FINN DEN PERFEKTE JULEGAVEN

Finn noe som er omtenksomt, personlig og minneverdig – raskt!

Julen skal fylles med ro og fred. Men for mange er denne tiden på året ikke fredelig – men hektisk. En av de viktigste grunnene til det er at man skal finne den beste julegaven til alle på listen sin.

Du har sannsynligvis opplevd det selv. Du har sondert hyllene i lokale butikker på jakt etter den perfekte tingen til søsken, ektefelle og søskenbarn. Du har brukt mange timer på Internett på å klikke deg rundt. Og likevel har du ikke funnet noe, og til slutt lurer du på om du kommer til å finne noe i det hele tatt.

Så hva er den perfekte gaven? Du bør tenke på tre ting. Er gaven gjennomtenkt (viser at du tok deg tid til å finne den rette tingen, ikke bare den raskeste eller billigste), personlig (appellerer til mottakerens spesielle interesser) og minneverdig (gir et varig inntrykk)?

Det er ganske vanskelig å innfri alle disse kriteriene.

Her er noen julegaveideer

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Til teknologientusiaster

Hvorfor de vil like det: Teknologientusiaster elsker produktets funksjonalitet og ikke bare hvordan det ser ut. Det er ikke nok å kjøpe en høyteknologisk gave som ser kul ut – du trenger en som er like funksjonell som den er futuristisk. Det gjør Bose Noise Cancelling Headphones 700 til et bra valg. De er fulle av avanserte funksjoner som virkelig er banebrytende, men også superpraktiske. De har for eksempel innebygd Google Assistant og Amazon Alexa, slik at hodetelefonene blir en håndfri assistent. De har også flere nivåer med støydemping og flere mikrofoner for samtaleklarhet. Du kan kjøpe dem med visshet om at teknologientusiasten i livet ditt kommer til å elske dem – og elske deg for den perfekte gaven.

Til verten eller vertinnen

Hva du kan gi dem: Bose Portable Smart Speaker

Hvorfor de vil like det: Hvis det er én ting mennesker som trives med å underholde, liker, så er det muligheten til å ta festen med seg – uansett hvor de er. Derfor er Bose Portable Smart Speaker så fantastisk: Det er en allsidig trådløs høyttaler som kan kobles til musikkbiblioteket ditt med Wi-Fi® når du er hjemme og med Bluetooth® når du ikke er det. Den er lett nok til å kunne tas med på stranden, i hagen eller i parken og kraftig nok til å bli midtpunktet i en spontan limbo-konkurranse. I tillegg er den vannbestandig og har opptil 12 timers batterilevetid, noe som betyr at den er klar til fest når som helst og hvor som helst – akkurat som den nye eieren.

Bose Portable Smart Speaker
SoundSport Free wireless headphones på glitter
SoundSport Free wireless headphones

Til de treningsglade

Hvorfor de vil like det: Uansett om de trener i helgene eller gjennom hele uken, vinner alle med produkter som holder tritt med tøff fysisk trening. SoundSport Free wireless headphones er utviklet for at aktive brukere kan løpe, hoppe og svette uten å gå glipp av en eneste tone takket være StayHear+ Sport-ørepropper som holder seg på plass uansett hva man gjør. Hodetelefonene har en batterikapasitet på fem timer for lange treningsøkter og et bæreetui som gir deg to fulladinger (perfekt for heldagsturer eller mer ekstreme treningsøkter). Siden de er vannavvisende, kan gavemottakerne til og med bruke dem når de løper i regnet, for litt dårlig vær bør aldri hindre noen i å kunne gjennomføre treningsøkten sin.

Bose Frames Rondo på glitter med julepynt

Til de motebevisste

Hva du kan gi dem: Bose Frames-solbriller med lyd

Hvorfor de vil like det: Du vet den motebevisste på shoppinglisten din foretrekker en gave som ser fantastisk ut. I stedet for en håndveske, et skjerf eller en hatt, bør du vurdere å kjøpe de revolusjonerende Bose Frames-solbrillene med lyd til den moteglade vennen din. Disse brillene, som har en elegant kombinasjon av mote og funksjonalitet, (med vinkelformede eller runde brilleglass) ser ut som vanlige solbriller på utsiden, men på innsiden har de miniatyrisert Bose-elektronikk som gir altoppslukende lyd til personen som har dem på seg, mens de så godt som ikke avgir noe lyd til personene som er rundt. Dette gir en kombinasjon av en god lydopplevelse og et kult utsende – og garantert lykke for den heldige og stilige mottakeren.

Bose Frames Alto
Bose Soundbar 500

Til underholdningsentusiaster

Hva du kan gi dem: Bose Soundbar 500

Hvorfor de vil like det: På en hvilken som helst lørdag kveld vil du finne denne popkulturinteresserte personen hjemme mens vedkommende strømmer film, lytter til favorittbandet sitt på høyt volum eller spiller et flerspillerspill sammen med en armé av virtuelle venner. Underholdningsentusiasten, som har et hav av digitale medier, ønsker seg et førsteklasses lydsystem – men ikke et som tar over hele rommet. Bose Soundbar 500 er bare fem centimeter høy, noe som gjør at den passer perfekt under TV-en. Det er den tynneste lydplanken fra Bose hittil, men det skulle man ikke tro takket være den merkebeskyttede teknologien som optimaliserer lydnivået og kvaliteten for alle rom i hjemmet. I tillegg kan du kontrollere den med Bose Music-appen, som kobler brukere til sin personlige musikksamling og sine foretrukne strømmetjenester. Perfekt for musikkentusiaster og de som har egne underholdningssentre hjemme.

Gaver som fortsetter å gi

Har du enda flere personer å kjøpe til? Ta en titt på flere gaveguider fra Bose for å få flere shoppingideer. For selv om det er mange mennesker der ute i verden, er det én ting som alle setter pris på, nemlig en gave med dyp, klar og livaktig lyd.

nb