelle landskapet for fokus og oppmerksomhet.

De gjør også virtuelle møter mer produktive ved å forbedre sonisk klarhet. Høyttalere på bærbare datamaskiner er ikke kjent for å ha reproduksjon av lyd av høy kvalitet. Par det med møtedeltakere som ikke har riktig mikrofonplassering, så kan det være utfordrende å forstå hva som blir sagt – og vice versa.

Støyreduksjon kan hjelpe på to måter. For det første undertrykker den omgivelsesstøy rundt deg, slik at du kan holde oppmerksomheten på møtet ditt. Den tilbyr også bedre gjengivelse sammenlignet med høyttalere på bærbare datamaskiner. Selv om deltakerne ikke er plassert perfekt i forhold til mikrofonen sin, vil du høre dem krystallklart. Støyreduksjon forsterker også mikrofonene. Boses Noise Cancelling Headphones 700 benytter for eksempel støyreduksjonsteknologi for å undertrykke bakgrunnsstøy på stemmesignalet ditt, slik at lyttere på den andre siden av skjermen vil høre deg klart og tydelig uavhengig av plasseringen din. Det er det som gjør Bose-produkter til de beste hodetelefonene for arbeid og skole.

Kvinne som bruker Bose QuietComfort ørepropper II utendørs
Kvinne som bruker Bose Noise Cancelling Headphones 700

Treningsøkt uten distraksjoner

Treningsøkten din er din tid til å fokusere på deg selv; distraksjoner kan være frustrerende, spesielt når du forsøker å konsentrere deg om hjerne-muskelforbindelsen din under motstandstrening eller komme inn i en rytme under en lang økt på tredemøllen. Her kan også støyreduserende ørepropper hjelpe ved å holde deg engasjert i musikken og komme raskere i sonen.

Et stort antall studier og vitnemål fra atleter har vist at å lytte til musikk kan forbedre din fysiske prestasjon. Men det er ikke hvilken som helst musikk – en studie fra 2021 publisert av National Library of Medicine fant også at forbindelsen med musikk betyr noe. Studien stadfester at hvis lytteren ikke liker musikken, kan prestasjonen lide. «Derfor bør trenere og atleter ta i betraktning individuelle musikkpreferanser når de forsøker å optimalisere prestasjon og trening», konkluderer rapporten.

Kvinne som bruker Bose QuietComfort ørepropper II

Ha en kompis for husarbeidet

Det er kanskje nødvendig å gjøre husarbeid, men det trenger ikke å være ubehagelig. Hvis du trenger ekstra motivasjon og energi, kan støyreduserende hodetelefoner og en livlig spilleliste få deg inn i en komfortabel rytme når du stryker, bretter, skrubber eller tørker støv. Med et par støyreduserende hodetelefoner for hånden kan du sende hjernen din ut på eventyr mens hendene dine tar seg av arbeidet.

Støyreduserende hodetelefoner og ørepropper kan også gi beskyttelse av ørene under hagearbeid, slik som å klippe plenen, ved å senke desibelnivåene maskinen lager med opptil 70 %. Når man tar i betraktning at en bensindrevet gressklipper har en gjennomstnittelig støyrangering på 90 desibel og at all støy over 70 desibel over en lengre tidsperiode kan begynne å skade hørselen, kan støyreduserende teknologi også beskytte hørselen din lenger.

Vær bevisst

På mange steder, enten urbane, i forsteder eller landlige, kan en tur utendørs starte et lydangrep. Uansett hvor inntrengende trafikk, veiarbeid eller generell menneskelig travelhet kan være, er det fortsatt viktig å være bevisst på det kommende toget for sikkerhet eller stasjonskunngjøringene for å vite når du skal gå av.

I denne situasjonen leverer Boses støyreduserende hodetelefoner to alternativer for å hjelpe deg med å være bevisst. Det første kommer fra reduksjonen av desibel, som beskytter hørselen din, og det andre kommer takket være bevisstmodus på QC Earbuds II og samtalemodus på Noise Cancelling Headphones 700. Begge lar lytterne enkelt velge hvor mye omgivelseslyd de vil slippe inn eller blokkere, og beholder fordelene ved reduksjon av desibel samtidig som man er bevisst på omgivelsene. På denne måten kan du fortsatt høre alt du trenger å høre og kvitte deg med resten.

Kvinne som bruker Bose QuietComfort ørepropper II

Finn ro på farten

Støyreduserende ørepropper er kompakte, lette og kan få plass i lommen din, noe som gjør dem enkle å ta med seg overalt. Dette gjør at du har et lyd-fristed innen rekkevidde uansett når du trenger det. På en lang flyvning? Flykt inn i en lydbok med de beste støyreduserende hodetelefonene for fly. Må du finne senteret ditt? Start opp et meditativt lydlandskap. Må du skrive en rapport? Spill rytmene som best motiverer deg og gir deg mest energi.

Batterikraften i Boses støyreduserende hodetelefoner leverer kraften som gjør alt mulig. Sammen leverer øreproppene og ladeetuiet for QC Earbuds II for eksempel opptil 24 timer med kraft å tappe inn i. I tillegg, hvis de er helt tomme, kan øreproppene produsere opptil to timer til på bare 20 minutter med lading – ideelt for en rask lading på jernbanestasjonen, flyplassen eller motorveistoppet.

Teknologiens Swiss Army

Støyreduserende ørepropper og hodetelefoner kan tilby støtte for nesten hver eneste del av dagen din, fra soloppgang til solnedgang. Når du oppdager hvordan du kan dra nytte av fordelene og allsidigheten deres, kan de bli like uunnværlige for en produktiv dag som morgenkaffen.

Produkttilgjengelighet kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

5 måter de nye QuietComfort ørepropper II tar ørepropper opp et nivå
De beste hodetelefonene og øreproppene for jobben