Hva mødre virkelig vil ha

Gi mor den ultimate opplevelsen denne morsdagen.

Én dag i året hyller vi de smarte, talentfulle og bedrevitende underverkene som vi kaller mamma. Og for en velfortjent dag det er.

Fra fulle bleier til blåsing på sår og historien om blomstene og biene og lenge etter at vi har blitt voksne og skal ta våre egne valg – mammajobben er aldri over. Så hvordan takker du den utrolige (og kanskje litt skumle) naturkraften som lagde, vel, deg? Røpealarm: det er ikke et marsvin eller dekk du kan bruke i alt slags vær.

Vi har satt sammen en ikke-gå-glipp-av-morsdagen-veiledning som treffer hjertet av hva mødrene virkelig ønsker seg: En minneverdig opplevelse som de setter pris på etter at dagen er omme. Gjort enda bedre og lysere sammen med en fantastisk lydgave fra vår gaveveiledning til morsdagen.

Så følg nøye med, så kan det hende du ender opp som mors favoritt.

Gaver som smelter mors hjerte

Ingenting treffer bedre enn gaver som er nære og kjære. Hjemmelaget eller kjøpt, lag en gave som kan oppleves i dag og langt fremover i tid. Og gi mor den kjærligheten hun fortjener om og om igjen.

 • Finn røttene dine: Fra veggoppheng til malerier til skisser og mer, vær kreativ med veggkunst av et familietre. Eller spor opp opphavet ditt, finn ut hvor du kommer fra, og oppdag forfedre mor aldri visste at eksisterte
 • Få minnene til å vare: Bevar alle de små og store øyeblikkene i livet ved å digitalisere filmer og bilder for å sikre at alle mors minner varer for evig
 • Bilder sier mer enn tusen ord: Lag et collagemesterverk på et teppe, en pute, et veggoppheng, en kopp eller en T-skjorte med bare et par klikk på foto- og utskriftsnettsider
 • En filmmontasje: Sett sammen musikk, bilder og videoklipp for å lage en film som mor vil se om og om igjen
Yellow Citron SoundLink Color Bluetooth speaker II

Bli enda mer sentimental med en familieinspirert spilleliste eller et familieinspirert lydspor. Og kombiner den med vår vannbestandige SoundLink Color Bluetooth speaker (iøynefallende i Yellow Citron), som du kan ta med overalt for å få rørende lyd samtidig som du kan avsløre den ultimate morsdagsgaven.

Litt bortskjemming. Massevis av fred.

Skap litt himmelsk fred hjemme og gi mor en gave som er passende og avslappende. Mødre jobber alltid, selv når arbeidsdagen egentlig er over. Så enhver gave som gir litt fred eller alenetid, er alltid en klar vinner.

Ta vare på kroppen

Litt bortskjemming og pynting kan gjøre underverker. Få mor til å føle seg ung igjen og gløde fra innsiden og ut med en luksuriøs spadag hjemme.

 • Vær i det elegante hjørnet med bellini-cocktail med fersken eller litchi på boks som en ekstra godbit
 • Lag godbiter som er spa-verdige til å tygge på mens hun slapper av
 • Puss på fingre og tær som en profesjonell med tips fra YouTube
 • Lag mikser av fantastiske helt naturlige hudskrubbekremer for lepper, ansikt og kropp

Tips: Vi elsker Priyanka Chopras hudpleiehemmeligheter til mor

SoundLink Mini II Special Edition kombinert med avslappende spamusikk for en lydsymfoni som forvandler ethvert hjem til et spaverdig fristed.

Triple Black SoundLink Mini II Special Edition

Mat sjelen

Det er viktig at mødre får slappe av noen ganger og lade opp på nytt for at de skal holde seg glade og friske. Skap et tilfluktssted hjemme for den ultimate alenetid-opplevelsen.

 • Velg et stille sted for dagen eller gjør et rom om til et tilfluktssted
 • Gjør det komfortabelt med myke tepper, puter og silkemyke sokker
 • Server kremete Dalgona-kaffe med komplimenter fra TikTok
 • Fyll rommet med avslappende dufter som lavendel eller sjasmin
 • Sett binge-verdige programmer i kø eller disse favorittene fra mødregjengen hos Bose: Steel Magnolias, Stepmom, Little Women, Bad Moms, The Good Wife, Monster-in-Law

Tips: Vær kreativ med plassen hjemme. Ubrukte områder, små plasser, under trappen eller i et hjørne i et rom. Eller hva med å ta over soverommet for dagen?

