NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Bose lydplanke på en underholdningskonsoll

Slik kan lyd gi enda mer moro i julen

Julen nærmer seg, og det gjør også feiringer med familie og venner. I tillegg til å kjøpe inn gaver til alle, kan det hende du har ansvaret for å koordinere reiseplaner, hva dere skal spise til middag, og familieaktiviteter – i tillegg til en rekke andre ansvarsoppgaver.

Det er faktisk mulig at ting blir så hektisk at du helt glemmer å nyte høytiden selv. En løsning er å begynne å planlegge tidlig, slik at du kan frigjøre mer tid under høytiden og ta del i all moroa.

Et førsteklasses lydsystem for hjemmet – og de rette øreproppene og hodetelefonene fra Bose – kan hjelpe mer enn du aner når du vurderer hvordan du skal feire jul i år.

Slik kan produktserien til Bose gjøre julen enda triveligere.

Gjør reisen til en lek

Skal du reise for å besøke slektninger i julen? Enten du reiser med fly, tog eller buss, trenger du en måte å opprettholde komforten på oppi alt stresset. Heldigvis er Bose QuietComfort® ørepropper II det perfekte reisefølget, med innebygd justerbar støyreduksjonsteknologi.

Når du skynder deg gjennom flyplassen til gaten, kan du stille inn øreproppene til bevisstmodus for å filtrere bort den høyeste bakgrunnsstøyen og samtidig høre hva som skjer rundt deg. Når du har satt deg ned i setet om bord i flyet, kan du slå på stillemodus for å fjerne alt av lyder fra omgivelsene – selv babyen som skriker på raden bak.

Øreproppene har seks timers batterilevetid fra én lading, og det kompakte ladeetuiet – som du lett får plass til i håndbagasjen – gir deg tre ekstra ladinger. Til sammen er det 24 timer med musikk, podkaster og lydlandskaper du har med deg på reisen.

Mann på T-banen som velger innstillingen for støyreduksjon ved å dobbelttrykke på den venstre øreproppen på Bose QuietComfort ørepropper II

Styrker festplanleggingen

Den perfekte familiesammenkomsten krever mye innsats, spesielt om det er du som er vert denne julen. Organisering av menyen, gjester og dekorasjoner krever også massevis av telefonsamtaler, ofte samtidig som du må saumfare kjøpesentre og dagligvarebutikker for å kjøpe inn alt på listen din.

Denne formen for multitasking er nesten som en sport å regne, og det er nettopp derfor Bose sportsørepropper er klare til å hjelpe deg uansett hvor du er. Ja, de er perfekte når du skal trene, men disse trådløse øreproppene er også beregnet for å hjelpe deg med de mest hektiske ærendene rundt om i byen.

De unike paraplyformede tuppene og fleksible vingene gjør at de sitter godt i øret, uansett hvor fort du løper for å raske til deg det siste kakestykket. Og med det praktiske berøringsgrensesnittet har du enkel tilgang til musikkbiblioteket og innkommende samtaler, uten at du trenger å finne frem telefonen.

Øreproppene gir også opptil fem timers batteritid per lading, og ladeetuiet gir deg to fulle ladninger – 10 timer til – så du har nok krefter hele veien gjennom de siste lange handleturene.

Kvinne i en bil, som bruker Bose sportsørepropper

Vekk julemagien til live igjen

Har familien din en spesiell julefilm som dere ser hvert år? Det spiller ingen rolle hvor mange ganger du har sett den – du kan oppleve den på nytt etter å ha oppgradert underholdningssystemet i hjemmet.

Med Bose smartlydplanke 900 får du kinoopplevelse i stuen, med ni høyttalere plassert i det 41-tommers store kabinettet. Det kan gi enda bedre lyd med Dolby Atmos-teknologi på innsiden, som sender lyd oppover for å gi lyd i flere retninger. Hvis julefilmen deres enda ikke er oppdatert for Dolby Atmos-innhold, kombinerer Bose TrueSpace-teknologi signalene for å tilføre «høyde» og skape en surround-lydopplevelse.

Bose smartlydplanke 900 på en underholdningskonsoll
Venner som ser på TV

Setter stemningen

Et lydsystem fra Bose kan også gjøre julefeiring mer livlig fra begynnelse til slutt. Bruk det til å strømme julesanger trådløst fra musikktjenestene du liker aller best, mens dere pakker opp gaver, og til trivelige klassikere mens dere spiser middag.

