Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.
 

MERCEDES AMG PETRONAS FORMULA ONE™ TEAM + BOSE

PIONERER INNEN INNOVASJON

MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team og Bose er opptatt av ytelse og fornyer seg hele tiden for å holde seg på topp. Finn ut hvordan Lewis Hamilton, Nico Rosberg og hele teamet stadig søker å sprenge grenser innen sporten sin.

Hele tiden strekke seg. Hele tiden forbedre seg.

Kontinuerlig innovasjon er avgjørende for å holde seg foran konkurrentene i verdensmesterskapet. Både Bose-teknikerne og MERCEDES AMG PETRONAS-teknikerne har friheten til å videreutvikle nye ideer, fordi suksess avhenger av hardt arbeid og evnen til å løse problemer. Teamene er opptatt av ytelse og setter sin ære i presist utført arbeid.

Enten de trener for å legge inn et siste gir på slutten av sesongen, fokuserer på løpsopplegget eller gjør de siste justeringene på bilene, kan førerne og teamet stole på at Bose har det samme nivået av ytelse og innovasjon. Ta en nærmere kikk på personene som utgjør dette racingteamet som hele tiden søker å sprenge grenser innen sporten sin.

UTMERKET INGENIØRARBEID

SILVER ARROWS

Det skal mer til enn bare en fører. Det handler om et helt team av teknikere som hele tiden arbeider for å forbedre en allerede utmerket maskin. De kunne ha hvilt på laurbærene etter en svært vellykket 2015-sesong. Men i stedet setter de seg ned for å finne innovasjoner på alle områder. De ser for eksempel på de nye opphengskonseptene eller hever beskyttelsesområdet rundt føreren. Denne drivkraften og stadige søken etter det aller beste er en del av kulturen de tilhører, og alle de gode prestasjonene og seirene i 2016-sesongen har vist at det lønner seg.

Når Silver Arrows tilbringer 18 timer om dagen på fabrikken, er det musikken som holder energien deres oppe og gir dem det fokuset de trenger. Bose har den samme drivkraften når det gjelder tekniske innovasjoner, og sikter like høyt med sine produkter.

Musikk hvor du enn er i fabrikken, hvor du enn er i hjemmet ditt og hvor du enn skal.


> HANDLE TRÅDLØSE HØYTTALERE

GI ALDRI OPP Å UTFORDRE. GI ALDRI OPP Å VINNE.

Lewis Hamilton

"Det er ikke flaks som har gjort at jeg har blitt verdensmester tre ganger." I en alder av bare 31 år er Lewis Hamilton allerede en av de aller største innen Formel 1. Og det hele startet med en lidenskap. Han begynte å kjøre fjernstyrte biler da han var 5 år, vant et gokart-mesterskap da han var 13 år og vant sitt første F1-verdensmesterskap da han var 23 år.

Hvordan har han klart det? Ved hele tiden å utfordre standardene innen sporten. Han studerer alle detaljene intenst, ser for seg hver eneste sving i løpet han forbereder seg til. QC35 headphones hjelper ham med å fokusere med den største presisjon, han tar dem på seg, kommer i sonen og blir værende der. Når løpsdagen kommer, har han inngående kjennskap til hele banen. Og da skriver han seg inn i historiebøkene.

NØDVENDIG FOR FOKUS

QuietComfort 35 headphones

STORHET LIGGER I DETALJENE

Nico Rosberg


"Vi må finne 1,5 sekunder." Det er forskjellen mellom å vinne og tape i Formel 1. Nico Rosberg vet hvor avgjørende en slik presisjon kan være. Og i Singapore GP, i svært høye temperaturer, kan førerne gå ned opptil fire kilo i vekt i ett enkelt løp. Så for å holde på presisjonen endrer Nico treningsplanen sin fra utholdenhet til muskelbygging.

For slike harde treningsøkter trenger han hodetelefoner som har de siste innovasjonene. Den uforlignelige kombinasjonen av komfort og stabilitet fra SoundSport wireless headphones klarer utfordringen. Og med imponerende svette- og værbestandighet kan han komme seg gjennom de tøffeste treningsøktene.

Så hvordan gikk det med ham i Singapore GP? Han vant med 0,488 sekunder.

NØDVENDIG FOR TRENING

SoundSport wireless headphones