NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Kvinne som bruker Bose QuietComfort ørepropper II

Støyreduksjon gir fred og ro i julen

Julen er en tid for hvile og avslapning med familien, men i virkeligheten har den en tendens til å føre til en del kaos. Når alle stresser med å få ting gjort, blir hjemmet sentrum for alt sammen – enten det er gaver som skal kjøpes, dekorasjoner som skal henges opp, rom som skal rengjøres, gjester som skal underholdes, barn som skal passes eller mat som skal lages.

Gi deg selv noen fredfulle øyeblikk i julen med støyreduksjon. Teknologien kan hjelpe deg med å håndtere familiesammenkomster slik at du kan vise deg fra din beste side i julen.

En kvinne som bruker handlingsknappen på QuietComfort 45 hodetelefoner og en kvinne som bruker Bose QuietComfort ørepropper

Hva gjør støyreduserende hodetelefoner?

Aktiv støyreduksjon fungerer ved å overvåke lyder rundt deg og sende ut et signal med motsatt frekvens som stenger signalet ute. Fordelene med støyreduserende hodetelefoner kommer fra en boble av stillhet som denne frekvensen skaper, noe som gjør at mediene dine kan høres tydeligere enn noensinne i støyende omgivelser – selv om du normalt knapt ville kunne høre deg selv tenke. Det kan være akkurat det du trenger for å komme deg gjennom julen med julestemningen intakt.

Slapp av mens du reiser

Reising er en del av DNA-et til støyreduksjon. Teknologien ble opprinnelig utviklet for piloter, og det første paret med støyreduserende hodetelefoner ble til da Bose-grunnleggeren Amar Bose hadde en dårlig lydopplevelse på en flyvning – og bestemte seg for å finne et svar.

Med tanke på hvor intenst det kan være å reise i julen, kan et par Bose QuietComfort® ørepropper II bli ditt beste reisefølge. Summende interkom? Pipende tog? Skrikende babyer? Ikke nå lenger. Det eneste som er igjen, er deg og lydbildet ditt. I tillegg er de kompakte og lette i håndbagasjen og fullpakket med 24 timers batteri.

En mann som bruker Bose QuietComfort ørepropper II utendørs, og en mann som tar ut én av Bose QuietComfort II-øreproppene fra ladeetuiet
En kvinne som bruker berøringskontrollene til Bose QuietComfort ørepropper utendørs, og en kvinne som putter ladeetuiet til QuietComfort ørepropper i lommen

Enklere shopping

Enten du er ute og handler i sentrum eller på et kjøpesenter, kan du være sikker på en ting – trafikk, enten folk til fots eller biler. Butikkene pynter for å lokke til seg store mengder kunder og spiller av nok julemusikk til at du får dosen din for resten av året, om ikke lenger.

Når du møter på en vegg av lyd, kan du finne frem støydempende øretelefoner og spille av ditt eget lydspor. De vil holde kaoset på avstand, slik at du kan fokusere på det som må gjøres. Fjerning av ekstern støy kan også hjelpe deg med å slappe av mer og kanskje til og med gjøre den lange køen i kassen til en fornøyelse. Til tross for støy fra verden utenfor, kan du nyte et rolig øyeblikk med favorittmusikken eller lydboken din.

Gå inn i en egen verden

Et hjem blir ofte fullt i julen når barna kommer hjem fra skole, venner og familie flyr inn fra fjerne steder, og naboer og kolleger kommer innom med enda en kake. Med så mye aktivitet er det lett å bli overstimulert.

Ta på deg et par Bose støyreduserende hodetelefoner 700, så vil du finne roen umiddelbart. Tiden går litt saktere når alle lydene fra omverdenen forsvinner, som lydene fra radiatoren og summingen fra oppvaskmaskinen. Det vil gjøre det enklere å finne roen for både kropp og sjel.

En kvinne som bruker Bose støyreduserende hodetelefoner 700 utendørs, og Bose støyreduserende hodetelefoner 700 på et bord
En kvinne som bruker Bose QuietComfort ørepropper II, og en mann som bruker QuietComfort 45 hodetelefoner mens han jobber

Hold kontakten med kjente og kjære

Du kan holde kontakten med venner og familie som ikke kan komme, via videosamtaler på nett.

Julen betyr ofte sammenkomster med mange mennesker og mye støy. Mikrofonsystemene i Bose støyreduserende hodetelefoner og ørepropper er utformet for disse omgivelsene og situasjonene.

Seks mikrofoner fjerner all omgivelsesstøy, slik at du kan høre den som ringer bedre, mens fire mikrofoner undertrykker lydforstyrrelser rundt deg for å sikre at personen kan høre deg tydelig – selv midt i et overfylt, støyende rom. Den nyeste Bluetooth-teknologien og de eksterne berøringskontrollene gjør det også enkelt å bytte mellom låter og samtaler uten å måtte finne frem enheten.

Finn fred og ro

Støyreduserende hodetelefoner og ørepropper er en flott gave. Men de kan komme enda mer til nytte for deg ved å dempe – eller eliminere – stressfaktorene som får frem Grinchen i deg. Fordelene med støyreduserende hodetelefoner kan også gi deg det du trenger for å finne fred og ro i ferier.

En mann som bruker Bose QuietComfort ørepropper utendørs, og QuietComfort ørepropper II på et bord

Produkttilgjengelighet kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER

Relaterte historier

Fem måter de nye QuietComfort® ørepropper II tar ørepropper opp ett nivå på
Slik kontrollerer du Bose trådløse ørepropper: sveip, berør og trykk
Hvordan tilpassede ørepropper gir deg den beste lyden og passformen