Bose-lydplanker kan også brukes med Amazon Alexa og Google Assistant (om tilgjengelig), slik at du kan sette musikken på pause, bytte sang eller justere volumet med bare stemmen. Det trengs ingen fjernkontroll – eller telefon. Bose-lydplanker kan også grupperes med alle andre Bose-smarthøyttalere via Wi-Fi®, noe som gjør det praktisk å holde stemningen oppe over hele huset.

Bose smartlydplanke 600 med fjernkontroll

Hold kontakten med venner og familie

I tillegg til å spille julefavorittene dine, kan  SoundLink Flex Bluetooth®-høyttaleren også brukes til å ta imot samtaler når den er koblet til telefonen din via Bluetooth. Med innebygde mikrofoner kan familie og venner høre klart og tydelig hva alle i rommet sier, og høyttalerens innovative transduser sikrer i tillegg at lyden er best mulig på din side.

SoundLink Flex Bluetooth-høyttaler ved vasken på kjøkkenet

Ta julen med deg ut

Bærbare Bluetooth-høyttalere fra Bose kan hjelpe deg med å ta julemoroa med utenfor huset. Avhengig av klimaet der du bor, kan det hende dere tar turen ut i hagen for å spille litt fotball, samles rundt bålet for å kose dere med det friske været eller se på mens barna lager en snømann – uansett hva du skal, har vi en bærbar høyttaler for deg.

Hvis du skal lengre enn ut i hagen eller på terrassen, kan du ta med deg SoundLink Flex, som er både lett og robust nok til å tåle å bli sluppet i bakken. Den er også vann- og støvtett, slik at den kan holde musikken i gang selv i vått vintervær. Den justerer seg automatisk etter retningen den står i for å optimalisere lyden, slik at du kan legge den på siden, la den stå oppreist eller til og med henge den opp uten at det går utover lydkvaliteten.

Hvis du vil gå en tur etter maten, kan det være bedre å ta med seg SoundLink Micro Bluetooth-høyttaleren. Den veier mindre enn en halv kilo og har en innebygd stropp som kan festes på en barnevogn eller ryggsekk. SoundLink Micro høyttaler er kanskje liten, men den gir rik, balansert lyd med dyp bass og oppfyller den gamle grunnregelen om å gi gaver: Bra ting kommer i små pakker.

SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler omgitt av glitter
Kvinne som sitter utenfor og lytter til en Bose bærbar smarthøyttaler

Gi gaver som gleder

Produkter fra Bose hører selvsagt også hjemme på handlelisten din i julen, enten du kjøper gave til en treningsentusiast, en som elsker sosiale sammenkomster eller en dreven lydekspert. Her er noen måter du kan glede de du er mest glad i.

  • Til atleten: Venner eller familiemedlemmer som alltid er på treningsstudioet, vil virkelig sette pris på å få Bose sportsørepropper i gave. De er spesielt utviklet for å holde seg i ørene, uansett hvor mye du hopper eller svetter.
  • Til den reiseglade: Alle som liker å reise, kan ha god nytte av støyreduksjonen til Bose QuietComfort® ørepropper II. De har blant annet støyreduksjon i verdensklasse – øreproppene tilpasser seg til og med formen på øret ditt for å optimalisere ytelsen.
  • Til filmelskeren: Nye Bose smartlydplanke 600 er et smart tillegg til ethvert hjemmekinoanlegg. Akkurat som Smartlydplanke 900 har den transdusere som sender lyden oppover for å levere lyd i flere retninger. Den er imidlertid mindre og rimeligere.
  • Til den eventyrlystne: SoundLink Flex høyttaler er den perfekte følgesvenn til personer som alltid drar på fotturer, båtturer og andre utendørs aktiviteter. Denne Bluetooth-høyttaleren har en imponerende 12-timers batteritid, og er både vanntett og støvtett. Den flyter til og med om den skulle ramle ut i vannet.

Julesanger i hele julen

Det eneste som er bedre enn julemoro, er julemoro som alle kan nyte, og med lydserien til Bose har dere alt dere trenger. Et nytt lydsystem til hjemmet kan gi gamle juletradisjoner en ny klang, føre venner og familie tettere sammen og gi deg avslapning når du trenger en liten pust i bakken. Når julen er over, vil du nok lure på hvordan du noen gang klarte deg uten.

Venner som sitter på en stein ved en innsjø

Produkttilgjengelighet kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

Fem måter de nye QuietComfort® ørepropper II tar ørepropper opp et nivå på
Hva er Dolby Atmos, og hvordan revolusjonerer det lyden?
SoundLink Flex: Kraften bak den dristige, nye fargen