Lewis Hamilton sittende på racerbilen sin

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

BESATT AV Å BLI BEDRE

Å nå toppen er en ting. Å holde seg der er noe annet. Mercedes-AMG Petronas Motorsport og Bose er besatt av innovasjon. De presser hverandre til ytterpunktet for å holde seg foran konkurrentene innenfor områdene sine. Finn ut hvordan Lewis Hamilton, Valtteri Bottas og hele teamet stadig søker å sprenge grensene innen racing.

Ikke hvil på laurbærene. Vær nyskapende.

Det er ikke tilfeldig at de har vunnet fem konstruktørmesterskap på rad. Mercedes-AMG Petronas Formula One Teamet er kun det andre teamet som har klart det i hele VM-historien, og de er bare en seier unna å sette ny rekord i 2020-sesongen.  Den slags vedvarende suksess krever et glimrende team med teknikere som alltid søker forbedringer. De fokuserer på hver minste detalj for å få en fordel opp mot konkurrentene. Bose-teknikerne har samme tilnærming når det gjelder å utvikle og bygge høyttalere og hodetelefoner i verdensklasse. Ta en nærmere kikk på personene som utgjør dette racingteamet som hele tiden søker å sprenge grenser innen sporten sin.

Offisiell teampartner. AMG Petronas Motorsport-logo

LEWIS OG VÅRE NYE BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700

EN TALEASSISTENT SOM HØRES AKKURAT UT SOM LEWIS?

Unnskyld, det fant vi på.

Disse megafansene av Mercedes-AMG Petronas Formula One Teamet trodde de skulle få teste ut Lewis Hamilton-taleassistenten på Bose Headphones 700, men det ble ekstra spesielt siden de fikk møte selveste Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton som bruker Bose Noise Cancelling Headphones 700

NÆRMERE MUSIKKEN. OG REISEMÅLET.
Lewis Hamilton

21 steder. 5 kontinenter. 9 måneder med racing. En F1-sesong innebærer mange og lange reiser. Derfor har Lewis alltid Bose Headphones 700 med seg. De registrerer enestående lyd fra mikrofonen og har 11 nivåer med støyreduksjon denne føreren i verdensklasse trenger på flyvninger fra London til Singapore, og i tillegg gjør de det mulig å holde kontakt med venner og familie hjemme.

Valtteri Bottas som bruker SoundSport Free wireless headphones.

SPRENG GRENSER PÅ BANEN. OG UTENFOR.
Valtteri Bottas

Det krever styrke og utholdenhet å holde kontroll over bilen når marktrykket kommer opp i over 5G i de raskeste svingene. Valtteri forbereder seg med SoundSport Free headphones. De er helt trådløse, slik at han får den friheten han trenger til å sprenge grenser både i treningsstudioet og på racerbanen.

Ingeniører og teknikere for Mercedes-AMG Petronas Motorsport

INSPIRASJON TIL Å PRESTERE
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Teamet bruker time på time på å forberede seg til hvert eneste løp. Våre høyttalere og hodetelefoner holder dem motivert og fokusert. Innovasjoner fra Bose – slik som vår Portable Smart Speaker – inspirerer disse ingeniørene og mekanikerne i verdensklasse til å gi alt, enten det er på fabrikken eller i depotet.

BLI MED OSS

#TeamBose

Her kan du komme tett på #TeamBose. Kikk innom for å se hva Lewis, Valtteri og resten av Mercedes-AMG Petronas Motorsport-teamet driver med før og etter et løp.

nb