Få gratis forsendelse når du bestiller i dag.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

PIONERER INNEN INNOVASJON

Mercedes-AMG Petronas Motorsport og Bose er opptatt av ytelse og fornyer seg hele tiden for å holde seg på topp. Finn ut hvordan Lewis Hamilton, Valtteri Bottas og hele teamet stadig søker å sprenge grenser innen sporten sin.

Hele tiden strekke seg. Hele tiden forbedre seg.

Kontinuerlig innovasjon er avgjørende for å holde seg foran konkurrentene i verdensmesterskapet. Både Bose-teknikerne og Mercedes-AMG Petronas Motorsport-teknikerne har friheten til å videreutvikle nye ideer, fordi suksess avhenger av hardt arbeid og evnen til å løse problemer. Teamene er opptatt av ytelse og setter sin ære i presist utført arbeid.

Enten de trener foran en ny sesong, fokuserer på løpsopplegget eller gjør de siste justeringene på bilene, kan førerne og teamet stole på at Bose har det samme nivået av ytelse og innovasjon. Ta en nærmere kikk på personene som utgjør dette racingteamet som hele tiden søker å sprenge grenser innen sporten sin.

UTMERKET INGENIØRARBEID
Silver Arrows

Det skal mer til enn bare en fører. Det handler om et helt team av teknikere som hele tiden arbeider for å forbedre en allerede utmerket maskin. De kunne ha hvilt på laurbærene etter å ha vunnet sitt andre strake mesterskap i 2015. Men i stedet satte de seg ned for å finne innovasjoner på alle områder. Denne drivkraften og stadige søken etter det aller beste bar frukter igjen i 2016 – da vant de sitt tredje strake mesterskap som fabrikanter.

Når Silver Arrows tilbringer 18 timer om dagen på fabrikken, er det musikken som holder energien deres oppe og gir dem det fokuset de trenger. Bose har den samme drivkraften når det gjelder tekniske innovasjoner, og sikter like høyt med sine produkter. Musikk hvor du enn er i fabrikken, hvor du enn er i hjemmet ditt og hvor du enn skal.

> HANDLE TRÅDLØSE HØYTTALERE

GI ALDRI OPP Å UTFORDRE. GI ALDRI OPP Å VINNE.
Lewis Hamilton

"Det er ikke flaks som har gjort at jeg har blitt verdensmester tre ganger." Lewis Hamilton er ennå bare tidlig i 30-årene, men allerede en av de aller største innen Formel 1. Og det hele startet med en lidenskap. Han begynte å kjøre fjernstyrte biler da han var 5 år, vant et gokart-mesterskap da han var 13 år og vant sitt første F1-verdensmesterskap da han var 23 år.

Hvordan klarer han det? Ved hele tiden å utfordre standardene innen sporten. Han studerer alle detaljene intenst, ser for seg hver eneste sving i løpet han forbereder seg til. QC35 headphones hjelper ham med å fokusere med den største presisjon, han tar dem på seg, kommer i sonen og blir værende der. Når løpsdagen kommer, har han inngående kjennskap til hele banen. Og da skriver han seg inn i historiebøkene.

NØDVENDIG FOR FOKUS
QuietComfort 35 headphones

STORHET LIGGER I DETALJENE
Nico Rosberg

"Vi må finne 1,5 sekunder." Nico Rosberg vet at det er forskjellen mellom å vinne og tape i Formel 1, spesielt etter at han bare så vidt tapte mesterskapet i 2015. Derfor legger han stor vekt på alle detaljene. Han lever og ånder racing med et utrettelig fokus og mye arbeid. Og i 2016 klarte han så vidt å bringe hjem sin første mesterskapsseier som fører.

Seieren viste seg å bli en dramatisk avskjed, da han uventet kunngjorde at han hadde bestemt seg for å legge sporten på hylla og avslutte mens han var på topp. I januar 2017 signerte Valtteri Bottas med Mercedes-AMG Petronas Motorsport for å erstatte Nico. Med ny bil, nye teknikere og en ny høyprofilert lagkamerat blir det spennende å følge Bottas under 2017-mesterskapet.

NØDVENDIG FOR TRENING
SoundSport wireless headphones