Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

BESATT AV Å BLI BEDRE

Å nå toppen er en ting. Å holde seg der er noe annet. Mercedes-AMG Petronas Motorsport og Bose er besatt av innovasjon. De presser hverandre til ytterpunktet for å holde seg foran konkurrentene innenfor områdene sine. Finn ut hvordan Lewis Hamilton, Valtteri Bottas og hele teamet stadig søker å sprenge grensene innen racing.

Hele tiden strekke seg. Hele tiden forbedre seg.

Kontinuerlig innovasjon er avgjørende for å holde seg foran konkurrentene i verdensmesterskapet. Derfor har teknikerne til både Bose og Mercedes-AMG Petronas Motorsport friheten til å videreutvikle nye ideer. Teamene er opptatt av ytelse og setter sin ære i presist utført arbeid. Ta en nærmere kikk på personene som utgjør dette racingteamet som hele tiden søker å sprenge grenser innen sporten sin.

FØL ENHVER SPENNENDE DETALJ
Lewis Hamilton

Lewis lever for seiersrusen. Det er hva som har drevet ham til å vinne fire F1-verdensmesterskap. Og når han er hjemme mellom løp, ønsker han ikke å miste den følelsen. Derfor får han underholdningen sin fra SoundTouch 300 soundbar. Den leverer spenning som inspirerer i hver eneste detalj.

AVGJØRENDE FOR UNDERHOLDNING
SoundTouch 300 soundbar

HOLD DEG FOKUSERT. FRYKT INGENTING.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas trådte frem på F1s største scene med Mercedes-AMG Petronas Motorsport i fjor og leverte varene. Men presset og forventningene blir ikke borte i hans andre sesong med teamet. Han stoler på at hans QC35 headphones II skal holde ham i sonen.

NØDVENDIG FOR FOKUS
QuietComfort 35 headphones II

UTMERKET INGENIØRARBEID
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Når teamet tilbringer hele dagen på fabrikken, er det musikken som holder energien deres oppe og gir dem det fokuset de trenger. Bose har den samme lidenskapen for sine egne innovasjoner og inspirerer noen av verdens beste teknikere som arbeider på biler i verdensklasse.

ESSENSIELL INSPIRASJON
Soundtouch 10 wireless speaker

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

TA EN NÆRMERE TITT