Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

PIONERER INNEN INNOVASJON

Mercedes-AMG Petronas Motorsport og Bose er opptatt av ytelse og fornyer seg hele tiden for å holde seg på topp. Finn ut hvordan Lewis Hamilton, Valtteri Bottas og hele teamet stadig søker å sprenge grenser innen sporten sin.

Hele tiden strekke seg. Hele tiden forbedre seg.

Kontinuerlig innovasjon er avgjørende for å holde seg foran konkurrentene i verdensmesterskapet. Derfor har både Bose og Mercedes-AMG Petronas Motorsport-teknikerne friheten til å videreutvikle nye ideer. Teamene er opptatt av ytelse, og setter sin ære i presist utført arbeid. Ta en nærmere kikk på personene som utgjør dette racingteamet som hele tiden søker å sprenge grenser innen sporten sin.

FØL ENHVER SPENNENDE DETALJ
Lewis Hamilton

Lewis lever for spenningen han får fra racerbanen og hele livsstilen. Når han endelig er hjemme, vil han fortsette å kjenne på den. Derfor får han underholdningen sin fra SoundTouch 300 soundbar. Den leverer spenning som inspirerer i hver eneste detalj.

AVGJØRENDE FOR UNDERHOLDNING
SoundTouch 300 soundbar

HOLD DEG FOKUSERT. FRYKT INGENTING.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas står på F1s største scene. Med sin høyprofilerte lagkamerat og en bil som er kjent for å gjøre suksess, har han blitt kastet ut i rampelyset. Han lar seg ikke bremse av presset og forventningene, men stoler på at QC35-hodetelefonene hans skal holde ham i sonen.

NØDVENDIG FOR FOKUS
QuietComfort 35 headphones

UTMERKET INGENIØRARBEID
Silver Arrows

Når Silver Arrows tilbringer hele dagen på fabrikken, er det musikken som holder energien deres oppe og gir dem det fokuset de trenger. Bose har den samme lidenskapen for sine egne innovasjoner, og inspirerer noen av verdens beste teknikere som arbeider på biler i verdensklasse.

NØDVENDIG FOR FOKUS
Trådløse høyttalere

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

TA EN NÆRMERE TITT

DEL MED OSS

#TeamBose

Det er her førere og deres tilhengere møtes. Vi legger ut bildene deres på løpsdagen og når de reiser rundt om i verden til ulike baner. Tagg ditt eget F1-bilde fra løpsdagen med #TeamBose, og kikk innom her igjen for å se om du ser bildet ditt.