Soapstone Bose Noise Cancelling Headphones 700

Steng verden ute. Slapp av. Våre luksuriøse Noise Cancelling Headphones 700 (skikkelig stilige i Soapstone) gjør det mulig å slappe av i en ellers stressende hverdag. Kombiner dem med en spilleliste av hjertelige sanger for mor – mer Wing beneath my wings og mindre Pour some sugar on me – så kan du ikke trå feil.

En fabelaktig, frisk og glad mor

En gave som er god for kroppen, er noe enhver mor fortjener. Strekk deg litt lenger og gjør trening til en god opplevelse som mor kommer til å elske. Fra nybegynner til avansert og fra yoga til boksing, trening, ernæring, utstyr med mer — hold mor frisk og glad med en opplevelse som gjør at hun holder seg i form.

 • Prøv alt fra yoga til HIIT og styrketrening, tilgjengelig på alle strømmetjenester, direkte eller i studioer over hele verden
 • Hold deg aktiv, sov godt og hold følge med Fitbit premium, som sporer hvert eneste trinn
 • Praktiser yoga, meditasjon og pilates for å holde sinn og kropp i harmoni
 • Strøm treningsøkter fra de beste studioene og den beste boutique-treningen hvor som helst, når som helst
 • hele treningspakken fra treningsøkter og skreddersydde planer til konsultasjoner og råd når som helst på døgnet — fra hele verden

Ingen sprek mor-opplevelse ville vært komplett uten SoundSport Free wireless headphones, som holder seg på plass uansett hvor svett eller intens treningsøkten er. Legg til en spilleliste med høy energi laget av undertegnede for å holde mor motivert.

Bright Orange SoundSport Free wireless headphones

Gaver som fortsetter å gi

Gi abonnement til noen av mors favoritting. Det er som en liten feiring hver måned, som minner henne på hvor glad du er i henne. Her er et par av våre favoritter for å få deg i gang.

 • Cratejoy: Esker for alle, fra moteskaperen og matelskeren til lesehesten, kjæledyrelskeren, den som elsker nydelige ting og mer
 • GlobeIn: Gled deg over unike, håndlagde gjenstander fra håndverkere fra hele verden samtidig som du gir noe tilbake for å gjøre verden til et bedre sted
 • Boxwalla: Globale samlinger av må-ha-opplevelser innen skjønnhet, bøker, film og mat
 • Hello Subscription: De beste av de beste boksabonnementene fra hele verden
Bose Frames Rondo

Kombiner dem med tilbehør for å forbedre mors månedlige glede. Som våre solbriller med høyttalere for stilistisk tilbøyelighet, med sine klassiske silhuetter, kombinert med banebrytende lyd. Eller QC35 wireless headphones II til å stenge verden ute for å kunne nyte lydbøker, musikk og filmer.

Aldri for gammel for å lære

En ny hobby, en ny interesse, en ny ferdighet — læring er en tidløs beskjeftigelse som alle kan nyte hjemmefra. Det finnes en hel verden av utdanningsmuligheter som bare venter på å bli utforsket. Så hvorfor ikke gi mor en opplevelse som vil fylle sinnet hennes og fylle hjertet med glede? Vi har satt sammen noen tilbake-til-skolebenken-ideer for å få deg opp på bena.

 • Lær fra ekspertene: Bli skolert av Martin Scorsese, vær kreativ med Annie Liebowitz, og kokkeler med Gordon Ramsey
 • Gjør skikkelig håndverk: Hekle, bak, strikk, tegn og lær triksene til ditt eget prosjekt eller hjemmelagde håndverk du har valgt
 • Få fram kreativiteten: Lær fra de beste kunstnerne og designerne med tusenvis av videoveiledning innen kunst&design, mat& hjemmet, håndverk og mer
 • Skap kulinarisk magi: Studer hos de verdensledende kulinariske skolene, uansett om du er en kokk hjemme eller profesjonell

Lyd og musikk påvirker humøret, tankemønsteret og evnen vår til å fokusere og lære. Hold distraksjoner ute og skru opp konsentrasjonen med støyreduserende hodetelefoner. Legg til læringsinspirerte spillelister som sanger som får deg til å si nam eller lydlandskap til studering for å gjøre mors opplevelse enda mer minneverdig med lyd.

QuietComfort 35 wireless headphones II i sølv

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

Se gaveveiledningen til morsdagen for flere gaveideer fra Bose

nb